• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim:(

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
73
51
Slm arkadaslar. Ben 4 senelik evliyim, bir kizimiz var.Tanisp evlenmemiz 6 ayda oldu.baska ulkelerdeydik. Kizimiza hamileyken sex vs dogumdan sonrada hersey duygusal olarakta iyiydi.. Daha dün ve önceki gece iliskimizde affedersiniz ereksion olmadi. Bana, "seninle ilgisi yok inan bana" vs dedi. Sonra da" belki baska seyler denemliyiz "sende hic tik yok dedi. Yani sanki kendini örtmek icin. Bende benim icin onun stresi oldugundan( isten ayrildi yeni is bulma pesinde) bu yasadigimiz iki grcenin sorun olmadigini boyle seylerin olabilecegini dedim. Konustuk ve bana sarildi cok sevdigini dedi( suan yeni is ariyor kilo aldi kendiyle barsik degil sacinda dokulme oldu onada morali bozuk.) Kendini begenmediginide dedi. Ustelik kizim var hareketli bir kiz cocugu.okula gidiyorum,dersler vs bende cok yoruluyorum. Boyle sexsi atesli seyler pek olmuyor cunku ikimizde cok yorgun oluyoruz. Bazi geceler tam o esnada kizimiz uyanabiliyor. Bir saat bile birakacagimiz biri yok yalniz kalalim, romantik bir aksam yapalim falan. Bilmiyorum dünden beri kendimi kotu hissediyorum. Ona guvenirim aldatma vs olmadi hic. bende ayni sekilde. O evden işe, bende cogumun egitimi kendi okulum vs aksam oluyor. Acaba dusunmem gereken bisey varmi sizce? Dogru gitmeyen biseylermi var? Bilmiyorum kafam karisti. esimle olan konusmadan bir tedirginlik sardi içimi... suan maddi sorunlarimiz var ben meslek yapmaliyim.. dil ogrenmeliyim yapmassam daha iyi bir gelecegimiz olmicak.. mecburum. kafamiz bin bir seyle dolu...Kendimi cok baski altinda hissediyorum yeterince simdide bu cikti.. lutfen bana bisey soyleyin.. bu drum normal mi? sizce bu ne anlama geliyor tehlike çablarimi? yoksa ben biseylerimi degistirmeliyim? yada baomaliyim oluaunai birakmaliyim? erkeklerde boyle seyler oluyor mu? yiksa bana ilgisimi azaldi?

Son düzenleme:
Evlendik ve hemen cicuumuz oldu yeteri kadar tanismiyirduk bile. Pek birsey yaaayamadik grz toz tatil.. aukesi agriza cikardi surekli cok kotu bi hamilelikte gecirdim sayelerinde ama bikmiyorum. Korkuyorum moralim bozukdu bu duruma iste

Slm arkadaslar. Ben 4 senelik evliyim bir kizimiz var tanisp evlenmemiz 6 aydi baska ulkelerdeydik. Kizimiza hamileyken sex vs dogumdan sonrada hersey duygusal olarakta iyiydi.. daha dun ve inceki grce iliskimizde affedersiniz ereksion olmadi. Bana seninle ilgisi yok inan bana vs dedi. Sonra da belki baska seyler denemliyiz sende hic tik yok vs laflar dedi. Yani sanki kendini ortmek icin. Bende benim icin sorun olmadigini boyle seylerin olabilecegini dedim. Konustuk ce bana sarildi cok sevdugini dedi( suan yeni is ariyor kilo aldi kendiyle barsik degil sacinda dokulme oldu onada mirali bozuk.) Kendini begenmediginide dedi. Ustelik cocuk var okul dersler vs bende cok yoruluyorum. Boyle sexsi atesli sexler pek olmuyor cunku ikimizde cok yorgun oluyoruz. Yada kizimiz uyaniyir. Bir saat bile birakacagimiz biri yok yalniz kalalim romantik bi aksam yapalim falan. Bilmiyirum dunden beri kendimi kotu hissediyorum. Ona guvenirim aldatma vs olmadi hic. Vende ayni sekilde. O evden ise bende cogumun egitimi kendi okulum vs takiliyiruz. Acaba dusunmem gereken bisey varmi sizce? Dogru gitmeyen biseylermi var? Bikmiyirum kafam karisti.. suan maddi sorunlarimiz var ben meslek yaomaliyim.. dil ogrenmeliyim yapmassam daha iyi bir gelecegimiz olmicak.. mecburum. Kendimi cok baski altinda hissediyorum yeterince simdide bu cikti.. lutfen bana bisey soyleyin..

konunuzun hassasiyetine binaen yazarken klavyeye mi oturdunuz demicem..
çok zor anlaşılıyo konu..
ama anladığım kadarıyla eşiniz biraz heyecan istiyo..
bunu dillendirmesi güzel..
çok ciddi bi sorun yok..
biraz fantazi ürünler alın çeşit çeşit..
biraz da pozisyonları renklendirin..
bi de öyle deneyin..
inşallah düzelir..

