• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimden bunaldım

Ne güzel sizin ki en azından terapi falan kabul ediyo benimki oooo kesinlikle hayır, umarım sizin durumunuz olumlu bir çözüme kavuşur

yaa işte biz 1 yıllık evliyiz..
şimdilik kabul etti terapiyi..
İlerde nolur Allah kerim..
Allah sizin de yardımcınız olsun dostum..

Merabalar arkadaşlar, ben evliliğimden bunaldım, farklı dillerde konuşan iki insan aynı evin içinde. Ben şuan yatağıma uzanmış, eşimde tv karşısında. Çok heyecansız, ilk günden beri bana uzak bir eş sanki evarkadaşı gibiyiz. Önceki konumdan bilirsiniz devamlı para muhabbeti, uzaklık, aklı fikri maç dizi, ne biçim evlilik bu ben çok bunaldım 2,5 yıl olmasına rağmen
Cok renkli bir evlilik senin elinde biraz action katsan

Öyle deil işte.. Karar verdinmi konuşmaya, sonuna kadar konuşacaksın.. Bağırıomu? Sen daha çok bağırarak bana bağırma sesini kes diceksin.. Valla karısına değer vermeyen adama saygı yok arkadaş.. Odayamı geçio , bana cvp vermeden gidemezsin ya adam gibi açıklama yap ya evden....... Git diyceksin.. Bunu yaparkende herşeyi göze alacaksın.. Ya adam kararlılığını görüp ADAM gibi adam olacak yada ayrılacak.. İkiside şu durumundan iyi
Konuştum arkadaşım konuştum şuan boğazım acışıyo bağırmaktan duvar kapı tekmeledi o derece olmaz bundan bi nane

Evlilik kurumuna hoşgeldiniz...adamin isi gücü mac dizi demissiniz ama bana anormal gelmedi..bütün gun işyerinde öyle yoruluyoruzki aksam aktiviteye vs hic enerji kalmiyor..hatta size şöyle söyleyeyim ben kumandaya uzanacak halim yoksa boks maci ,yemek programı Allah ne verdiyse izliyorum sevmedigim halde o kadar yani..

Sizin başka bi sorunumuz mu var acaba yoksa önemli olan beraber vakit geçirmek diyip esinize uyardiniz gibi geldi bana

Evlilik kurumuna hoşgeldiniz...adamin isi gücü mac dizi demissiniz ama bana anormal gelmedi..bütün gun işyerinde öyle yoruluyoruzki aksam aktiviteye vs hic enerji kalmiyor..hatta size şöyle söyleyeyim ben kumandaya uzanacak halim yoksa boks maci ,yemek programı Allah ne verdiyse izliyorum sevmedigim halde o kadar yani..

Sizin başka bi sorunumuz mu var acaba yoksa önemli olan beraber vakit geçirmek diyip esinize uyardiniz gibi geldi bana
Ben de çalışıyorum ama sanki sadece kendi çalışıyo devamlı ben ona ayak uydurmalısın saçma sapan dizilerini izlemekten bıktım , söylensen hemen kavga eden bi tip,

Sadece merakımdan soruyorum evlenmeden önceki ilişkileriniz nasıldı, sıkılgan çabuk soğuyan biri misiniz?

Sadece merakımdan soruyorum evlenmeden önceki ilişkileriniz nasıldı, sıkılgan çabuk soğuyan biri misiniz?
Yoo değildim, düşünsene evlendiği günden beri ayda bir benim dememle ilişki yaşayan bi adam, aynı filmi ertesi gün yine izleyen , en küçük bişeyde hakkını arasan tartışılmıycak bi insan, her halta yatak odana kadar burnunu sokan kayınvalide ve türevleri, kadına erkeklik taslamayı erkeklik sanan koca, kendi olmaktan çıkmış bir ben

Yoo değildim, düşünsene evlendiği günden beri ayda bir benim dememle ilişki yaşayan bi adam, aynı filmi ertesi gün yine izleyen , en küçük bişeyde hakkını arasan tartışılmıycak bi insan, her halta yatak odana kadar burnunu sokan kayınvalide ve türevleri, kadına erkeklik taslamayı erkeklik sanan koca, kendi olmaktan çıkmış bir ben

Flört döneminizde tanıyamadınız mı eşinizi yoksa o zamandan bu yana bu kadar mı değişti ? Çünkü bile bile lades böyle bir adamla evlilik ya da gözünüzün aşktan kör olması lazım ki öyle birine benzemiyorsunuz cümleleriniz gayet mantıklı.

