• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hearts17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
25
1
1
28
Arkadaşlar 2 yıldır evliyiz
Ben öyle zannediyormuşum seviyor gibiydi
Evliliğimizin 2. Ayında bir ton borcumuz olduğunu öğrendim bana ailesine yük olmamak için kredi çektiğini dedi araştırmadım altınlarımı verdim ödedi sonrasında en mutlu anımızda ağlamaya başladı ve anlattı borsa oynadığını çok daha borcuoldupunu bileziklerimiz vermemi istedi ailem duymasın hastalar dedi başta veröedim sonra tamam dedim tüm altınları verdiö öeedi sonradan bir daha çıktı ailesine söyledim evi terkettim 7 gün anne evlerimde yattık gerçi aile eve almadı evimize gizliden girmiş annesini alıp geldiler birde üstüne beni arkadaşlarımla gece gezmem var diye suçlayıp konuyu değiştirdiler o gün boşanalım dedik 2 gün sonrasında geldi özür diledi tamam hallederiz öderiz dedik bi yakınımız para teklif etti kabul ettik ona ay ay ödüyoruz bu süreçte iyiydik ama borçları ödemek için gece gündüz çalışıyor birbirimizi göremiyoruz bi tatil zamanları onlarda da hep kavgayla geçiyor ben çok yıprandım unutamıyorum derken tavır yaptım ara ara da sorguladım kendisine söyledim yüzene çarpmışım gelmiş bana bizden artık olmaz konuşamıyoruz anlaşamıyoruz sevgi her şeyi çözmüyor boşanalım diyor biri mi var diyorum hayır diyor salak gibi hissediyorum sen 5 yıl sonrada 10 yıl geçsedw söyleyeceksin ben yoruldum artık diyor seviyorum seni diyorum çözüm değil diyor eskisi gibi değilim sana karşı dedi empati yap sen olsan napardın dediğimde boşanırdım diyor tabi bu 2 yıl içerisinde çocuğumuzda olmadı sorun kendisinde tedaviyi de kabul etmiyor
Sıkıntılar üst üste geldi uzun bir zamandır borsa oynamıyorum diyor kontrol ediyorum ama bilemem bana güvenmiyorsun diyor normal değil mi ikimizde baskınmışız bu evlilik yürümezmiş ne yapayım şimdi ben tek derdim yuvamı kurtarmak aslında kötü biri değil seviyor kendiside sarılır öper ama niye böyle oldu annesi hasta bu süreçte tabi o da çok etkiliyor bana destek arkadaşlar

Eşiniz sizin için doğru kararı vermiş o da boşanmak. Tüm borçları size ödetmiş şimdi boşanmak istiyor. Bunların hepsini kanıt olarak toplayın bosanirsaniz altınlarınızı mahkemede geri isteyin. Size de eşinize de sinir oldum. Yuvam da yuvam diyerek hayatınızı karartıyorsunuz birde üstüne bu mutsuz evliliğe çocuk istiyorsunuz.
Kısacası boşanın her şeye bosanin demem ama bu evlilik zaten başlamadan bitmiş.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.:KK67:Hem suçlu olup hem sizden yüzlü çıkması...

Bu süreçte çocuk sahibi olmamak başınıza gelen en güzel şey olabilir.

Bu tip kolay yoldan para kazanma hevesine düşenler ismi borsa vs. ne olursa olsun genelde kurtulamıyorlar/kurtulmayı tercih etmiyorlar.

Boşanıp sizi kendinden kurtarması en iyisi olacak gibi zira görünüşe bakılırsa sizin niyetiniz yok. Siz "Yuvamızı kurtarmak istiyorum." diyorsunuz, üzgünüm ama ortada pek de kurtarılması gereken bir yuva varmış gibi görünmüyor.

Hakkınızda hayırlısı...

Adamın borcunu ödemişsiniz.. eh borç azalmıştır tabi size bye byee.. sırada yeni avı vardır.. çokta şey etmeyin.. kurtulun.. çekişmeli açın ama altınları parayı kurtarın da bari dolandirmak nasılmış görsün..

Adam sizi sevmiyor.. hayatınıza bakın lütfen.. 2 3 yıl çekişmeli bile sürse alın paranızı altininizi..

Evliliğin 2. ayında adam gerçek yüzünü göstermiş, sizin yuvam da yuvam hatta çocuk ısrarınız niye? Araştırmadım altın verdim, ailesinden gizlemiş bilezikleri verdim. Tekrar borç yapmış bu sefer tanıdıktan istedik... Şimdi siz de borçlusunuz, her ay bu adamın borcuna ortak oluyorsunuz.

Bu tipler borç ödemek hatta borsa kumar oynayabilmek için mi evleniyor? Bir nikah ayarlayayım kerizler altın getirsin mi diyorlar? Millet eskiden yeni evliler hayata başlayabilsin diye yardım ediyorlardı altın para hediye ediyorlardı. Şimdi kumar borcu ödensin diye takıyorlar altını.

ikimizde baskınmışız bu evlilik yürümezmiş ne yapayım şimdi ben tek derdim yuvamı kurtarmak aslında kötü biri değil seviyor kendiside sarılır öper ama niye böyle oldu annesi hasta bu süreçte tabi o da çok etkiliyor bana destek arkadaşlar
Aslında kötü biri değil öyle mi? Ne desteği istiyorsunuz? Kır dizini otur, çok çalış borç dağ gibi, kocanız isteyecek siz de bulup vereceksiniz mi yazalım? Azospermi sorunu için en pahalı doktorlara gidip en pahalı tedaviler olun çünkü eşsiz bir koca bulmuşsunuz. Bugün bebeğiniz olsa var mı bakacak paranız, yarın olacak mı? Adam keyifle harcıyor altını parayı. Bebeğe takılan hediyeyi ister, siz de veririsiniz. O tanıdığa olan borç bitince başka tanıdık bulursunuz.