Konunuzu anlamadim ki.
Esinizde sorun varsa tedavi falan görsün.
Bize sordugunuz sey nedir?
Bir de kelimeleri duzelterek yazsaniz hic fena olmayacak...

konunuzun hassasiyetine binaen yazarken klavyeye mi oturdunuz demicem..
çok zor anlaşılıyo konu..
ama anladığım kadarıyla eşiniz biraz heyecan istiyo..
bunu dillendirmesi güzel..
çok ciddi bi sorun yok..
biraz fantazi ürünler alın çeşit çeşit..
biraz da pozisyonları renklendirin..
bi de öyle deneyin..
inşallah düzelir..
Inanin cok renkli sex hayatimiz oldu hamileliktw bile hersey yolunda gitti.. ve otutkulu birsey istiyor vende belki ama inanin hic yalniz degiliz yataga girdigimizde inanin hisimiz cikiyor. osucu bana atmaj istedi sanki bende suclaamya gerek olmicagini soyledim. ve ben surekli hersey yolunda desemde cogu erkek gibi penis boyunu kafaaina takiyor ve normal bisey yani. jafaya takilacak biaey yok. bana biraz knedine guvenini kayvettide benden yardim istiyor gibi geldi. en basiti ben aksam 7.30 da ders calisiyorum 6 da kizimiz uyuyor esim pat ps 3 oynuyor aklima oan geliyor ama gitmiyorum cunku beyimiz mesgul sornada venim ders calismm lagzim. beraber bas baaa bir grce grcirmemizde mumkun degil. ama oyle olunca oendimi begenilmemis hissettim. ven demeden idedi. vaaka kadinlari istedigimi dusunme seninle ilgisi oldugunda dusunme soyle boyle birsuru sebep saydi..anlamadim niluyor

tamam anladık da burdakiler bu soruna ne yapabilir ?

Telefondan yazıyor olsanız dahi göndermeden önce kontrol etmeniz gerek. Bu sayede daha fazla ve doğru yardımcı mesaj alırsınız.

Konunuza gelirsek heyecan oluşturucu kıyafetler vs deneyebilirsiniz fakat bundan önce problem öz güvenden kaynaklı sanırım. Eşinize onu beğendiğinize dair mesajlar verin. Uyurken kulağına ne kadar çekici olduğunu fısıldayın, uyandığınızda öpün, sarılın. Aranız iyi oldukça istek kendiliğinden gelecektir.

"belki başka şeyler denemeliyiz" diyen adam cinsellikle ilgili olarak iki şeyden bahsediyor olabilir.. açık açık yazmayı hoş bulmadım umarım anlatabilmişimdir :KK51:

Telefondan yazıyor olsanız dahi göndermeden önce kontrol etmeniz gerek. Bu sayede daha fazla ve doğru yardımcı mesaj alırsınız.

Konunuza gelirsek heyecan oluşturucu kıyafetler vs deneyebilirsiniz fakat bundan önce problem öz güvenden kaynaklı sanırım. Eşinize onu beğendiğinize dair mesajlar verin. Uyurken kulağına ne kadar çekici olduğunu fısıldayın, uyandığınızda öpün, sarılın. Aranız iyi oldukça istek kendiliğinden gelecektir.
Benxede kafasina buseyleri takiyor son zamanlarda yok sacim dokuluyor yok kilo aldim yok kendimi befrnmiyorum sonra is sitesi yanisyor siz bence dogru dediniz ozguven;)

"belki başka şeyler denemeliyiz" diyen adam cinsellikle ilgili olarak iki şeyden bahsediyor olabilir.. açık açık yazmayı hoş bulmadım umarım anlatabilmişimdir :KK51:
baska bir kadin gibi yada baska hos olmayan bi poziyon falanmi? yok hayir eger bunlarsa ikiside degil..ama ne olabilir tutku va anlaminda olabilir tutkulu bisey

Anladigim kadariyla konu sahibi turki cumhuriyetlerinden ondan turkcesi cok iyi degil galiba o yuzden yuklenmeyin bence

Eşinzin şuanki psikolejik durumuyla alakalı düzelir merak etmeyin çok önemsenecek bişeyolduğunu sanmıyorum işleri yoluna girsin stresi atsın herşey yoluna girer

Eşinzin şuanki psikolejik durumuyla alakalı düzelir merak etmeyin çok önemsenecek bişeyolduğunu sanmıyorum işleri yoluna girsin stresi atsın herşey yoluna girer
ya ben düsünüyorum ki kendi kafasi dolu kilo aldi saci dokuluyor koplex yapti kendine bahane ariyor gibi. daha ondan bir hafta once hersey hsrika evliligimzde diyordu. stresten bide olmayinca bana sardi galibam haklisiniz zaten oyle bisorun olmasi icin 2 ay hic olmamasi lagzim bir haftaya kadar hersey normaldi. boyle bir konu actigim icin herkesten ozur dilerim. ama anlatacak biri yoktu..

Back
X