Flört döneminizde tanıyamadınız mı eşinizi yoksa o zamandan bu yana bu kadar mı değişti ? Çünkü bile bile lades böyle bir adamla evlilik ya da gözünüzün aşktan kör olması lazım ki öyle birine benzemiyorsunuz cümleleriniz gayet mantıklı.
Eşim 180 derece döndü desem, ilişki anlamında desek kuytuda köşede fırsat kollardı, annesi veya bir başkasının müdahalesi olsa hopp demeyi bilirdi, para muhabbeti desen aramızda yoktu, bunlardan ne anlıyoruz ben sazanmışım:(

Eşim 180 derece döndü desem, ilişki anlamında desek kuytuda köşede fırsat kollardı, annesi veya bir başkasının müdahalesi olsa hopp demeyi bilirdi, para muhabbeti desen aramızda yoktu, bunlardan ne anlıyoruz ben sazanmışım:KK43:
Ha evet tek eksi yönü çokk kıskançtı, hala da var güvensiz bana karşı, bi erkek gelse karşıdan baktın mı doğru söyle diye devamlı sorar

İşiniz zor allah kolaylık versin sanırım bu kulübü takip etmeyi birakacagim o kadar olumsuz evlilik konusu okudum ki yakında evleneceğim ve resmen evlilikten soğudum
Allah korusun size öyle olumsuz bi etkim olduysa çok üzülürüm, her parmak izi gibi her evlilikte farklıdır, çok mutlu olmanız dileği ile

Eşim 180 derece döndü desem, ilişki anlamında desek kuytuda köşede fırsat kollardı, annesi veya bir başkasının müdahalesi olsa hopp demeyi bilirdi, para muhabbeti desen aramızda yoktu, bunlardan ne anlıyoruz ben sazanmışım:KK43:

Kendinizi suçlamayın böyle değişen siz değilsiniz, evliliği kurtarmak isteyen sizsiniz :( Evli olsam çok farklı yönlerden bakabilirdim ama buradan tek görülen şey eşinizin bunları bilmesi gerektiği, gerekirse alın karsınıza sonu kavgaya gitse bile anlatın bunları, yüzsüzlük gibi görmeyin gurursuzluk asla sizin eşiniz sizin evliliğiniz, çok sitemkar konuşacaksınız belki böyle bi yapınız yoktur olabilir ama bunu yapın görmeli eşiniz ne halde oldugunuzu, kendisini değiştirmesi gerektiğini, sizi üzdüğünü bilmeli.
Şayet bunların farkındaysa ama değişmek için bişey yapmıyorsa böyle bi adamdan hayır gelmez size üstelik çocugunuz da yokmuş bağlayan şey sadece yüzük... :(

Merabalar arkadaşlar, ben evliliğimden bunaldım, farklı dillerde konuşan iki insan aynı evin içinde. Ben şuan yatağıma uzanmış, eşimde tv karşısında. Çok heyecansız, ilk günden beri bana uzak bir eş sanki evarkadaşı gibiyiz. Önceki konumdan bilirsiniz devamlı para muhabbeti, uzaklık, aklı fikri maç dizi, ne biçim evlilik bu ben çok bunaldım 2,5 yıl olmasına rağmen

arkadaşım sen 2 buçuk yıllık evlisin bunalmışsın.. ben daha 4 aylık evliyim ve evlendiğime çok pişmanım.. benim sorunum heyecan değil eşimin bencilliği ve beni çok kırması. ben şu an boşanmayı düşünüyorum. sürekli kavga içerisindeyiz ve kavgalarımız öyle böyle değil.. sanırım hayatımın hatasını onu tanımakla yaptım.

Nasıl en başından beri yahu?
Severek evlenmediniz mi?
Nasıl tanıştınız?ne kadar zaman sürdü birlikteliğiniz evliliğe kadar?biraz daha detay verseniz?

Heycan yok , Paylasim yok , anladigim kadariyla Sevgide tukenmis...

Yani ne diyelimki , en iyisini sen bilirsin en iyisine sen karar verirsin .ya karsina alip konusacaksin degismesini isteyeceksin bazi seylerin yada bitireceksin....

Back
X