Evliligim

eee kurcala nolcak ki. saklayacak bişeyi yoksa tabi. hoş mu değil ama bu yüzden kod değiştirip söylememek daha şüpheli geldi bana. bişeyler karıştırıyo gibi hissettim. keşke bu kadar büyük tepki vermeseydin. haklıyken haksız olmuşsun

Yok guveniyorum herzmn dile getiririm. Onun sadece bir tiki var telefonunu ellersem. Bende elletirmiyorum aslinda. Oda hakli bi yandan. Ama ben yapiyorsam sende aynisini yapma inadina diyorum. Herseyi inat. Cok ustune gittim onun.

Benden bikmis bence

erkeklr eşinin çok söylenmesi istemez.bundan sonra dikkat edersiniz.fazla üstüne gitmeyin.snuççta eşinz çalışıyorsa şifre felan koyması normal.benim kz arkadaşlarım bıle şifre koyuyor telefonlarına başkaalrn kurcalamsndan rhtsız olablırler normal bırsey bu.uzulmeyın fazla umarım sorun fazla uzamadan aranız duzelır

Bilseydim evlenmezdim sozunu ben demistim ilk daha onceki kavgamizda.
Simdi o dedi.
Ben kendimi degist
Nasil bu kadar eminsiniz? Bu zamanda insan babasina bile guvenmiyor maalesef. Tabiki insallah yapmamistir ama tavirlari normal gelmedi bana..

Biliyorum kendi babam bile birakmisti elimi.
Bunun derdi nisanliykenede boyledi. Telefon kavgasini cok yaptik. Facebook sifre falan filan zor almistim evliykene.

Yok ozel diyor arkadaslarima ozel bsyler konusurum falan diyor. Dedim aramizda ne ozeli olabilir?

Kötü sözler söylüyorum ve vurdum demişsiniz, şiddetin olduğu evlilikte boşanma konusunun geçmesi normal bence. Onun nasıl size vurmaya hakkı yoksa sizin de ona vurma ve kötü söz söyleme hakkınız yok, haklıysanız bile haksız duruma düşersiniz, böyle bir ilişkiyi de kimse istemez. Duygularınıza ve hareketlerinize hakim olmaya çalışın. Kendinize hakim olamayacağınızı düşündüğünüzde bir süre başka odaya geçin olmazsa.

Sabaha kadar ben nasil uyuyabilirim kizlar erkenden ise gidicem. Kafami ise veremicem. Gavurlar herseyi tinliyor bi hatam olsun basima kalkiyorlar.
Aklima oyle kotu seyler geliyor ki.
Ya giderse turkiyeye? Gelince bsy olmamis gibi devam mi edicem? Simdi alisir bu beni tehtit eder hep ve yine aynisini yapmaya kalkar cekip gitmeler.

Ya gelmezse?

Üzuldum bi şekilde gönlünü alın eşinizin bi süre bekleyin daha sonra

Bu gençlerde birbirinin telefonunu karıştırma huyu çok kötü. Ne münasebet kendi telefonunuzu karıştırın. Ben de istemezdim eşim telefonuma baksın. Bir kız arkadaşım özelini anlatır. Kocam bunu niçin okusun. Aldatıyorsa zaten aldatır. Şu kontrolleri bırakın.

Dilimizi bilmiyormusta Google çevirisiyle yaziyormussunuz gibi sezdim..sorun koca değil anne evine dönmemek galiba...harbiden bu mevzuyu bu hale getirmek için gerçekleştirmiş olduğumuz ustun çabayı nasıl taktir etsek ki

evlenmiş barklanmış adamın telefonunda şifreyle ne işi olur şifresi varsa tabiki bunu bilmekte hakkın telefonunu kurcalamakta hakkın gerçekten gittiyse zaten bi haltlar karıştırıyodur buda bahanesi olmuştur ben olsam o telefonunun şifresini kaldırmadan gelme bu eve yazardım üzerine

Kusura bakma haksızsın. 4 yıldır evliyim eşimin telefonunu bir kez olsun karıştırmadım. Facebook şifresini de bilmem. Telefon şifresini de. O da benim telefonumu eline almaz. Kızkıza geyik muhabbetlerim var. Kk yazdıklarım var. Karıştıramaz. Bitti. Sevmiyorum telefon karıştırılmasını.

Bir de senle niye evlenmişim, boşanalım gibi sözler söyleyince ne kazanıyorsunuz allah aşkına. Bence sakince konuşun gerekirse özür dileyin vurduğunuz için. Eğer barışırsanız da bir daha telefon karıştırmayın. Çok ayıp.

Ayy aldatiyormu diye bakmiyordum oylesine bakardim niye bilmiyorum benimsedim hep onun hayatini, hatta yanimdaydi elime aldim telefonunu sonra baktim kodu degismis.

Ayy aldatiyormu diye bakmiyordum oylesine bakardim niye bilmiyorum benimsedim hep onun hayatini, hatta yanimdaydi elime aldim telefonunu sonra baktim kodu degismis.
Kendi telefonuna bak. Sen yetişkin bir insansın. Ne demek bilmiyordum neden bakıyordum. İnşallah aranız düzelir. Sen de kurcalama eşinin eşyalarını.

Esimin dogru durust bir arkadasi yok ki hep arayip konusur genelde.. Suan beklemelimiyim sizce ? 1 -2 gun ya 4 gun gelmezse nedeyim? Napayim
Heryerden bloklemis. Ustune bende sinirli sinirli msjlar yoladim iyice gittim ustune yok gormim seni bidaha yok istedgini yap. Falan
Ben cok sucluyum biliyorum. Onunda gitmekle suclu degilmi? Hatta ucaga binip cekip gitmezsi?

Bir de tüy dikmişsin saçma mesajlar atıp. Bekleyeceksin. Gelirse ortamı düzeltmek elimde. Dönmezse yapacağın pek bir şey yok...

Durduk yere sifre degismez belli ki bi kadin var. Bu kadar kucuk kavgadan da evi terk edip whatsapptan engellemezdi normalde, belli ki o kadina gitti

Giderse gitsin be kal ayaklarının üstünde hayatta bin kere hata yapar bin kere öğreniriz bi daha o hatayı yaptığımız da olur bin kere dğşer bin kere de kalkar koşarız düştüm diye yatıp ağlarsan hayat ğstüne basıverir güçlü ol kendine sarıl sen şifre istemişsin seni buna iten o demek ki güven veren adamdan kimse şifre istemez gittiyse de gideceği varmış boşver işine gücüne bak kendi hayatını kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…