Hayir getirmedim. Daha dogrusu bosanmayi bir tehdit olarak kullanmak bana dogru gelmiyor. Olmuyorsa direk bosaniriz yani.simyacı, boşanma konusunu ciddi şekilde gündeme getirdin mi, getirdiysen ne tepki verdi
tehdit ya da blöf değil hani söylediğinde tepkisini merak ettim...Hayir getirmedim. Daha dogrusu bosanmayi bir tehdit olarak kullanmak bana dogru gelmiyor. Olmuyorsa direk bosaniriz yani.
Yani soyle geciyor bosanma lafi:tehdit ya da blöf değil hani söylediğinde tepkisini merak ettim...
Kimse sormadi. Evlenip ayrilmis biri. Bi kizi var 7 yasinda. Bazen benimle bu yuzden evlendigini dusunuyorum. Birisi cocuguna baksin diye. Ve kendime su soruyu sordugumda;İlla soran olmuştur ama sayfaların hepsini okuyamadım.
Nasıl ne yönden kullanıldığını düşünüyosun?
Yani soyle geciyor bosanma lafi:
Mesela bi konu hakkinda tartisip tartisip cozum bulamadigimizda, ne olacak peki diyor. Bende bosaniriz olur biter diyorum. Ha hemen bosan der o da.
Kimse sormadi. Evlenip ayrilmis biri. Bi kizi var 7 yasinda. Bazen benimle bu yuzden evlendigini dusunuyorum. Birisi cocuguna baksin diye. Ve kendime su soruyu sordugumda;
Bekar biri olsaydi, yine seninle evlenir miydi?
Hayir! Bu cevabi veriyorum kendime. Evet yine benimle evlenirdi diyemiyorum.
Bir keresinde buyuden falan bahsediyorduk. Bi arkadas sevgilisine buyu yaptirmis, sonra evlenmisler falan diye anlatiyordum. Bana dedi ki, yoksa sende bana mi buyu yaptin?
Neden boyle dusundun? Ben normalde sevebilecegin, evlenecegin biri degil miyim dedim.
Afalladi. Ne diyecegini bilemedi. Yok canim, arkadasini anlatiyordun da, hani sende ondan etkilenip yapmissindir belki dedi.
Ben anladim ki bu adam normal sartlarda beni evlenilecek biri, sevilecek biri olarak gormuyor.
oo.. çok sallantıda.. çok sabırlısın simyacı.. kafamda sürekli bu düşüncelerle 2 yıl dayanamazdım sahsenYani soyle geciyor bosanma lafi:
Mesela bi konu hakkinda tartisip tartisip cozum bulamadigimizda, ne olacak peki diyor. Bende bosaniriz olur biter diyorum. Ha hemen bosan der o da.
Kimse sormadi. Evlenip ayrilmis biri. Bi kizi var 7 yasinda. Bazen benimle bu yuzden evlendigini dusunuyorum. Birisi cocuguna baksin diye. Ve kendime su soruyu sordugumda;
Bekar biri olsaydi, yine seninle evlenir miydi?
Hayir! Bu cevabi veriyorum kendime. Evet yine benimle evlenirdi diyemiyorum.
Bir keresinde buyuden falan bahsediyorduk. Bi arkadas sevgilisine buyu yaptirmis, sonra evlenmisler falan diye anlatiyordum. Bana dedi ki, yoksa sende bana mi buyu yaptin?
Neden boyle dusundun? Ben normalde sevebilecegin, evlenecegin biri degil miyim dedim.
Afalladi. Ne diyecegini bilemedi. Yok canim, arkadasini anlatiyordun da, hani sende ondan etkilenip yapmissindir belki dedi.
Ben anladim ki bu adam normal sartlarda beni evlenilecek biri, sevilecek biri olarak gormuyor.
Cok tesekkur ederim nazik yorumun icin. Iste malesef bende sevilmedigimi anliyorum. Sadece aliskanliklar var. Ben ona askla bakarken, onun bakislari ya boş boş, ya da kafasindan baska seyler gecirerek(artik ne dusunuyorsa, beni dusunmedigi kesin) bakiyor. Ve evet hislerim degistikce, davranislarim da degisiyor, daha da degisecek.Tatlım sen çok duygusalsın yada buaralar fazla hassassın sanırım.
Çocuğuna baktırmak için neden evlensin?
Bakıcı tutar, tam gün okula yollar vs.
Herkes sevgisini gösteremez, söyleyemez.
Sevmese sevilmesen evlenmezdin.
Yorumlarından tanıdığım kadarıyla mantıklı, zeki hatta duygusal zekası gelişmiş bi kadınsın.
Yani sevilmediğini anlardın.
Eşin belki kaba olabilir, kadın ruhundan anlamıyo olabilir... Bunu değiştirmek senin elinde. Tabi istiyosan
Önce kendini değiştir. Kendine rezervasyon yap Silkelen.
Evet malesef kafamda hep bu sorular. Sarilirken bile birden bunlar geliyor aklima. Buz kesiyorum adeta.oo.. çok sallantıda.. çok sabırlısın simyacı.. kafamda sürekli bu düşüncelerle 2 yıl dayanamazdım sahsen
Boş baktığını neye dayanarak söylüyosun?Cok tesekkur ederim nazik yorumun icin. Iste malesef bende sevilmedigimi anliyorum. Sadece aliskanliklar var. Ben ona askla bakarken, onun bakislari ya boş boş, ya da kafasindan baska seyler gecirerek(artik ne dusunuyorsa, beni dusunmedigi kesin) bakiyor. Ve evet hislerim degistikce, davranislarim da degisiyor, daha da degisecek.
a.
belirsizlik en zoru.. umarım bir an önce çözüme kavuşur..Cok tesekkur ederim nazik yorumun icin. Iste malesef bende sevilmedigimi anliyorum. Sadece aliskanliklar var. Ben ona askla bakarken, onun bakislari ya boş boş, ya da kafasindan baska seyler gecirerek(artik ne dusunuyorsa, beni dusunmedigi kesin) bakiyor. Ve evet hislerim degistikce, davranislarim da degisiyor, daha da degisecek.
