• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim....

Oğlunu evlendirmek için binbir çeşit rollere giren kayinvalideler nedense gelin eve gelince oğullarını paylaşamaz oluyorlar. Çok şükür ben kayinvalidem de böyle bişey görmedim ama ablamın kv öyleydi. Ablamı isterken bin takla atan kadın akşam oğlu ablamın yanına gidince ne numaralar yapıyordu. Kapı dinlemeler evi karıştırmalar bir sürü şey. Keşke bu tip insanlar oğullarını evlendirmese gelinlerin hayatını mahvetmese. Bence konu sahibinin de eşinde iş yok. Evlılık psikolojisine girememiş. Gece gündüz kalsın annesinin yanında !!!

Vallahi hiç kusura bakmayın yok öyle bir şey. Sırf errrkekkkkkkkk doğurdu diye kimseye boş saygı duyamam ben. Anasını objektif değerlendiremiyorsa, o kadar kapasitesizse kimsenin başını yakmayacak. Garippppppp anaccıııığğğğğıııııınaaaaaa istediği kadar baksın ama bekar olarak. Kv kp benim için yabancı. Üstümde hiçbir emekleri yok. Psikolog falanda değilim kimsenin ruh haline uygun falan da davranamam. Umrumda olmaz. Sözlüyüm. İlk konuştuğum konu bu oldu. Evlenince değişirlerse de kendilerini bilir. Ayrıca yazdığınız gibi ileride çocuğum bana bakacak mantığıyla çocuk yapılıyorsa bu zaten çok yanlış. Çocuk bireydir. Güvence değil.
:eğlence:

Adam anasının evine gidiyor diye üzülüp ağlıyor hasta mı oluyorsunuz? Bu kadar zayıf olmayın rica ediyorum ya.. hani manen güçsüz anınıza gelir bir defa için evde kalır ağlarsınız da hergün hergün mantıklı mı bu? O anasına gittiğinde çıkın sizde dışarı gezin eğlenin. Mümkünse eşinizden geç gelin eve. Bir erkeğe lütfen gitme diye yalvarmak ne kadar küçük düşürücü. Bırakın nereye gidiyorsa gitsin , o yokken siz de hayatınıza bakın. Hiç değilse çıkın sinemaya gidin , arkadaşlarınızla buluşun, yürüyüş yapın.

Anlasın sizin kendisi olmadan da gayet keyifle yaşadığınızı. Evde oturup ağlayıp yalvararak hiçbir yere varamazsınız

Farklı düşüncelere saygınız sıfır. Yazılarımı dikkatli okursanız benim yıkıcı değil yapıcı olduğumu görürdünüz ama burda erkek ve kv savunusu yaptığımı düşünerek saldırmışsınız bana. İçinizden birini bana beddua ettiği için rapor ettim. Umarım bana her fırsatta üslup uyarısı yapan modlarınız onlara da gerekli uyarıyı yaparlar.
Not: bu sitede bundan sonra sadece gırgır yapacağım, ciddi konularda yokum artık.

bayramda bizi gören akrabalar bile yeni evli gibi değilsiniz hiç yüzüne bakmıyor yanına gelmiyor dedi dışardan bile böyle görünüyorsa

Akrabaların böyle demesi doğru bir şey değil
2 ay oldu diyorsunuz belki tam adapte olamadı evliliğe.
Babası Yok mu herhalde nasıl eş olunacağını bilmiyor
Sadece evlat olmayı biliyor

Evde sıkılıyor mu acaba
Sohbet etmiyor musunuz birlikte bir şeyler yapın gezin dolaşın yorun biraz onu gitmeye enerji bulamasın

Varsa görüştüğünüz evli arkadaşlarınız omları çağırın ara sıra evde bi hareket olsun. Hiç biri mi olmadı bir şeyleri bozun koyun önüne onları tamir etmeye uğraşsın evde bir işe yaradığını ona ihtiyaç olduğunu hissetsin

Siz gitmiyorsunuz diye de yapıyor olabilir . Gelmezsen kalırsın böyle tek başına diyip sizin bari bende gideyim demeniz için mi yapıyor acaba

selamlar ,

maalesef yine ben ve her seferinde daha da üzgün kırgın olarak :KK43:

zehir olmuş bir bayramdan sonra hiç bişeyin değişmediğini düzelmeyeceğini görmek o kadar üzücü ki , yine eşim annesinin yanına gitmek istiyor orda durmak eve gelmek istemiyor

annesi eşimi arayıp canım sıkılıyor gel diyor sanki eşim bekarmış evi karısı yokmuş gibi , eşimde 5 dk uğrayıp gelirim diyerek çıkıp gece yarısı anca geliyor üstelik karşıma geçip onunda gönlünü hoş etmem lazım gitmezsem üzülür kırılır küser sürekli beni bekliyor gitmem gerek onu üzemem diyor .

peki ben diyorum ben ne olacağım her gece ağlıyorum üzülüyorum ben ne olacağım :KK43: hakkımı size helal etmiyorum dedim ona. yeni gelinim güya ama her akşam evde tek başımayım her akşam ağlıyorum hastalanıyorum . ve bana böyle kabul edeceksin diyor alışacaksın ,normal olan sürekli onlarla olmamız senin söylediğin normal değil gelmezsen böyle tek kalırsın diyor sorun çıkarmasan (yani her gün ailesinde durursak) çok mutlu oluruz diyor

beni kaybetmekten korkmuyor musun çekip gitsem çabalamaz mısın kendini düzeltmez misin dediğimde 'seni kaybetmek istemem evet ama seni kaybetmemek için de istediklerini yapamam çabalamam ' dedi

çok üzgünüm kırgınım eşimin beni sevmediğine değer vermediğine artık eminim.. bayramda bizi gören akrabalar bile yeni evli gibi değilsiniz hiç yüzüne bakmıyor yanına gelmiyor dedi dışardan bile böyle görünüyorsa

en son ailemin gelip konuşacağından bahsetmiştim artık ipler koptu eşimin bu söylediklerinden sonra . ailem gelecek konuşacak ve yine düzelmezse bu evlilik devam edemicek

söylenecek hiç bişey bırakmadı bana ne hayallerle evlenmiştim çok sevmiştim eşimi ama dediği olmayınca öyle kaba öyle kırıcı öyle soğuk ki tanıyamıyorum nasıl anlayamamışım diyorum kabul edemiyorum bu başıma gelenleri inanamıyorum ne olur bir şey söyleyin daha 2 ayı bile doldurmadık çok ağır geliyor :KK42::KK42:
naptınız varmı bi gelişme

konuyu açtın milletten akıl aldın destek aldın, bi süre gittin geri döndün ve şu konuda seni merak edenlere bi satır yazma gereği duymadan aynı şeyleri başka konuda açmışsın pes vallahi canım. biz burda başçavuşun beygiri miyiz insan bi cevap döner sanal ortamda olsa paylaşımda bulunuyoruz dimi. sıkıntında aynen devam ediyormuş sabırlar dilerim. yolun açıkk olsun

Back
X