Adamın borcunu azalttın seninle işi bitti şimdi kapıyı gösteriyor.Sizde, çocuk yok tedavi olmadı diye efkarlanıyorsunuz.Yazık ya bu saçma evliliğe çocuk olması gerekiyordu değil mi? Leş adam sadece sizi değil bebeği de kapı dışarı ederdi.Daha 2. ayda ne olduğu belliymiş ısrarın sonucu altınlar gitti adamda yok oturun bi bardak soğuk su için....

aslında kötü biri değil seviyor kendiside sarılır öper ama niye böyle oldu
Bu cümleyle alakalı bir şey söyleme ihtiyacı hissettim. Sevginin saygının değerin ne olduğunu bilmeyen bireyler yetiştirmenin sonucu tam olarak bu. Kocanızın sarılıp öpmesini değer olarak görüyorsunuz. Gerçekten ailede birey olarak sevgi saygı değer görmüş olsaydınız bununla uzaktan yakından alakası olmayan biriyle evli olduğunuzu fark ederdiniz. Altınlarınızı almış defalarca siz beş parasız kaldıktan sonra da boşanmak istediğini söylemiş. Sizin ona verebileceğiniz bir şey kalmamış çünkü. Emin olun en deccal kocalar bile bazen karılarına sarılıp öpüyor. Sevginin ne olduğunu bilmeyen bu kadınlarda elde tutup manipüle etmenin en etkili yolu bu çünkü maalesef.
Size tek tavsiyem kendi değerinizi bir oturup sorgulamanız. Böyle bir insan tarafından maddi manevi sömürülerek ömür geçirmek mi hayaliniz gerçekten? Sizi ona bağlayan bir çocuk da yokken bu vasıfsız sünepe adamı biran önce bırakıp yolunuza bakmanız. Zararın neresinden dönülürse kardır. Kumar bağımlılığı asla düzelmiyor. Burada birsürü hikaye okuyabilirsiniz. Kendi rızkınız yetmediyse çocuğunuzun da rızkını yedirmek isterseniz o başka tabi.

Arkadaşlar sonuna kadar hak veriyorum, ancak tedavi olmayı kabul etti ve gidiyoruz destek almaya hiç bir zararını görmedim bana ne hakareti ne de bir zorbalığı olmadı pişmanlığını gördüm aldığımız paraları ödüyor bana olan borcunu da ödeyeceğini söyledi bir daha bu işlere bulaşmadı da

Ben kendim de çalışıyorum benim parama dokunmuyor almıyor sen birikim yap ben evin giderlerine diyor gerçekten düzelme var

Ben içimde bitirememişim ağır geldiği için her seferinde yüzüne vuruyorum tabi ki suçlu kendiside kabul ediyor zaten
Kendisine bir şey almıyor beni mutlu etmek için yemeğe götürüyor şehir dışına götürüyor gezelim vakit geçirelim diye

Bu cümleyle alakalı bir şey söyleme ihtiyacı hissettim. Sevginin saygının değerin ne olduğunu bilmeyen bireyler yetiştirmenin sonucu tam olarak bu. Kocanızın sarılıp öpmesini değer olarak görüyorsunuz. Gerçekten ailede birey olarak sevgi saygı değer görmüş olsaydınız bununla uzaktan yakından alakası olmayan biriyle evli olduğunuzu fark ederdiniz. Altınlarınızı almış defalarca siz beş parasız kaldıktan sonra da boşanmak istediğini söylemiş. Sizin ona verebileceğiniz bir şey kalmamış çünkü. Emin olun en deccal kocalar bile bazen karılarına sarılıp öpüyor. Sevginin ne olduğunu bilmeyen bu kadınlarda elde tutup manipüle etmenin en etkili yolu bu çünkü maalesef.
Size tek tavsiyem kendi değerinizi bir oturup sorgulamanız. Böyle bir insan tarafından maddi manevi sömürülerek ömür geçirmek mi hayaliniz gerçekten? Sizi ona bağlayan bir çocuk da yokken bu vasıfsız sünepe adamı biran önce bırakıp yolunuza bakmanız. Zararın neresinden dönülürse kardır. Kumar bağımlılığı asla düzelmiyor. Burada birsürü hikaye okuyabilirsiniz. Kendi rızkınız yetmediyse çocuğunuzun da rızkını yedirmek isterseniz o başka tabi.
Evet benim ailemde de sevgi yoktu babam bizi bırakıp gitti annem tek başına hepimizi ahlaklı edepli merhametli yetiştirdi annemi kaybettim evlenmeden önce belkide iyice bağlandım

Ben kendim de çalışıyorum benim parama dokunmuyor almıyor sen birikim yap ben evin giderlerine diyor gerçekten düzelme var
Arkadaşlar sonuna kadar hak veriyorum, ancak tedavi olmayı kabul etti ve gidiyoruz destek almaya hiç bir zararını görmedim bana ne hakareti ne de bir zorbalığı olmadı pişmanlığını gördüm aldığımız paraları ödüyor bana olan borcunu da ödeyeceğini söyledi bir daha bu işlere bulaşmadı da
6 saatte her şey düzeldi, adam mükemmel adam oldu, boşanmaktan vazgeçti yani… 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X