Evet malesef kafamda hep bu sorular. Sarilirken bile birden bunlar geliyor aklima. Buz kesiyorum adeta.
Anliyorum bakislarindan. Bilemiyorum bu konuda hislerime cok guveniyorum. Sadece esim degil, baskalari da olsa, bakislarin altinda yatan manayi hep farkederim. Hic yanildigim olmadi. Sorun şu ki, ben sevilmeye, ilgi duymaya cok aliskin biriyim. Cocuklugumdan beri cok sevilerek buyudum. Ozellikle dokunarak ve sevgi sozcukleriyle sevilmek benim icin olmazsa olmaz. Hani herkesin dilinde dolasan o 5 bes sevgi dili meselesi var ya, bilmiyorum duydunuz mu? Benim sevgi dilim, dokunmak ve sevgi sozcukleri. Bunladi gormedigim zaman sevilmedigimi dusunuyorum. Bunlari kendisine anlattim da acik acik. Beklentilerimi biliyor. Ama bunlari yapmak ona cok sıkıcı, ölüm gibi geliyor sanirim. Bende sevgisizligine bagliyorum yapmamasini. Onunda nelerden hoslandigini, sevildigini nasil hissettigini biliyorum. O, kendisine hizmet etmemden, ve onu onaylayip takdir etmemden asiri mutluluk duyuyor. Kendimi de elestirmem gerekirse, hizmet davranislari tamam, ama onaylamak her zaman yapamadigim birsey. Cunku, fikir uyusmazligi ve karakter farklilzigi var aramizda.Boş baktığını neye dayanarak söylüyosun?
Önceden farklı mı bakıyodu?
Ben eşimle 12 yıldır birlikteyim. 1,5 yıldırda evli. Ve açık söylemek gerekirse hiçbi zevkimiz, hoşlandığımız, hoşlanmadığımız şeyler birbirine uymuyor. Konuşmadığımız sürece herşey güzel. Ama ben taze, ayakta tutmak için çabalıyorum.
Notlar yazıyorum. Gece uykusundan kaldırıp seviyorum diyorum, bianda tv izlerken çıkan bi şarkıda kaldırıp dans ediyorum.
Ne mi oldu? Oda ayak uydurdu bana notlar yazıyo, müzik olmasa bile dansa kaldırıyo.
Yoksa biz çoktan bitmiştik.
Gözleri doluyo demişsin illa aşkla ilgili olmak zorunda değil ki. Bende bazen çok romantik bi şarkıda bile annemi hatırlıyorum gözlerim doluyo, eşim yoksada ağlıyorum. Annem hayatta ama çokk özlüyorum.
Kızına üzülüyodur belki. Sen çok iyi bakıyosundur eminim ama asla gerçek annesi gibi olamazsın.
Senin ilk evliliğin sanırım. Kaç yaşındasın?çalışıyo musun?
Bence bunlar etken...
Karşına al ne istediğini sakince anlat, sana ters gelen yanlarını, ondanda anlatmasını iste
Tesekkur ederim. Yani tabi o acidan bakarsak sukrediyorum. Allah beterinden saklasin.Anladigim kadariyla sen cok duygusal ve nazik bir kadinsin ama genel anlamda erkekler ozellikle bizim toplumumuzda hislerini saklarlar onun seni sevdigini gercekten zeki bir kadinsan ve onu tanidiysan anlarsin illa soylemesi gerekmez. Ve sevgiyi hep karsidan beklememeli sen onu mutlu etmenin yolunu biliyorsun ama tam anlamiyla onu mutlu etmeye calismiyorsan donup once kendine bakacaksin sonra onun kalbini oyle fethedeceksinki gecmisiyle gelecegiyle senin olacak. Evlilik fedakarlik gerektiriyor esinden beter kocalari dusun ve sukret. Kuranda sukrederseniz uzerinizdeki nimeti arttiririm buyuruyor Allah.. Ama sukretmezsek daha beteriyle imtihan olabiliriz ALLAH korusun..
Boş baktığını neye dayanarak söylüyosun?
Önceden farklı mı bakıyodu?
Ben eşimle 12 yıldır birlikteyim. 1,5 yıldırda evli. Ve açık söylemek gerekirse hiçbi zevkimiz, hoşlandığımız, hoşlanmadığımız şeyler birbirine uymuyor. Konuşmadığımız sürece herşey güzel. Ama ben taze, ayakta tutmak için çabalıyorum.
Notlar yazıyorum. Gece uykusundan kaldırıp seviyorum diyorum, bianda tv izlerken çıkan bi şarkıda kaldırıp dans ediyorum.
Ne mi oldu? Oda ayak uydurdu bana notlar yazıyo, müzik olmasa bile dansa kaldırıyo.
Yoksa biz çoktan bitmiştik.
Gözleri doluyo demişsin illa aşkla ilgili olmak zorunda değil ki. Bende bazen çok romantik bi şarkıda bile annemi hatırlıyorum gözlerim doluyo, eşim yoksada ağlıyorum. Annem hayatta ama çokk özlüyorum.
Kızına üzülüyodur belki. Sen çok iyi bakıyosundur eminim ama asla gerçek annesi gibi olamazsın.
Senin ilk evliliğin sanırım. Kaç yaşındasın?çalışıyo musun?
Bence bunlar etken...
Karşına al ne istediğini sakince anlat, sana ters gelen yanlarını, ondanda anlatmasını iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?