evliliğimdeki çatırtılar

hayır vatandaşlığı yok konuşuyoruz işte 2 gün önce ama bana çok sıcak değiller sanki ben yarattım bu durumu

işte ben de kafam çok karışık diye yazdım tabiki paylaştığım arkadaşım ve ailem var ama burası da bir ortam sonuçta herşey insaNLAR İÇİN BİLİYOSUNUZ

ben elimden geleni yaptım bir tek yanına gitmek kaldı ve şuan malesef gidemiyorum
Bacım ben seni üzmek istemem ama
Bu Almanya dana ne çektik bilsen anlatsam destan olurr
Dayımda ordaydı halama seni alıcam yanıma dedi
Öğrendikki başka kadın ve çocuklar çıktı
Kuzenimin eşi keza yine öyle adam zaten ordaydı kuzenimi sözde oraya alcaktı olmadı boşandılar adam başka kadına gitti
Yazmak istedim çünkü enteran bi şekilde bu konuyu dün annemle konuştuk sizin topiginizi görüncese bi afalladım
Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Bence eşiniz orda pek rahat durmadığı için kendisi türkiyeye gönderilmiş ve 7 yıldır da gidememiş.. Çünkü ailesi orda kendisi burda pek normal bi durum değil.. Kaçak şekilde mi gitti de orda içeri aldılar ?? Neyse Allah yardımcınız olsun....

Bence eşiniz orda pek rahat durmadığı için kendisi türkiyeye gönderilmiş ve 7 yıldır da gidememiş.. Çünkü ailesi orda kendisi burda pek normal bi durum değil.. Kaçak şekilde mi gitti de orda içeri aldılar ?? Neyse Allah yardımcınız olsun....
aynen dediğin gibi

işte ben de kafam çok karışık diye yazdım tabiki paylaştığım arkadaşım ve ailem var ama burası da bir ortam sonuçta herşey insaNLAR İÇİN BİLİYOSUNUZ
Hanımefendi Türkçe anadiliniz mi? Nasıl yazıyorsunuz kime hangi sorunun cevabını veriyorsunuz belli değil. Eşiniz hangi ülkeye gitti, hangi suçtan dolayı tutuklandı. Ailesi o ülkede olduğuna göre kaçak girmekten değil herhalde.

bu ortama ilk kez konu açtım ve siz benim türkçemi sorgulayamazsınız. Sürekli bu ortamda değilim ayrıca buna vaktim yok . Tam olarak kavrayamadım burayı. bilmek zorunda da değilim.
[
Hanımefendi Türkçe anadiliniz mi? Nasıl yazıyorsunuz kime hangi sorunun cevabını veriyorsunuz belli değil. Eşiniz hangi ülkeye gitti, hangi suçtan dolayı tutuklandı. Ailesi o ülkede olduğuna göre kaçak girmekten değil herhalde.

Konsolosluğu arayıp eşinizden haber alamadığınızı söyleyin, yardım isteyin. Hangi ülkede tutuklandı?

bu ortama ilk kez konu açtım ve siz benim türkçemi sorgulayamazsınız. Sürekli bu ortamda değilim ayrıca buna vaktim yok . Tam olarak kavrayamadım burayı. bilmek zorunda da değilim.
[
Ben zamanında birine bu nasıl türkçe dedim diye kötü üsluptan banlanmıştım. Çok merak ediyorum sayın Mune Mune bu arkadaşın üslubuyla ilgili ne düşünecek?

Back
X