Evliligim

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
mrb kizlar,

Suan burdan yazmaktan baska bir yardim isteyenim yok..

Kocam ile kavga ettik, telefonun sifresini degistirmis bende ona kizdim.
Aramiza bir kod bile girmesin diye.
Size belki sacma bir kavga gelir.

Karsimda guldu tinlamadi.
Yok aldatma veya gizli bir saklisi yoktur onun. Kavgamiz buyudu o karsimda guldu ben ona sinirimden vurup durdum.
Kavga buyumustu iyice..
Sinirime kontrol olamiyorum.
Sonra bsyler dedi iste bileydim evlenmezdim seninle, bende dedim ki gel bosanalim. Bu bosanma kelimesini daha once kavgada kulanmistim.

Sonra cekip gitti kiyafetlerini aldi. Facebookuna bir billetci arkadasinla ilitisime girmisti istanbul icin ucak bileti ayarla diye sordu.
Beni whatsaptan blokledi, telefonlarimi acmiyor. Beni sil diyor beni goremiceksin artik diyor.
Ben suan cok kotuyum napicami sasirdim.
Biliyorum bi yandan belki ben sucluyum belki kinicaksiniz beni. 25 yaSindayim kendim.

Bir 4 duvarin icinde kaldim napicami bilmiyorum. Annemin yanina gitsem cok daha kotu olucak gibime geliyor. I

İyide herşeyi berbat etmekte üstünüze yok. Elinizden geleni yapıyorsunuz sonrada vay efendim aman efendim. Bir kereden bu şekilde tepki verdiğini sanmıyorum eşinizin bunun daha önceside vardır. Tavsiyem biraz büyüyün evlilik çocuk oyuncağı değil kafana göre boşanacağım vs diyemezsiniz. Ada'mda rest çekince tutunacak dal arıyorsunuz. Gerçek dünyaya evliliği anlamaya adım atın. Şımarıklıklarla evlilik yürümez. Bir şifre için evlilik yakılır mı?

niye telefon kodunu değiştirip sana yenisini söylemedi ben orasına takıldım

Bende anliyamadim. 1 senedir evliyiz. Hep bakip kurcaliyormusum. O yuzden degistirmis.
Bende oylesine aliyordum elime. Guvenmedigimden degil. Bizim kavgalarimiz hep boyle kovalama gibi oluyor. Tukendim.. Icim aciyor suan neyapicagimi bilmiyorum. Yarinda ise gidicem nasil gidicem bu kafaylan bilmiyorim. Ailen benden zaten biraz uzak.. Yanlizim cok

Büyük ihtimalle blöf yapıyordur bir süre sessizde kalın ailerle falan iletisime geçmeyin bekleyin bakalım.

Ben sinirime hakim olamiyorum hep ugrastim hep agzimdan kotu bsy cikiyor. Sonrada oyle pisman oluyorum ki.
O beni cok seviyordu.
Ama suan gercekten kafasina koymus gibi. Ben suan neyapicam ? Herseyi kapali.. Gittiyse eger turkiyeye ben napicam ? Bana fikir verin lutfen burda iftar acildi benim bogazimdan bsy gecmiyor

Kavga biraz daha büyük olabilir mi anlattığından?
Daha çok taze.
Bence sessiz kal arama sorma.
Bi süre sonra belki sakinlesince..
Kafasına koyduysa zaten yapar.

Hiçbirşey yapmayın. Uzak kalmak bir süre sizede onada iyi gelecektir eminim.

ona güvenmediğinizimi düşündü buna kızmış olablır.tartısma esnasında lutfen boşanmak istiyorum kelimeleri kullanmamlısınız.sekteye ugratır evlılıgıızı.şu an size kızmış yada kırlmış olalbır ona nazaran o mesajıda atmış olablır.biraz sakınleşince gönlunu alın eşinizin.bundan dolayı boşanlmaz dıye dusnuyorm

Eşlerin birbirlerinin telefonlarına bakmaları çok doğal. Sürekli bakıyorsun diye şifre değiştirmek pek normal gelmedi bana. Sizin verdiğiniz tepkilerde bir anormallik yok ne demek karşınızda gülecek. Ne yani kedi fare oyunu mu bu. Sizin psikolojinizle oynamaya ne Hakkı var. Bu işin altında başka birşey var gibi geldi bana. Bilseydim evlenmezdim de ne demek. Eşinizin verdiği tepkiler hiç de öyle şaka falan değil. Tepkisiz kalın , arkasından kovalarsanız daha fazla kaçar. Hep alttan alan olmak zorunda kalırsınız ki yapınız pek buna müsait değil. Dürüst olmalı bir eş, bazı şeylerin şakası olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…