Evliliğimden birşey anlamadım

evet sen abartıyorsun .. daha önce de kaç kez aynı konuyu açtın. hep aynı çaresiz, olumsuz cümleler .. gerçekten eşin haklı. bi tercih yap sen artık. böyle hergün kavga dövüş huzursuzluk çıkaracağına.. sanki sadece sensin bu durumda olan. yüzlerce memur, asker, bürokrat vs eşi seninle aynı durumu yaşıyor ama kimsenin senin kadar sızlandığını görmedim. çok olumsuzsun, üzgünüm ama önceki gibi şunu yap şöyle hobi edin demek istemiyorum artık sana. eşine de yazık o kadar yorgun argın gelip bi de evde tartışmak huzursuzluk insanı tüketir.

peki annesiyle kanka olmak zorunda olduğumu düşünmesi ve içten içe bana bu sebepten kızması, en ufak bi şikayetimde bana içindekileri kusması. ben mecbur muyum onla extra şeyler yapmaya? hormalaya hala çözüm bulamaması ve ayrı yatmak zorunda kalmamamız?

kimseyle kanka olmak zorunda değilsin ama bende eşimin hoşuna gittiği için çok keyif almasam da kayınvalidemle birlikte yapacağım şeyler planlıyorum. hoş sözlerle yaklaşmaya çalışıyorum. zevkle yemesem de bazen şu yemeği yap geliyorum diyorum.. eşim için yapmam gerektiğini düşünüyorum. onunla akraba ziyaretine gitmekten nefret ediyorum ama yine de hatır için katlanıyorum.. son iki bayramdır ailemi bile görmeye gidemedim kayınvalidemle geçirdim bayramlarımı yalnız kalmasın diye. eşlerimiz için fedakarlıklar yapmak zorundayız canım.. zor olduğunu biliyorum ama evlilik böyle birsey sürekli fedakarlık istiyor.
horlama konusunda eczanelerde bazı ürünler satılıyor burun bantları gibi sen alıp akşam takmasını rica edebilirsin

eşiniz horluor diye ayrı mı yatıyorsunuz
hepimizin eşi horluyor
sağa dönünce horlaması kesilir
sizde bir alemsiniz ben size şunu şunu yap diye birşeyler yazdım ama
siz hem birşey yapmıyım hemde herşey düzelsin istiyorsunuz
annesi meselesinden önce kendi aranızdaki sorunu halledin
bence eşinize ailesini şikayet etmeyi bırakın çok mu anlatmak istiyorsunuz annesinin yaptıklarını bir yakın dostunuz ailenizden birine anlatın rahatlayın
ben sizin kadar olumsuz düşünen insan görmedim
insanlar nelerle uğraşıyor
hastalık var ölüm var
takmışsınız ankarada ankara biraz bulunduğunuz ortamdan mutlu olmaya çalışın
bak burdaki kadınlar nelerle uğraşıyor aldatma,şiddet,sorumsuzluk.............daha neler neler
dünya böyle biz kadınlar öyle yada böyle alttan alan fedakarlık yapan kişi oluyoruz
eşinizden başkasıyla evlenseniz çok mu farklı olacak başka sorunlar olucak
varya adama birgün geldiğinde bir güler yüz göster
bir haftasonu annesine git yardım et nevar temizlik yemek
arada bir ailesini çağır ne var ya bak ne kadar mutlu olacaksın
hepimiz çalışıyoruz çocuğumda var üstelik

ikinize de çok teş ederim ark lar. ama annesi baştan beri tuhaftıma gitti ben oğlunu 1 defa annesini bi defa gördm oğlunu 2 defa annesini 4 defa gördm. eşimle farklı şehrlerdeyken tanışmıştık ama annesi ank ya gelme gitme durumları oldukça biz eşimle daha sevgili bile değilken içimize düştü anası.ilk başlarda çok sorgulamadım ama daha eşimi 1 defa görmüşken annesi çıktı geldi iş yerime görüşmeye. keşke ne münasebet deseydm ta o zmanlar dan dedm eşime annen çok hevesli çok içimzde ben yalnız yaşayan bi insanım, annenin istekleriin karşılayamam dedm. kırk kere dedim şimdi ise eşim beni annesne tezmlk yapmamakla, onlara bişey yapıp götrmemekle vs vs daha saçma sapan şeylerle suçluyor. ben onları yemeğe çağırdım ama k.baba nazlı gelmiyor napiiim yalvariiim mi. annesi anneme demiş babası daha oğlunun evnde bi çay bile içmedi. kv geldi oturmaya da kocası gelmiyor napiim lanet olsun bunların anlayışına. bi de arkamdan konuşyolar.
ben merhametsz ve saygısz asla değilim ama eşim bana içten içe kızıyor ben de buna tahammül edemiyorum. yalnız hissediyorum. annesi de eşim de yaptkları iyiylkleri sürekli dillendirrler benm için yaptıklarını. diyorum ki allahtan o kadından bişey istemedm. yoksa hiç içinden çıkamazdım. şöyle iyi davranıyoz die ağızlarında sürekli ben de onlara iyi davranıyorum ama onlar için extra bişey yapmadıımdan kadıbnın hevesleri içinde kaldıından( benkiler de kaldı) suçlanıyorum. ve suçlandıkça yapasım gelmiyor eşimden de soğuyprum

aynen.. sana katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…