- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi brunettella
-
eee kurcala nolcak ki. saklayacak bişeyi yoksa tabi. hoş mu değil ama bu yüzden kod değiştirip söylememek daha şüpheli geldi bana. bişeyler karıştırıyo gibi hissettim. keşke bu kadar büyük tepki vermeseydin. haklıyken haksız olmuşsunBende anliyamadim. 1 senedir evliyiz. Hep bakip kurcaliyormusum. O yuzden degistirmis.
Bende oylesine aliyordum elime. Guvenmedigimden degil. Bizim kavgalarimiz hep boyle kovalama gibi oluyor. Tukendim.. Icim aciyor suan neyapicagimi bilmiyorum. Yarinda ise gidicem nasil gidicem bu kafaylan bilmiyorim. Ailen benden zaten biraz uzak.. Yanlizim cok
ona güvenmediğinizimi düşündü buna kızmış olablır.tartısma esnasında lutfen boşanmak istiyorum kelimeleri kullanmamlısınız.sekteye ugratır evlılıgıızı.şu an size kızmış yada kırlmış olalbır ona nazaran o mesajıda atmış olablır.biraz sakınleşince gönlunu alın eşinizin.bundan dolayı boşanlmaz dıye dusnuyorm
Eşlerin birbirlerinin telefonlarına bakmaları çok doğal. Sürekli bakıyorsun diye şifre değiştirmek pek normal gelmedi bana. Sizin verdiğiniz tepkilerde bir anormallik yok ne demek karşınızda gülecek. Ne yani kedi fare oyunu mu bu. Sizin psikolojinizle oynamaya ne Hakkı var. Bu işin altında başka birşey var gibi geldi bana. Bilseydim evlenmezdim de ne demek. Eşinizin verdiği tepkiler hiç de öyle şaka falan değil. Tepkisiz kalın , arkasından kovalarsanız daha fazla kaçar. Hep alttan alan olmak zorunda kalırsınız ki yapınız pek buna müsait değil. Dürüst olmalı bir eş, bazı şeylerin şakası olmaz
Nasil bu kadar eminsiniz? Bu zamanda insan babasina bile guvenmiyor maalesef. Tabiki insallah yapmamistir ama tavirlari normal gelmedi bana..
Üzuldum bi şekilde gönlünü alın eşinizin bi süre bekleyin daha sonra
Dilimizi bilmiyormusta Google çevirisiyle yaziyormussunuz gibi sezdim..sorun koca değil anne evine dönmemek galiba...harbiden bu mevzuyu bu hale getirmek için gerçekleştirmiş olduğumuz ustun çabayı nasıl taktir etsek kimrb kizlar,
Suan burdan yazmaktan baska bir yardim isteyenim yok..
Kocam ile kavga ettik, telefonun sifresini degistirmis bende ona kizdim.
Aramiza bir kod bile girmesin diye.
Size belki sacma bir kavga gelir.
Karsimda guldu tinlamadi.
Yok aldatma veya gizli bir saklisi yoktur onun. Kavgamiz buyudu o karsimda guldu ben ona sinirimden vurup durdum.
Kavga buyumustu iyice..
Sinirime kontrol olamiyorum.
Sonra bsyler dedi iste bileydim evlenmezdim seninle, bende dedim ki gel bosanalim. Bu bosanma kelimesini daha once kavgada kulanmistim.
Sonra cekip gitti kiyafetlerini aldi. Facebookuna bir billetci arkadasinla ilitisime girmisti istanbul icin ucak bileti ayarla diye sordu.
Beni whatsaptan blokledi, telefonlarimi acmiyor. Beni sil diyor beni goremiceksin artik diyor.
Ben suan cok kotuyum napicami sasirdim.
Biliyorum bi yandan belki ben sucluyum belki kinicaksiniz beni. 25 yaSindayim kendim.
Bir 4 duvarin icinde kaldim napicami bilmiyorum. Annemin yanina gitsem cok daha kotu olucak gibime geliyor. I
Bu gençlerde birbirinin telefonunu karıştırma huyu çok kötü. Ne münasebet kendi telefonunuzu karıştırın. Ben de istemezdim eşim telefonuma baksın. Bir kız arkadaşım özelini anlatır. Kocam bunu niçin okusun. Aldatıyorsa zaten aldatır. Şu kontrolleri bırakın.
Kendi telefonuna bak. Sen yetişkin bir insansın. Ne demek bilmiyordum neden bakıyordum. İnşallah aranız düzelir. Sen de kurcalama eşinin eşyalarını.Ayy aldatiyormu diye bakmiyordum oylesine bakardim niye bilmiyorum benimsedim hep onun hayatini, hatta yanimdaydi elime aldim telefonunu sonra baktim kodu degismis.
Kusura bakma haksızsın. 4 yıldır evliyim eşimin telefonunu bir kez olsun karıştırmadım. Facebook şifresini de bilmem. Telefon şifresini de. O da benim telefonumu eline almaz. Kızkıza geyik muhabbetlerim var. Kk yazdıklarım var. Karıştıramaz. Bitti. Sevmiyorum telefon karıştırılmasını.
Bir de senle niye evlenmişim, boşanalım gibi sözler söyleyince ne kazanıyorsunuz allah aşkına. Bence sakince konuşun gerekirse özür dileyin vurduğunuz için. Eğer barışırsanız da bir daha telefon karıştırmayın. Çok ayıp.
KatılıyorumAdam bir haltlar karistiriyor bu da bahanesi olmus iste. Kocamin telefonunu rahatca elime alamayacak miyim cok sacma. .
Bir de tüy dikmişsin saçma mesajlar atıp. Bekleyeceksin. Gelirse ortamı düzeltmek elimde. Dönmezse yapacağın pek bir şey yok...Esimin dogru durust bir arkadasi yok ki hep arayip konusur genelde.. Suan beklemelimiyim sizce ? 1 -2 gun ya 4 gun gelmezse nedeyim? Napayim
Heryerden bloklemis. Ustune bende sinirli sinirli msjlar yoladim iyice gittim ustune yok gormim seni bidaha yok istedgini yap. Falan
Ben cok sucluyum biliyorum. Onunda gitmekle suclu degilmi? Hatta ucaga binip cekip gitmezsi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?