M
MIRA_NUR
E
esin3434
Bilemiyorum. Ben de nişanlıyım. Ta en baştan konuştum.
Benim evim, onların evi ayrı olacak. Kimse kimseye karışmayacak.
Benim evim benim yuvam kimse iç meseleme karışmayacak.
Annelere zırt pırt gidilmeyecek (ki annem zaten gelmeyin yanımıza, uzakta ev tutun sorunlarınızı da kendiniz çözün artık ailesiniz diyor)
Her iki anneden de uzakta oturulacak vs. hepsini konuştum.
Nişanlım da ailesi de çok iyi bilirler ki herhangi aldatma, ilgisizlik, evle ilgisizlik konularında eyvallahım yoktur.
Basar giderim. Onların evladıysa ben de birilerinin evladıyım, göz bebeğiyim kimse kusura bakmasın.
Hiç bir şeye boş yere 'peki' demedim mesela. 'düzelir ilerde' demedim. Kendini kandırmak bu. Hatalarıyla huylarıyla kabul ettim. Ama bunlar normal hatalardı anormal değil.
Evleniyorum bu boru değil yani her ihtimali değerlendiriyorum.
Sağolsunlar zaten öyle insanlar değiller benim istemediğim tek bir çöp dahi alınmadı, diretilmedi.(çok ve gereksiz eşya sevmem, adetlerin bir çoğundan hoşlanmam) Siz nasıl istiyorsanız o olacak dendi hala da öyle.
Şimdi bunun üzerine evlendikten sonra 360 derece değişirlerse yine kendileri bilir. Zaten tam tersi olan insanlar kıyıdan köşeden belli eder. Öyleleri ile de ben evlilik kurmam zaten. Değişim olursa kendi aklımdan şüphe ederdim herhalde.
Bilmiyorum büyük konuşma diyeceksiniz ama ben evlenmeden önce anlaşılabileceğini düşünüyorum. Mutlaka belli olur yeter ki analiz etmeyi bil. İlerde başıma da gelirse yazarım buraya :)