kızlar eşim burda die herşeyimi bıraktım ağlaya ağlaya da olsa geldm bu küçük doğu iline ama eşimi ne h.sonu görebiliyorum ne evliliğimden bişey anladım.h.içi işyerinde duvarlarla h.sonu evde duvarlarla tekim.....çıldırıcam,ne hava alcak bi yer var ne gezecek. eşimden nefret etmeye başladım.çok kavga eder olduk. benim de hakkım değilmi bi h.sonunu eşimle geçirmek, kafa dağıtmak, nefes almak. söz vermişti bi pazarım olcak die beni getirirken.düzelecek sabret diyor sürekli ama dayanamıyorum artık. buraya mecbur da değildik.zorla getrdi beni buraya.ne ark var ne çarşı var ne çevre var burda. dayanamıyorum bu kadar hapse, bu kadar çaresizliğe hiç maruz kalmadım. akşam eve git onu bekle, h.sonu akşam olsun da gelsin die bekle, bekle bekle bekle. hiç bi tat almıyorum bu evlilkten de bu hayattan da,yeni evliyiz ama ben büyük bi bunalımdayım.heyecan kalmadı kime süslenicem kime süprizler yapıcam kimle hayallerimi yaşııcam. ben mi abartıyorum??onun ailesi çevresi burda. h.içi akşamları o yorgun ben yorgun sürekli iş halletmeye alışveriş yetştrmeye çalışıyoz. geç geldiği de olyo.bu kadar vaktszlkte ailesini de tatmn etmeye çalışmak zorundayım.çok bunaldım.güzel bi anımız yok burda,olmadı. herşeyi bırakıp gidesim geliyor....ben mi abartıyorum bi fikir lütfeennnnnnnn
eşiniz ne iş yapıyor ki bu kadar yoğun bi h.sonu bile yok
kavga etmek istemiyorum,benden vazgeç o halde dedi dün akşam kavgada, ama bunu yaşamaya mecbur değildik, ekmek parası iyi tamam da ankarada da kazanırdı. çok kazanmak istedi. mesele bu.... gencim güzelm yeni evliyim hayallerim vardı, artık gezme tozma faslını geçtm, beraber bi kalkıp da kahvaltı yapaydık bi h.sonu. ona süsleneydim güleydik,film izleyeydik,alışveriş yapaydık. bunları yazarken bile gözlerm doluyor.en güzel günlerim ah etmekle geçiyor,çocuk istiyorum ben de. ama eşim bana yetemezken çocuk nasıl olur.ikimiz de lanet eder hale geldk bu strese, bu hayata. o da benm ne günahım var. ekmeğimi kazanıyorum kimseye bi kötülüğüm yok diyor, ben de aynısını söylüyorum ama ben çok bunaldım artık.yetemiyor yetişemiyor, yorgun oluyor( onun da canına yazık bi gün evde dinlenmiyor. ben de stresten dinlenemiyorum gerçi. ikimz de yoğun stresteyiz.yorgun parçalanmış bi eş istemiyorum...
çok mu şey istiyorum arkadaşlar, ben mi abartıyorum...
kavga etmek istemiyorum,benden vazgeç o halde dedi dün akşam kavgada, ama bunu yaşamaya mecbur değildik, ekmek parası iyi tamam da ankarada da kazanırdı. çok kazanmak istedi. mesele bu.... gencim güzelm yeni evliyim hayallerim vardı, artık gezme tozma faslını geçtm, beraber bi kalkıp da kahvaltı yapaydık bi h.sonu. ona süsleneydim güleydik,film izleyeydik,alışveriş yapaydık. bunları yazarken bile gözlerm doluyor.en güzel günlerim ah etmekle geçiyor,çocuk istiyorum ben de. ama eşim bana yetemezken çocuk nasıl olur.ikimiz de lanet eder hale geldk bu strese, bu hayata. o da benm ne günahım var. ekmeğimi kazanıyorum kimseye bi kötülüğüm yok diyor, ben de aynısını söylüyorum ama ben çok bunaldım artık.yetemiyor yetişemiyor, yorgun oluyor( onun da canına yazık bi gün evde dinlenmiyor. ben de stresten dinlenemiyorum gerçi. ikimz de yoğun stresteyiz.yorgun parçalanmış bi eş istemiyorum...
çok mu şey istiyorum arkadaşlar, ben mi abartıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?