Evliliğim :(

Hiç bir şeye gücün yoksa biz gelelim,açalım boşanma davanı,aileni de haberdar edelim durumdan.
Nasıl bu uyar mı?
Gerçekten bu sıkıntının içinde yaşamak mı hoşuna gidiyor anlamadım.
+1000000000000000000000000000

Ailem arkamda durur ama ben depresyondayım hiçbir şeye gücüm yok sanki.

Bak sen bu yaptıklarına şimdi ses çıkarmazsan daha farklı daha istemeyeceğin şekild e gelecek sana.cunku herşey ikabul ediyosun sesin çıkmıyo bunu da yapar der ve uygular üstünde herşey i

2bucuk aylik evlisin adam hayvanin teki sakin cocuk yapma cocuk olunca erkekler duzelir sacmaligina sizi kim inandiriyor anlamadim dedigin o hareket gercekten mide bulandirici asla yapma bence bikere yaparsan surekli ister Allh kolaylik versin ya zor valla duzgun bi insan bulmak

Adam zaten öküzmüş te,ben seni anlayamadım ve sana daha çok kızdım kusura bakma...sanki evlilik çok matah birşey ve sanki çocuk sahibi olmak daha da matah bişey bu evlilikte...kafanı kullan ve bu adamı hayatından def et.eğitim durumun ne senin,bu hale niye düşüyor kızlarımız yaaa...yani hem üzgünüm hem de aşırı kızgın...aklını başına al ve dön ailenin yanına

Yapmasana ya işten gelince girmesene mutfağa,o cinsel içerikli cümlelerin icnde,asagilasana aşağılayabildigin kadar. Her hangi bir mesleğim yok calismiyorum ,bu benim tercihim su muameleyi gorecem parmağımı kiprdatmam . BAK KARDESİM ESİR DEGİLSİN,KOLE DEGİLSİN AC GOZUNU BUGUNDEN SONRA SEN ONA AYNİ MUAMELEYİ YAP. DAYAKTAN Mİ KORKUYON VURSUN ARA POLİSİ REZİL ET ADİYİ. YAZİK EDİYON YAPMA.

Şimdi aradı beni para bitmiş ne yapacakmışız, bankadan maaş avansı çek diye, ben de çekemem dedim, ne varsa yeriz dedim, iyi ozaman dedi, ben de deim benim param olmayınca sen bişey yapmayacakmısın hemen tribe girme a...na koyayım falan diyordu, telefonu kapattım suratına, şimdi bir de parar tantanamız var.

Konuşturmuyor beni, ben de mektup yazım ona 2 sayfa , onu bile okumadı, fırlatıp atmış yere.

Bak bu mektup la bilmem ne ile olcak şey deil.bunu bi cinnet patlar.evlilik karşılıklı ilgi şevkat karşındakini duygularını düşünmek. Başbaşa an yaşamak. Sen resmen kullaniliyoruz robotsun bence bi an önce önlem al.2 aylık evlilikte senin el üstünde olmam canım balim diye peşinde dolanması gerek.evlikik deil senin kiiiii

Ben kaç kere hem güzellikle konuştum hem bağırdım çağırdım, konuşmuyor, sus diyorum sana sus sus diyor, hakaretler, küfürler, artık tartışmaya konuşmaya bile gücüm kalmadı. Yatağa çağırırdım niye ayrı yatıyorsun karı kocalar ayrı yatmaz diye, şimdi onu bile yapmak içimden gelmiyor. sabah 5 e kadar ağladığımı biliyorum bu ayrı yatmak mevzusundan.
Sabaha kadar ayrı yarattığınız için değil , size zorla bişeyler yaptırdığı için ağlayın bence.... Eşim bana zorla bir bardak bile kaldırtamaz ! Siz nelerden bahsedip nelere üzülüyorsunuz...

oral seks kötü bir şey değil ama kadın ve erkek birbirleirni isterse ve severse ancak. seninki resmen tecavüzün bir çeşidine giriyor. şiddet görüyorsun arkadaşım. cinsel ve psikolojik şiddet.
bence sen de ona ayın şekilde davran, eve gel ve onunla hiç ilgilenme kendi işlerini yap hobiler bul ve o sana günlerce küsüyorsa barışmaya adım atma çünkü haklıyken bile alttan alırsan bu hatasını nasıl anlayacak? iyice şımartmışsın öküzü.

Back
X