Evliligimdeki belirsizlik beni deli ediyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi COLIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizde söylemişsiniz bir şarkıda hüzünlenicek adam değil diye. bence de bu tavırları isterse saklıyabilir ,özellikle sizin gözünüze sokuyor .
Yok sanmiyorum. Cunku her boyle oldugunda kavga ediyoruz. Ve kavgadan nefret eder. Yani bu kavgayi goze alarak, boyle birseyi gozume sokmak icin yapmaz.

Canım mesajların hepsini okuyamadım ama... benim aklıma ilk önce o aşk şarkısını dinlerken... gözlerinin içine baktım dedin ya... bende oda senin gözlerine bakıpta acaba gözleri o yüzden mi doldu diye geldi.... bir deyişle sana olan sevgisinden... tabiki aranızdaki iletişimi bilemiyorum... bunun dışında evet birçok erkek seni seviyorum demeyebilir ama... seninki aşk şarkılarında, ayrılık şarkılarında gözleri dolacak kadar... duygusal ve romantikse... böylesine romantik ve duygusal bir adamın her gün, her dakika "seni seviyorum" demesi lazım....

Yo hayir bana baktigi falan yoktu. Oyle bana bakip, bana olan sevgisinden gozleri dolsa, kirk yil el ustunde tutardim. Bas taci yapardim. Benim ona sevgimin, binde biri bile yok bana karsi.

Yo hayir bana baktigi falan yoktu. Oyle bana bakip, bana olan sevgisinden gozleri dolsa, kirk yil el ustunde tutardim. Bas taci yapardim. Benim ona sevgimin, binde biri bile yok bana karsi.
Peki hiç bu davranısları yüzünden bosanmak istddiginizi söylediniz mi tepkisi ne oldu bi de misal hiç bi belirti yok sevdigine dair uyrken sarılma bi sahiplenme falan

İnci Yeşilyurt un kitaplarını okumanı tavsiye ederim çok güzel ve çok doğru anlatıyor herşeyi.. Zaten bu beklentiler değilmidir evliliği tehlikeye düşüren.. Ben seni kıracak bişey söylemek istemedim sen yanlış anladın sana saygısız seviyesiz demeye hakkım yok ben sadece kendimiz için kendin için seviye ve saygidan bahsettim lutfen yanlış anlaşılmak istemem eşine ne kadar çok tartışma ortamı yada tartışmaya baslarsan ınanki onun gözünde seviyesiz ve saygısız oluyoruz erkeklerin düşüncesi bu ve daha sonra seni basit görüp yüksek sesle konuşmalar umursamazliklar hakaretler başlıyor hiç mi tartismicaz dersenizde tabiki tartışılır ama karsindakini sen boylesin şöylesin diyerek değil daha yumuşak bi dille isteklerimizi belirtebiliriz ama şunuda söyleyim erkekler sürekli bi istek ve beklenti çabalarına ınanki çok sıkılıyorlar ben kimsenin evliliginin kötü olmasını istemem herkes mutlu olsun tabi bayan olarak duygusaliz bazı şeyler bekliyoruz ama herşey zamanla rayına oturacaktir cok fazlada incelememek gerekiyor belkide uzun evliliklerin sırrı bu Allâh gönlünüze göre versin yanlış anlasildiysam kusura bakmayin

Son düzenleme:
Peki hiç bu davranısları yüzünden bosanmak istddiginizi söylediniz mi tepkisi ne oldu bi de misal hiç bi belirti yok sevdigine dair uyrken sarılma bi sahiplenme falan
Sevgi degil de sadece aliskanliklar var.

Dokunmak hissetmek hissetmek ise herşeydir. Bu senin için böyle ama onun için öyle olmayabilir.

Çocuk kıskanır, çocuk var ... Birazda o sebep. Düşünceli değil demişsin ama olmasa kıskanırı falan düşünmezdi.

O bakışların altında herşey olabilir.hayatta senden önemli kimse yok.
Biraz kendinle ilgilen sadece dış görünüş değil içsel olarakta.

Illa seni eleştiren etrafında insanlar vardır. Yaz bi kağıda iyi/kötü yanlarını önce kendini keşfet.

Ve dediğim gibi arkadaşım konuşun bundan bundan hoşlanmıyorum sen neyimden hoşkanmıyosun neden uzağız de.

Ölüm dışında herşeyin çözümü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…