- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi sultannazik
Slm arkadaslar. Ben 4 senelik evliyim, bir kizimiz var.Tanisp evlenmemiz 6 ayda oldu.baska ulkelerdeydik. Kizimiza hamileyken sex vs dogumdan sonrada hersey duygusal olarakta iyiydi.. Daha dün ve önceki gece iliskimizde affedersiniz ereksion olmadi. Bana, "seninle ilgisi yok inan bana" vs dedi. Sonra da" belki baska seyler denemliyiz "sende hic tik yok dedi. Yani sanki kendini örtmek icin. Bende benim icin onun stresi oldugundan( isten ayrildi yeni is bulma pesinde) bu yasadigimiz iki grcenin sorun olmadigini boyle seylerin olabilecegini dedim. Konustuk ve bana sarildi cok sevdigini dedi( suan yeni is ariyor kilo aldi kendiyle barsik degil sacinda dokulme oldu onada morali bozuk.) Kendini begenmediginide dedi. Ustelik kizim var hareketli bir kiz cocugu.okula gidiyorum,dersler vs bende cok yoruluyorum. Boyle sexsi atesli seyler pek olmuyor cunku ikimizde cok yorgun oluyoruz. Bazi geceler tam o esnada kizimiz uyanabiliyor. Bir saat bile birakacagimiz biri yok yalniz kalalim, romantik bir aksam yapalim falan. Bilmiyorum dünden beri kendimi kotu hissediyorum. Ona guvenirim aldatma vs olmadi hic. bende ayni sekilde. O evden işe, bende cogumun egitimi kendi okulum vs aksam oluyor. Acaba dusunmem gereken bisey varmi sizce? Dogru gitmeyen biseylermi var? Bilmiyorum kafam karisti. esimle olan konusmadan bir tedirginlik sardi içimi... suan maddi sorunlarimiz var ben meslek yapmaliyim.. dil ogrenmeliyim yapmassam daha iyi bir gelecegimiz olmicak.. mecburum. kafamiz bin bir seyle dolu...Kendimi cok baski altinda hissediyorum yeterince simdide bu cikti.. lutfen bana bisey soyleyin.. bu drum normal mi? sizce bu ne anlama geliyor tehlike çablarimi? yoksa ben biseylerimi degistirmeliyim? yada baomaliyim oluaunai birakmaliyim? erkeklerde boyle seyler oluyor mu? yiksa bana ilgisimi azaldi?
Son düzenleme: