Evliliğimde çok mutluyum diyenler sırrınız nedir?

bu da bişe aslında sizin adınıza güzel bir şey. ben şunu öğrenmek istiyorum aslında öyle çiftler var ki kocaam dedimi bin tane kocam karım dedimi gözleri ışıldıyan erkeler var bunun sırrı ne. ben bunu hep merak etmişimdir. mesela bir aile dostumuz vardı bize oturmaya geldiklerinde kocası ayakkabısını çıkarıp giyinmesine yardım ederdi. sırf karısı eğilip zahmet etmesin diye. ona çok sormak istedim fakat işte kimse anlatmıyor normalde pek böyle sırlarını. maşallah nazarım değmesin böyle çiftlerden görüşlerini bekliyorum. napıyorlar nasıl da bağlıyorlar eşlerini kendilerine :18:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Öyle birini bulursan banada gönder ben o tarz erkeklerin kaldigina inanmiyorum baslangicta hersey iyi sonra ne hikmetse ilgi alakadan birsey kalmiyor.....

Ben niye mutlu olamiyorum kendiliginden sevdigini soylemez varsa yoksa oyun tv gormuyor sanki evde cok nadir muhabbet ederiz ve daha 1 senelik evliyiz ve severek evlendik ne yapicam bilmiyorummbazen bilerek soguk davraniyorum anlasin diye ama malesef aslinda cok iyii biri ve esimi cok seviyorum...

Allahima sükürler olsun 16 yillik evliyim
ne kavgamiz nede bir gürültümüz oldu
esimle hic ayrilmayan bir ikiliyiz,birbirimizle beraber vakit gecirmeyi seviyoruz

esimin bana karsi davranisini anlatmaya kalksam sayfalar yetmez
Allah kendisinden razi olsun
evlendim evleneli bir kötü /argo sözünü duymadim,bir defa saygisizlik yapip hakkimada girdigini görmedim,önemsiz islerimizde bile
birbirimize danismadan karar verdigimizi hic hatirlamiyorum ,her zaman saygili ve hosgörülü merhametli insancil davranir ,beni korur ,
sevgisini bana deger verdigini hissettirir.Bende elimden geldigi kadar esime ve ailesine saygida, sevgide kusur etmemeye calisirim..

Bu kadar mutlulugu neye borcluyum diye kendime sordugumda söyle düsünüyorum
Önce mevlama borcluyum sonra annemin bu konuda cok duasini aldim
peygamber efendimiz s.a.v bir hadisi serifinde annenin evladina duasi peygamberin ümmetine duasi gibidir buyuruyor (yani red edilmez)
birde esimin hep savundugu sey "evde ne senin ne de benim sözüm gecsin der ,Allahin -Rasulullahin sözü gecsin o zaman hic kimse
adaletsizlige ugramaz"...
sanirim mutlu olmamizin en önemli sebebide bu.

Allah eslerimizi hayirlisiyla basimizdan eksik etmesin insallah
Rabbim hepimizin yuvasina huzur ve mutluluk versin

akabe, Maşaallah.Subhanallah.

Rabbim sizi nazardan esirgesin ve mutluluğunuz bir ömür daim olsun artarak. Amin..

Yazınızı çok beğendim.Özellikle nedenlerini okuyunca gözlerim doldu.Çok güzel istişarede bulunmuşsunuz..

Back
X