Evliliğim :(

Oha yaaa ohaaa.kusura bakmayın da siz niye bu kadar boyun egiyosunuz ya.adam kendi bilmem nesi için seni insan yerine koymuyo sevgiyi geçtim .seni arac olarak kullaniyo.sana saygı duysa önce seni hazırlar sevgi sevkat gösterir.adamin amacı farklı ya .Çok sinirlendim .sana saygi duymayan seni dusunmeyen insan dan bebek istemek bence coook iyi düşün

Flört ederken de böyle ilgisiz miydi? Cinsel olarak sizi zorluyor muydu bazı şeylere, zorla dokunmak istemek gibi. Flört ederken de sarılmaz öpmez miydi ? Ayrıca böylr bir Adama çocuk isteğinizi açmanız gerçekten çok saçma. Böyle bir baba olur mu?

Ben kaç kere hem güzellikle konuştum hem bağırdım çağırdım, konuşmuyor, sus diyorum sana sus sus diyor, hakaretler, küfürler, artık tartışmaya konuşmaya bile gücüm kalmadı. Yatağa çağırırdım niye ayrı yatıyorsun karı kocalar ayrı yatmaz diye, şimdi onu bile yapmak içimden gelmiyor. sabah 5 e kadar ağladığımı biliyorum bu ayrı yatmak mevzusundan.

Flört ederken daha ilgiliydi, öperdi sarılırdı. Arardı. Kavga etsek evimin kapısına gelirdi barışmak için.

Moralim çok bozuk. Nerden başlasam neyi anlatsam bilmiyorum. Çok doluyum çok.
2,5 aylık evliyim. İlk günden beri sürekli problem yaşıyorum.
İlk zamanlar ilk gece birliktelik yaşamadık. 2 hafta sonra kadar yaşadık. Zorlanınca bana kaba davranışları hakaretlerini işittim, tabi bu benim cinsellikten daha çok korkmama sebep oldu.Canım acıya acıya birlikte oldum. Şimdi ise evlendiğimizden beri toplam 3 kere birlikte olduk. Bana yaklaşmıyor, sevişmek istemiyor. Sanki ben cinsellikte çok tecrübeliymişim gibi sürekli onu hazırlamak durumunda bırakıyor.Ayptır söylemesi şeyi klksın diye, a..zıma vermeye çalışıyor, öğürüyorum. Öpmek yok sarılmak yok,sevişmek yok. Her canı istediğinde direk bunu yapmaya çalışıyor. Sanki başka türden kadınmışım gibi davranıyor.
Çoğu kez içeride tv nin karşısındaki koltukta uyuyor, yatağa gelmiyor.
Evde yüzüme bile bakmıyor.
Ben işten gelince mutfaga giriyorum yemek bulaşık o tvnin karşısında uzanıyor, hizmetçi gibiyim evde.
Bana zindana dönüştü bu evlilik. Ne karı kocalık yaşıyoruz, ne bir şefkat, ne sevgi, öpme sarılma yok.
Bunu yazarken ellerim titriyor. Çok kötüyüm, mutsuzum.
Çocuk istiyorum, konuştırmuyor bile zamanı gelince olurmuş şimdi olmazmış.
Balayına bile gitmedik. :KK43:
Katıla katıla ağlamak istiyorum.
Ben nasıl bir şey yaşıyorum? Bu bir cehennem !
şişme bebekler doğurmaz.
onlar plastik.

ne bebeği yahu?
aklın başında mı senin?

Kötü yönlerini göstermediği için sevimli geliyor ya her zaman..
Ama ablacım bir adam bana flört döneminde ilgili şevkatli değilse ben sürdürmem o ilişkiyi.
Ama konu sahibinin eşi bunları yaptıktan sonra evlendiğinde de tam bir ayı'ya dönüştüyse eğer,
Resmen kızı kandırmış demektir.
Ve bu kızcağızın bu evliliği sürdürmemesi gerekiyor.
Adam sanki sadece karısı onu yalasın diye evlenmiş.
Yalayan dışarılarda cok var.
Bence cocuk falan yapma kesinliklee yapma konu sahibi köle değilsin sen stella3434 stella3434
Ailen arkanda olur mu boşansan ? stella3434 stella3434

Bu akşam alıyorsun karşına sakin sakin derdini anlatıyorsun. ve 1 hafta boyunca dama yemek pişirmiyorsun ütüsünü çamaşırını yapmıyorsun. düzelmezse toplanıp annenin babanın yanına gidiyorsun. ister gelir durumu kurtarır istersen sen kendini kurtarırsın. bu adamla olmaz!!!!

1,5 yıl flört ettik , hiçbir şey konuşturmuyor sürekli hakaretler, küfürler. Evlenmeden önce de fazla konuşmazdı, konuşmamasını geçtim, ilgi yok, öpmek yok, ben zaten çocuk konusunda acele etmiyorum lakin onun bu konuya bile yaklaşımı uzak.
ayol adam sana bile yakın değilken çocuk meselesini konuşması saçmalık.

siz daha karı koca olmamışsınız ki.
o efendi sen hizmetçi.

Flört ederken daha ilgiliydi, öperdi sarılırdı. Arardı. Kavga etsek evimin kapısına gelirdi barışmak için.
Sorun bu sanirim biz kadinlat kapiya dayanan adamlari ayyyy ne kadar seviyooo diyoruz ama yanlis..aslinda sen tartisirken susup arkasini donup gitse daha iyi misal..hic mi sinyal vermedi ben de bunu merak ediyorum.o kaba davranislari flort doneminde de yok muydu? Kussen gonlunu almaz miydi? Merak ediyorum ve lutfen boyle bir adamdan cocuk istemek icin acele etme herkes ayni seyi soylemis zaten

Konuşturmuyor beni, ben de mektup yazım ona 2 sayfa , onu bile okumadı, fırlatıp atmış yere.

Ailem arkamda durur ama ben depresyondayım hiçbir şeye gücüm yok sanki.
belli çünkü hala evli olduğunu sanıyorsun.

ailenin yanına git ve kendini topla.

yoksa yakında bu adam sana tecavüz de eder, ağzını kırıp pen..isini zorla senin ağzına sokar.

Ailem arkamda durur ama ben depresyondayım hiçbir şeye gücüm yok sanki.

Konuşturmuyor beni, ben de mektup yazım ona 2 sayfa , onu bile okumadı, fırlatıp atmış yere.

Yahuu adamın zerre kadar çabası yok siz hala psikolojim alt üst oldu diyorsunuz...
Kiii olur bu normal ama kendine daha fazla zarar veriyorsun evli kalarak bunun farkına varsana lütfen yaa....
Sanki adam bulunmaz hint kumaşı...

Ama ablacım bir adam bana flört döneminde ilgili şevkatli değilse ben sürdürmem o ilişkiyi.
Ama konu sahibinin eşi bunları yaptıktan sonra evlendiğinde de tam bir ayı'ya dönüştüyse eğer,
Resmen kızı kandırmış demektir.
Ve bu kızcağızın bu evliliği sürdürmemesi gerekiyor.
Adam sanki sadece karısı onu yalasın diye evlenmiş.
Yalayan dışarılarda cok var.
Bence cocuk falan yapma kesinliklee yapma konu sahibi köle değilsin sen stella3434 stella3434
Ailen arkanda olur mu boşansan ? stella3434 stella3434

Kandırmış zaten,flört zamanları belki biraz yaklaşmış olabilir..
Ama bu yaptığı direk hainlik terbiyesizlik..
Direk oral sekse adapte olmak adamın beynine işlermiş..

Back
X