- Konu Sahibi brunettella
-
niye telefon kodunu değiştirip sana yenisini söylemedi ben orasına takıldım
İyide herşeyi berbat etmekte üstünüze yok. Elinizden geleni yapıyorsunuz sonrada vay efendim aman efendim. Bir kereden bu şekilde tepki verdiğini sanmıyorum eşinizin bunun daha önceside vardır. Tavsiyem biraz büyüyün evlilik çocuk oyuncağı değil kafana göre boşanacağım vs diyemezsiniz. Ada'mda rest çekince tutunacak dal arıyorsunuz. Gerçek dünyaya evliliği anlamaya adım atın. Şımarıklıklarla evlilik yürümez. Bir şifre için evlilik yakılır mı?
Büyük ihtimalle blöf yapıyordur bir süre sessizde kalın ailerle falan iletisime geçmeyin bekleyin bakalım.[/QUOT
Ya blof degilse?
Daha oncede gitti boyle geri gelmisti.
Herzaman iyi yuzumu gosterdim döndum ama simdi ters tarafimida görceksin
Bunu yazmisti
Adam bir haltlar karistiriyor bu da bahanesi olmus iste. Kocamin telefonunu rahatca elime alamayacak miyim cok sacma. .
Hiçbirşey yapmayın. Uzak kalmak bir süre sizede onada iyi gelecektir eminim.Ben sinirime hakim olamiyorum hep ugrastim hep agzimdan kotu bsy cikiyor. Sonrada oyle pisman oluyorum ki.
O beni cok seviyordu.
Ama suan gercekten kafasina koymus gibi. Ben suan neyapicam ? Herseyi kapali.. Gittiyse eger turkiyeye ben napicam ? Bana fikir verin lutfen burda iftar acildi benim bogazimdan bsy gecmiyor
Hiçbirşey yapmayın. Uzak kalmak bir süre sizede onada iyi gelecektir eminim.
Yok yapmaz eminim..
Yurt dışındasınız yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?