- 29 Eylül 2014
- 9.643
- 19.759
- 498
- Konu Sahibi brunettella
-
yeni sifre koymasi tabiki süphe uyandirir. olay gercektende biraz büyümüs ama esinin böyle birden bire cekip gitmesi telefonlara bile bakmamasida normal degil. Bencede sanki bahane aramis
sabret bekle derim
evi satabilir deOturdugumuz ev onun evi. Benim ustume degil. Mecburen donermi sizce bu yuzden?
Cidden yanlış anlamayın ama sizi anlamıyorum iki şey geri gelmez atılan ok söylenen söz kendinizi haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz simdi kocanız geri dönerse bile artuk şifreye birşey diyemiyeceksiniz.mrb kizlar,
Suan burdan yazmaktan baska bir yardim isteyenim yok..
Kocam ile kavga ettik, telefonun sifresini degistirmis bende ona kizdim.
Aramiza bir kod bile girmesin diye.
Size belki sacma bir kavga gelir.
Karsimda guldu tinlamadi.
Yok aldatma veya gizli bir saklisi yoktur onun. Kavgamiz buyudu o karsimda guldu ben ona sinirimden vurup durdum.
Kavga buyumustu iyice..
Sinirime kontrol olamiyorum.
Sonra bsyler dedi iste bileydim evlenmezdim seninle, bende dedim ki gel bosanalim. Bu bosanma kelimesini daha once kavgada kulanmistim.
Sonra cekip gitti kiyafetlerini aldi. Facebookuna bir billetci arkadasinla ilitisime girmisti istanbul icin ucak bileti ayarla diye sordu.
Beni whatsaptan blokledi, telefonlarimi acmiyor. Beni sil diyor beni goremiceksin artik diyor.
Ben suan cok kotuyum napicami sasirdim.
Biliyorum bi yandan belki ben sucluyum belki kinicaksiniz beni. 25 yaSindayim kendim.
Bir 4 duvarin icinde kaldim napicami bilmiyorum. Annemin yanina gitsem cok daha kotu olucak gibime geliyor. I
Tıpış tıpış döndün mü üzgünüm ama bu üslupla haksızsiniz...Disariya cekip hava alabilirdi. Hep oyle yapiyor bende dalga gecerdim bak tipis tipis döndun yine bana diye. Bu ikinci defa iste kiyafetlerini toplayip gitmesi. Bu sefer cok ciddi. Ucak biletleri alip gitse ben affetmem bu sefer. 1 olur 2 olur 3 olur sonra aliskanlik olur buna , haksizmiyim?
mrb kizlar,
Suan burdan yazmaktan baska bir yardim isteyenim yok..
Kocam ile kavga ettik, telefonun sifresini degistirmis bende ona kizdim.
Aramiza bir kod bile girmesin diye.
Size belki sacma bir kavga gelir.
Karsimda guldu tinlamadi.
Yok aldatma veya gizli bir saklisi yoktur onun. Kavgamiz buyudu o karsimda guldu ben ona sinirimden vurup durdum.
Kavga buyumustu iyice..
Sinirime kontrol olamiyorum.
Sonra bsyler dedi iste bileydim evlenmezdim seninle, bende dedim ki gel bosanalim. Bu bosanma kelimesini daha once kavgada kulanmistim.
Sonra cekip gitti kiyafetlerini aldi. Facebookuna bir billetci arkadasinla ilitisime girmisti istanbul icin ucak bileti ayarla diye sordu.
Beni whatsaptan blokledi, telefonlarimi acmiyor. Beni sil diyor beni goremiceksin artik diyor.
Ben suan cok kotuyum napicami sasirdim.
Biliyorum bi yandan belki ben sucluyum belki kinicaksiniz beni. 25 yaSindayim kendim.
Bir 4 duvarin icinde kaldim napicami bilmiyorum. Annemin yanina gitsem cok daha kotu olucak gibime geliyor. I
Valla kocanizda sizde alemmissiniz ergenler gibi hic evli insanlara yakismayacak hareketler.
Bizim sonumuz sanki kotu..
25 yaşındasınız küçük te değilsiniz. Boşanmak lafı sürekli ağzınızda olursa böyle olur. Azcık sakin olacaksınız bu işler böyle olmaz. Sevgili degilsin evlisin bekar mantıgından çık
Karsimda hep beni catliyor. Kizarim kulaklarini kapatir. Pffler. Dirdir kadin der. Hic mi kavgada fikrimi soyliyemicem? Ben patliyorum beni dinlemiyor bende acittim diye tam vuruyorum bosanma lafini iste
Boşanmak istiyormuş bahane lazım mis gibi
Fikrin boşanmak istiyorum mu?
Hayir her lafima bir cevabi olur. Hep kendini hakli cikarmaya calisir. Bende onu incitmek icin o lafi kulandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?