Merhaba 1 buçuk yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Ancak evlendiğimiden beri sürekli tartışma ve kavga halindeyiz. Eşim eskisi gibi değer vermiyor bana. Ayrıca anneci olduğunu da belirtmek istiyorum. Zaten çoğunlukla bu sebep oluyor tartışmalarımıza. Evlendiğmizden beri tam 5 defa eşimin ailesiyle memlekete tatile gittik. Ben her seferinde başbaşa gitmek istiyorum ama bu duruma mecbur kalıyorum. Mesela Eşim kararlarını Benimle almak yerine annesine danışıyor bu duruma çok içerliyorum. Evlilik hayatına hala adapte olabildiğini düşünmüyorum. Öncelini hep annesi. Kayınvalidemin iki oğlu var tam bir erkek annesi. Çocuklarını kendine bağımlı yetiştirmiş. Kocasından görmediği ilgiyi oğlundan görüyor. Biz evlenip kiraya oturduk daha kendi evimizi almamışız eşim annesine memleketten ev aldı kocasıyla arası bozulursa ortada kalmasın diye. İçini de bi güzel döşedi. Eşim kendi işini yapıyor bu arada geliri iyi yani. Bu da yetmezmiş gibi geçen gün annesini sigortalı yapıp parasını 6 yıl boyunca ödeyeceğini söyledi. Ve yine tartışma.. ben bi şeyler isteyince güçlükle yaptırabiliyorum konu annesi olunca keseyi açıyor. Gerçekten sıkıldım bu durumdan. Çocuk sahibi olmak bile istemiyorum çünkü eşimin önceliğinin biz olabileceğini düşünmüyorum. Boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum psikolojim alt üst oldu..