• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimdeki sorun

kendi evimde tabbiiki hizmetçi olarak görmüyorum kendimi kenmdi evim yaparım ama eşimin sorunlu maalesef herşeyden kıskanıo yeri geldiğind ehakaret evde herşey düzgün yemekler ayrı konu bunun için dedm ben

ne karar verdin, çıkcak mısın yoksa çalışmaya devam mı etceksin?

bence aşırı kıskanç ve hakaret eden bi kocan varsa kesinlikle ona karşı güçlü olmak için işten çıkmamalısın, niyeti seni eve kapatmak, muhtemelende çok çocuk istiyodur ki iyice evden çıkama

canım ben sabah 6,30 da kalkıp 7de evden çıkıyorum eve gelmem 8i buluyor hakaretler cabası işine gelmediği zamanda sen işe mi yarıosn çalışıyosunda dio bukadarı abartılıo mu sence bnm tarafımdan ...

çok özel olmazsa ne kadar alıyosun, belki kendi maaşı çok yüksekse seninki düşükse ondan çalışmanı küçümsüyor olabilir mi
ya da işten ondan sonra dönüyosan kimisi bu duruma çok sinir olur
o erken geliyosa yapıversin bişeyler kendi yemicek sanki

ben olsam işden kesinlikle çıkmam
sizde ben bunları yapıyorum
her zaman senin istediğin gbi yemek yapamam sonuçda saat kaçda işden çıktığımı biiliyorsun de
ha söylenip duruyorsa boşver söylensein dursun.
onun yemeği için işden çıkmama bence çok saçma

ben 2aylık evliyim 1 haftadır çalışıyorum gerçekten hem çalışıp hem ev işi yapmak zormuş bunu çok iyi anladım.. ama eşininde biraz anlayışlı olması gerekir. çalışan bir kadından hergün yeni yemek beklenmezki.
ben börek, dolma, sarma falan yapıp pişirmeden buzluğa atıyorum. yemeğim olmayınca çıkarıp onları pişiriyorum. yanınada çorba salata tamam oluyo. yada köfte yapıp poşetlere koyup koyuyorum yine buzluğa.. sonra çıkarıp patates köfte kızartıp üstüne salçalı güzel bi sosla yemek haline getiriyorum:D
belki fikir olur sanada. sakın işten çıkma pişman olursun bence.

kızlar merhaba; benim sorunum eşimle ev tartışmaları yani şöyle ben çalışan bir kişiyim tabiiki yemek temizlik hepsini yapıyorum ama işten eve gelmem saat 8i bulduğu için bazı zamanlar yemek temizlik falan yapamıyorum. hazır yemeğe eşim sıcak bakmıyor pilavla et yemeği yapsam basit yemek diyor. bende işten çıkma önerisinde bulundum tamm falan dedi ama ne karar vericemi bilmiyorum. bana yardım edin lütfen akannehir

yemek yapmak için iştenmi çıkıcaksınız hanımefendi???????????

eğer eşinizin durumu iyise dışardan sigortanızı ödeyecek güçteyse işten çıkabilirsiniz ...

benim şahsi fikrim evlilike kadın çalışınca çok yıpranıyor eee bide koca biraz anlayışsızsa daha zor ..hele çocuk varsa ne kadar evisiniz çocuğunuz varmı bilemiyorum ama çocuk olunca zaten belli bir süre çalışamıcaksınız sanıyorumki işinizde devlet işi felan değil yani istediğiniz zaman başka bir iş bulabilirsiniz ...

Hiç bir şeyi beğenmiyor beyefendi.
ne kadar bencil yaaaa
ben olsam hayatta çıkmam işten ne çıkacam yaa

yemek yapmak için değil eşim sorun yaptığı için çıkmak istiyoırum. evet devlet işinde değilim özel bir sektördeyim dün akşam eşimle konuştum işten çıkmana gerek yok dedi işten çıkıcamız sölediğimde bana yardımcı olucanı da söledi ama ne kadar yardımcı olcak bilemiyorum kafamçokkarıştı

İşinizi bırakmayacağınıza sevindim.
Kolay yoldan yemek yapabilmek için yeni nesil düdüklü tencerelerden edinmenizi önerebilirim.
Gerçekten çalışan insanlar için çok pratik...

isten ciksanda esin mutlaka evde yaptigin yemekler ve temizlik icin bir bahane bulacaktir..arkadaslarinla gorusturmuyor,calismadigin da butun gun evde olup kimseyi gorememek sizi daha cok bunalima sokar..birde ekonomik yonden de ona bagimli olacaksiniz..sakinn karsisinda pes etmeyin..

evi pırıl pırıl istiyorsa yardım etsin,ağır yemek istiyorsa akşam sizinle mutfaga girip yemek yapsın..bakalım kaç gün dayanabilecek..işten ayrılsan yine yaranamazsın daha çok bunalıma girersin bence :umursamaz:

evi pırıl pırıl istiyorsa yardım etsin,ağır yemek istiyorsa akşam sizinle mutfaga girip yemek yapsın..bakalım kaç gün dayanabilecek..işten ayrılsan yine yaranamazsın daha çok bunalıma girersin bence :umursamaz:

aynen katılıyorumvereliniortak
eşin sana yardım edeceğine birde yemeği ve temizliğini mi beğenmiyor
pes doğrusu:bbo:
asıl sen üste çık canım bende senin gibi çalışıyorum yoruluyorum.bana yardımcı olman gerek de.sakın bu sebepten dolayı işten çıkma:1no2:

kızım aklını başına al, yardım etsin eşin sana. ne demek ev işi için işten çıkmak, zaten kocanında çok dengeli birisi olmadığı belli, yarın öbür gün ne yapacağı belli olmaz, kalırsın ortada.

valla ben hiç yormam kendimi ev işleri ve yemek için, herşeyi birlikte yaparız, hatta ben çok yorgunum diye sofrayı o toplar, canı çay çekerse yapar, meyvemi soyup yedirir. daha yeni evlisin galiba nasıl alıştırırsan öyle gider. kaç kere geliyoruzki dünyaya

Sakın eşim böyle istiyor diye işten çıkmayı aklından bile geçirme.
Şimdi eziyorsa o zaman on katı ezecektir.
Çok istiyorsa kendi yapsın beyefendi. isteklerini yapacağım diye kendini kahretme.
Hiç kıymetini bilmediği gibi, köle gibi kullanır:kızgın:

birakmayin isinizi
esinizin yaptigi cidden saygisizlik ve haksizlik
sukretmesini bilsin..
ustelik yardim bile etmiyor ne zorunuz varki
esinizin luksu icin bu kadar ugrasiyorsunuz..
gerci kazandiginiz parayi esinize veriyormusunuz hepsini ?

benim annem de hala çalışıyor emekli oldugu halde geçim davasına o yemeklerini geceden yapıyor çünkü okula giden küçük bir kızkardeşim var gündüz evde yemekj olması lazım babamda şeker hastası sürekli acııkıyo işinide geceden yapıyo sizde öyle deniyin bencede işinizi bırakmayın

Modelistik işi zor en iyisi bir yardımcı tutun kazancınız çok yüksektir olabilir bu meslekte evde oturulmaz öğrenene kadar bol ak saç ,stres tam kaymağını yiyecekken ev hanımı olmak öğrendiklerine ihanettir zaten evde de mutlu olacağını sanmıyorum

Back
X