Evliliğim

Bırak boşver arada kabuğuna çekilmek iyidir Özler siniz birbirinizi

Bizim öyle oluyor

Gercekten bu adamlarin odunluklarini da onlara anlatmak mi lazim.
Karin dogum yapmis, eve onca kisi dolmus. Sen gec odaya cekil ailenle karini yalniz birak. Adamin özür dilemesi lazim. Hala kadin evliligini düsünmek zorunda. Durumlari toparlamak da kadinin isi.. Gercekten cok kiziyorum böyle umursamaz adamlara.

Bende sizin gibi düşünen kadınlara kızıyorum yahu neden durumu toparlamak kadının işi olsun.Özür dilemek zorunda evet ama bunu karısı ona söyledikten sonra yapmasının anlamı ne?
Biz kadinlar çok fazla sorumluluk alıyoruz bence aman yuvam yıkılmasın aman çocuğum var.Gideyim konuşayım benden özür dilesin de barışalım.Böyle bi mantık olabilir mi sizce?
Ay onlar erkek düşünemezler aman onlar erkek sabredemezler.Böyle böyle başımıza çıkarttık bunları hata bizim kimse erkeklere suç bulmasın cidden

Sorun çözme nasıl olur biliyo musunuz benim gözümde.Eşimle iletişim kopukluğumuz vardır max 1 hafta sonra gidip niye böylesin derim,yada o bana der.
Ama aradan geçmiş bilmem kaç ay, iletişim sıfırlanmış adam gelip tek cümle bi söz etmemişken biz niye böyleyiz demek ben bu duruma artık tahammül edemiyorum nolur konuş, benimle ilgilen demek.Bu konuşmanın üstüne adam sen benim aileme şunu dedin sen böyle yaptın deyip suç bastıracak.Hatasını görme,kabullenme olasılığı o kadar düşük ki .
Ben olsam eşime direkt olarak uzun zamandır iletişim kurma sorunumuz var bi ilişki uzmanından yardım alalım aksi halde bu ilişki böyle devam etmez diyip rest cekerim herhalde.Adamın ne istediğini anlarız böylece.Yoksa 5 ay sonra sorunumuz ne diyip erkeğin hatasını kabullenmesini beklemek fazla iyimser olur.

Sorunumuz var konusalim derseniz pek cozume ulasamayabilirsiniz muhabbetin devami nasil gider bilinmez cunku.

Soyle yapabilirsiniz belki, esiniz isten geldiginde yemekten sonra o elinde tel ve kumanda oturmus tv izlerken alin kumandayi tv kapatin. Hayatim hic sohbet edemiyoruz ne zamandir cok ozledim seninle konusmayi neler yaptin bugun ne var ne yok diye girin muhabbete, siz birseyler anlatin maksat muhabbet olsun. Onu ozlediginizi ozellikle dile getirin. Yarin aksam sunu mu yapsak haftasonu suraya mi gitsek filan diye basbasa vakit gecirebileceginizi ona hatirlatacak cumleler kurun. Yakin turistik yerlere gezilere katilmak istediginizi felan soyleyebilirsiniz, aslinda uzun zamandir yapmak istiyordum filan.

Eger sorun var benimle hic ilgilenmiyorsun diye konusmaya baslarsaniz negatif bir cumle oldugu icin cevap ta negatif gelebilir. O yuzden pozitif cumlelerle sorunu dile getirmeye calisin derim ben

çok çalışıyor ve iş gezisi diyince aldatılma ihtimali geldi aklıma

bu kadar ilgisizlik kötü kadınların ilgiye şefkate ihtiyacı var umarım kafasına saksı falan düşer kendine gelir

Eşimle bir yere gittiğimde de beni pişman ediyor. Sürekli eleştiri. Yok çocuk düşecek, yok çocuğa niye öyle yapıyorsun.
Onunla dısarı cıkacağıma evde kalmayı tercih ediyorum. O yoksa hafta sonu cocugumu alıp cıkıyorum, daha cok egleniyoruz ama her hafta sonu dul kadın gibi kızımla tek başıma dolaşmaktan da sıkıldım.

çok çalışıyor ve iş gezisi diyince aldatılma ihtimali geldi aklıma

bu kadar ilgisizlik kötü kadınların ilgiye şefkate ihtiyacı var umarım kafasına saksı falan düşer kendine gelir

Evet bir bayan olarak sevgi ilgi ihtiyacını okadar cok duyuyorum ki.
Eşim aldatmaz diyeceğim ama aldatılan her kadın zamanında eşim aldatmaz demiştir, bilemiyorum acıkcası ama olsa da illaki bi açık verir. Öyle bi durum yok. Sadece biraz moron tabir edilen cinsten

Hiç karşınıza alıp konuşmadınız mı bu konuyu ?
Malum erkeklere arada bir reset atmak gerekiyor.

evet bir cok kere reset attım aynı konu yüzünden.
Aslında şuan içimden sorunu cözmek bile gelmiyor.
Karşıma alıp konusma işine gelince konuşayım tamam ama zaten herseyin farkında. Bunun için hiç bir çabası yok

Yurt arkadasları bile daha cok paylaşımda bulunur

Cocukla birlikte oynayin.birde erkeklere sanirim hadi denmesi gerekiyor akılları ermiyor.bende yemek saatlerinde telefon ile oynanmasina karsiyim zaten calisiliyor bi sofrada bari al ma tel.elinede bi sohbet edip yemek yiyelim diyorum sagolsun esimde dinler hic almaz eline. sizde tatli dille beklentilerinizi dile getirin bence.isteklerinize davet edin hadi sunu yapalim bunu yapalim vs. diye.erkektir bu surat yapar işıne gelmez üşenir ama annemin deyimiyle akilli kadin idareyi etmeyi bilendir.

acaba eşinize hafiften böyle devm ederse bu bu işin sonunun ayrılığa gideceğini mi hissettirseniz? size gercekten değer veriyorsa kaybetme korkusu yaşayıp belki biraz düzelir

Konus un bi seviyosa anlar zaten bebek aile hersey ust uste gelmis birax sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…