Evliligim

Eşim telefonuna şifre koysa benden gizlese, bakamazsin dese olay çıkardı aynen böyle. Yok yani oyle bir lüksü. Karsina geçip pis pis siritmasi da delirtmiş seni. Yine de kufretmemeye çalış, vurma, kendine hakim olursan daha az vicdan azabi cekersin emin ol. Eşin döner gelir bloftur buyuk ihtimalle ama bir sifreyi vermemek icin bu kadar diretmesi nedeniyle ben olsam guvenmezdim ona. Çıkar kokusu yakında benim kocam yapmaz deme hiç.

yeni sifre koymasi tabiki süphe uyandirir. olay gercektende biraz büyümüs ama esinin böyle birden bire cekip gitmesi telefonlara bile bakmamasida normal degil. Bencede sanki bahane aramis
sabret bekle derim

yeni sifre koymasi tabiki süphe uyandirir. olay gercektende biraz büyümüs ama esinin böyle birden bire cekip gitmesi telefonlara bile bakmamasida normal degil. Bencede sanki bahane aramis
sabret bekle derim

Disariya cekip hava alabilirdi. Hep oyle yapiyor bende dalga gecerdim bak tipis tipis döndun yine bana diye. Bu ikinci defa iste kiyafetlerini toplayip gitmesi. Bu sefer cok ciddi. Ucak biletleri alip gitse ben affetmem bu sefer. 1 olur 2 olur 3 olur sonra aliskanlik olur buna , haksizmiyim?

Cidden yanlış anlamayın ama sizi anlamıyorum iki şey geri gelmez atılan ok söylenen söz kendinizi haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz simdi kocanız geri dönerse bile artuk şifreye birşey diyemiyeceksiniz.

Tıpış tıpış döndün mü üzgünüm ama bu üslupla haksızsiniz...

Valla kocanizda sizde alemmissiniz ergenler gibi hic evli insanlara yakismayacak hareketler.

Eşiniz aklınca sizi cezalandırmak istiyor, aramayın zira cevap vermeyecektir.Zamana bırakın düzelir, ortada büyük bir mesele yok.

25 yaşındasınız küçük te değilsiniz. Boşanmak lafı sürekli ağzınızda olursa böyle olur. Azcık sakin olacaksınız bu işler böyle olmaz. Sevgili degilsin evlisin bekar mantıgından çık

Karsimda hep beni catliyor. Kizarim kulaklarini kapatir. Pffler. Dirdir kadin der. Hic mi kavgada fikrimi soyliyemicem? Ben patliyorum beni dinlemiyor bende acittim diye tam vuruyorum bosanma lafini iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…