Evliligimdeki belirsizlik beni deli ediyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi COLIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten var ya ne nefesmis arkadas ala ala doyamadi. Ne kadar rahat biraksam, o kadar daha rahat birakilmak isteyecek. Sonsuza kadar rahat birakmak gerekecek. Salacaksin ipini gidecek.

off ne yazıkki yalnız değilsin .. ben seni seviyorum lafını duymayı. küçük sürprizler yapmasını. istiyorum her kadın gibi sevdiğini belli etsin istiyorum . ama olmuyo işte konuşmaktan dilimde tüy kalmadı. o an için seni çook seviyorum diyo taa ki bir dahaki kavgamıza kadar.. bidahada demiyo... mesela dün o kadar mutluyduk ki anlatamam.. görseniz varya çocuk gibi birbirimize sataşıp gülüp eğleniyoduk.. çok ufak bişey oldu. bana ağzına geleni saydı. ben ağladığımdada timsah gözyaşları dökme dedi. anlamıyorum bu erkekleri ..

zaten var ya ne nefesmis arkadas ala ala doyamadi. Ne kadar rahat biraksam, o kadar daha rahat birakilmak isteyecek. Sonsuza kadar rahat birakmak gerekecek. Salacaksin ipini gidecek.
aynen öyle hem seni seviyorum diyince onlara bişey mi batıyo anlamıyorum bu kadar basit bi sözcüğü söylemekte ne var yaa

En azindan sizinki kavgayla da olsa soyluyormus. Bunda o da yok. Kavga da etsem, kusup konusmasam da soylemez.

bende kendimce kararlar alıyorum .. yok onu sevdiğimi söylemicem.. onunla konuşmucam. bida ona gülmücem ... 1 gün sürüyo.

bende kendimce kararlar alıyorum .. yok onu sevdiğimi söylemicem.. onunla konuşmucam. bida ona gülmücem ... 1 gün sürüyo.
Aynen. Beceremiyorum bende. Sanirim yemin etcem deger verdigim birsey ustune. Boylece sozumde durmam daha kolay olacaktir.

Off onu da yapiyoruz malesef. Birbirimize giriyoruz resmen. Olmuyo. Bende soylemiycem artik.
bu kadar kafana takma canim ,birak demesse demesin
sen ustune dustukce o diyecegi varsa da demez
Hareketlerinden ,bakislarindan yine anlayabilirsin seni sevdigini

Bana yardımcı olurmusunuz. Genelde nasil yorum paylasiliyo.biri anlatsin lutfen

yorumun nasıl paylaşıldığını sordun sağ köşede cevapla yazısı var ona tıklayarak paylaşabilirsin

Ben 1 yıllık evliyim eşim daha hiç seni seviyorum demedi demeside gerekmiyor her erkek bir olmaz kimisi der kimisi demez bence bunu takıntı yapmayın ben eşimin beni sevdiğini hissediyorum bana bakışından saçımı oksamasindan güzel sözlerinden ama hiç seni seviyorum demedi bana göre bu bi eksiklik değil olabilir diyemebilir niye taktinizki böyle yaparak eşinizi kendinizden uzaklaştırıyorsinuz farkında olmadan.... daha saygılı ve seviyeli davranın lütfen herseyide kafaya takmayın şiddet uygulasa başka kadına gitse evine bakmasa daha mi iyi

canım kendi ağzınla söylüyorsun eşimin sevdiğini hissediyorm diye. hissedemeyenler bekler seni seviyorum lafı değil sadece. mesela güzel sözler söylemesi. dediğin gibi saçını okşaması. bunlarıda yapmayanlar var. mesela benim eşim akşam gelir yemek yer çay içer. uyur. ben seni seviyrum dediğimde bende der sadece. ve konuyu kapatıp geçiştirir

Valla canım hergün olmuyor tabi erkekler genelde isten gelir yemek yer cay içer yatıp uyur bizde hergün canim cicim değiliz bende hiç seni seviyorum demem hatta hiç üstüne gitmem ilgisizsin diye falan o bana der ilgisizsin diye :) yani kızlar erkekleri rahat bırakmak lazım bi zaman sonra onlar kendileri gelip yapışıyor size :) hafta sonları mesela dinlenmiş olur koltukta oturken falan hemen gelir yanıma elini omuzuna atar elimi tutar öylece tv izleriz yani siz fazla üstüne düşmeyin o size dönecektir :)

beni sinirlendiren bir diğer konuda dediğin gibi eşim elini arada bi omzuma falan atar sevmeye çalışır. ama menfaatçi sırf o iş için çünkü iş olup bittikten sonra yine lom ..

sizde söylemişsiniz bir şarkıda hüzünlenicek adam değil diye. bence de bu tavırları isterse saklıyabilir ,özellikle sizin gözünüze sokuyor .

Keske yorum yapmadan tum yazdiklarimi okusaydiniz. Saygili ve seviyeli davranin demissiniz de, ben saygisizca davrandigimi falan soylemedim. Siz neye dayanarak boyle birsey soyluyorsunuz? Kendi evliliginizle, kendi esinizle kiyaslayarak yardimci oldugunuzu mu saniyorsunuz? Her es sizinki gibi mi? Her kadin sizin gibi mi? Hayir degil. Dolayisiyla herkese ayni sekilde davranarak, ayni sonuclari alamayiz. Siz belki esinizden ve bu durumunuzdan memnunsunuz ama ben degilim. Simdi bende, bak baskasi memnunmus, o halde benimde memnun olmam gerekir bu durumdan diye mi dusunmeliyim yani? Ne sacma. Insanlarin sevgiye olan ihtiyaclari esit degildir. Sizin daha azdir, benim daha coktur. Dolayisiyla daha fazla beklenti icerisine girerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…