- Konu Sahibi brunettella
-
Mutlu son sevindimAradim demin, acti.
Gitmemis bir yere. Burda bir yerde, arabada uyuyordu gibi geldi sesi bana.
Gel eve dedim cocukca davrandik dedim.
Bakarim
Dedi yani gelicek.
Bende anliyamadim. 1 senedir evliyiz. Hep bakip kurcaliyormusum. O yuzden degistirmis.
Bende oylesine aliyordum elime. Guvenmedigimden degil. Bizim kavgalarimiz hep boyle kovalama gibi oluyor. Tukendim.. Icim aciyor suan neyapicagimi bilmiyorum. Yarinda ise gidicem nasil gidicem bu kafaylan bilmiyorim. Ailen benden zaten biraz uzak.. Yanlizim cok
Ne kadar kötü tabirleriniz var boşanalım vurmak bi de bir mesajınızda okudum gavur tıpış tıpış döndün Çok çirkin şeyler bunlar eğer karakteriniz Cidden buysa bence eşin gitmek için bahane arıyormuş ve bulup gitmiş. Ve eminim haklı yanları da vardır bu gidişte. Eşini incitmek için boşanalım demek ne demek. İncitmek amaçlı cümle kurmak ne demek. İnsan sevdiğine yapar mı bunu ne olursa olsun Bence eşinizden önce kendiniz için oturup düşünün üslup ve davranışlarınızı değiştirtmelisiniz gavur ne demek ya hem adamların Ülkesinde Hayatını idame ettir hemde gavur diye aşağıla çok çirkin çok
Bi evlilikte bosanalim kelimesi sadece gerçekten boşanmak istenildiği için soylenmelidir.
Ilerde esim bana bosanalim dese ya evleri ayırır ona göre işlemleri baslatiriz ya ömür billahi unutmayız o sözü herhalde.
Nasıl sinirli iken çıkıyor ağzınızdan anlamıyorum. Evliliği içten içe parçalar ki bu.
İşte ben bu nankörlüğe dayanamıyorum. Bu çok karaktersiz bir yaklaşım geliyor bana. İnsanları senden olmadığı için küçümsemek ırkçılık yapmak sonrada hiç bunları söylememiş gibi onların Hayatında olmak. Asla tahammül edemem.Bende yurtdisinda kaliyorum ve ne yazikki bircok Türk'e göre onlar gavur. Adamin ülkesinde ekmegini yiyorlar, saglik sisteminden, sosyal haklarindan yararlaniyorlar ve yine adamlar pis gavur oluyorlar ve tutturuyorlar türkiyemde türkiyem. Burda 3üncü generasyon gencler bile arabanin arka camlarina Türk bayragini yaptiriyorlar.
Sorsan onlara göre Türkiye söyle ilerledi, böyle ilerledi Erdogan sagolsun derler. Hii, o zaman sende git Türkiyeye madem burasi gavur ülkesi dersen "yook canim, o kadar kolaymi tasinnmak" derler.
Keşke seninle evlenmeseydim ile bosanalim arasında bi fark var mı? Neden sadece kadına söylediğimi düşündünüz?Keşke seninle evlenmeseydim demiş kocası. Konu sahibi buna cevap olarak ne demeliydi? Siz ne derdiniz mesela? Yani, eşiniz şifresini değiştirse, yeni şifresini size vermese, bir de siz niye değiştirdiğini sorduğunuzda gülerek sizi sinir etse, sonra da siz sinirlenince keşke seninle evlenmeseydim dese, siz ne cevap verirdiniz?
Keşke seninle evlenmeseydim ile bosanalim arasında bi fark var mı? Neden sadece kadına söylediğimi düşündünüz?
Ayrıca kişi en başından beri telefonunun karistirilmasini istemiyorsa şifre koyması gayet normaldir. Sebebi başka ise eşini tanıyan konu sahibi, o farkedecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?