- 17 Haziran 2016
- 13
- 0
- 36
- 39
- Konu Sahibi armagan1305
hayır vatandaşlığı yok konuşuyoruz işte 2 gün önce ama bana çok sıcak değiller sanki ben yarattım bu durumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım ben seni üzmek istemem amaben elimden geleni yaptım bir tek yanına gitmek kaldı ve şuan malesef gidemiyorum
aynen dediğin gibiBence eşiniz orda pek rahat durmadığı için kendisi türkiyeye gönderilmiş ve 7 yıldır da gidememiş.. Çünkü ailesi orda kendisi burda pek normal bi durum değil.. Kaçak şekilde mi gitti de orda içeri aldılar ?? Neyse Allah yardımcınız olsun....
gerçek yüzünü evlenmeden göremedim zaten evlilik yeni 6 ay olacak sanki melek gibiydiaynen dediğin gibi
Hanımefendi Türkçe anadiliniz mi? Nasıl yazıyorsunuz kime hangi sorunun cevabını veriyorsunuz belli değil. Eşiniz hangi ülkeye gitti, hangi suçtan dolayı tutuklandı. Ailesi o ülkede olduğuna göre kaçak girmekten değil herhalde.işte ben de kafam çok karışık diye yazdım tabiki paylaştığım arkadaşım ve ailem var ama burası da bir ortam sonuçta herşey insaNLAR İÇİN BİLİYOSUNUZ
Hanımefendi Türkçe anadiliniz mi? Nasıl yazıyorsunuz kime hangi sorunun cevabını veriyorsunuz belli değil. Eşiniz hangi ülkeye gitti, hangi suçtan dolayı tutuklandı. Ailesi o ülkede olduğuna göre kaçak girmekten değil herhalde.
Boşan bence ya sevgin fln da yoksa. Pek sağlam pabuç değil.bu ortama ilk kez konu açtım ve siz benim türkçemi sorgulayamazsınız. Sürekli bu ortamda değilim ayrıca buna vaktim yok . Tam olarak kavrayamadım burayı. bilmek zorunda da değilim.
[
Ben zamanında birine bu nasıl türkçe dedim diye kötü üsluptan banlanmıştım. Çok merak ediyorum sayınbu ortama ilk kez konu açtım ve siz benim türkçemi sorgulayamazsınız. Sürekli bu ortamda değilim ayrıca buna vaktim yok . Tam olarak kavrayamadım burayı. bilmek zorunda da değilim.
[
Beni mi şikayet ettinizBen zamanında birine bu nasıl türkçe dedim diye kötü üsluptan banlanmıştım. Çok merak ediyorum sayınMune bu arkadaşın üslubuyla ilgili ne düşünecek?
Yoo hayır, kibarca mesajlarının anlaşılmadığı söylenince kimse benim türkçemi sorgulayamaz diyen hanımefendiyi kastettimBeni mi şikayet ettiniz
bu ortama ilk kez konu açtım ve siz benim türkçemi sorgulayamazsınız. Sürekli bu ortamda değilim ayrıca buna vaktim yok . Tam olarak kavrayamadım burayı. bilmek zorunda da değilim.
[