Evliliğimi Bitirmek Aklımdan Hiç Geçmedi; ama...

son konuşmada çok üzüldügünü ama cok cok ciddi oldugunu ona belli et canım hatta aglar gibi ol biraz komik olcak ama oda anlasın senin o anki duygunu ve biterse ailemin yanina dönücem kariyerime odaklanıcam de

çok haklısın. zaten bir iki sabrım kaldı, bir iki defa daha ailesinin tarafında olur, beni kırarsa ailenle mutluluklar deyip aradan çekileceğim. benim kaybedeceğim hiçbir şey yok,sadece eşimi unutmaya sevgimi bitirmeye çalışacağım... eşim benden 9 yaş büyük, ben 27 yaşındayım o 36... ben yine evlenir mutlu mesut bi aile kurabilirim ama onun için her şey çok daha zorlaşır,hele de öyle bir ailesi olduğu müddetçe. çok pişman olur, gururundan belki geri dönmez ama çok pişman olur, iş işten geçmiş olur... 30’uma gelmeden bu aile konusu hallolmazsa sanırım boşanmayı düşünüp, boşanma davası açacağım.

Yani kendini kurtarırsin bayaga büyükmus senden sonraa yaş ne deniyor ona dönem farkida var bir ksc sene sonra yasli gibi hantal olck belki senin hizina ve gencligine yetisemicek bak aklima ne geldi olurda sen gencsin die seni kaybetmek istemeyebilir
Onuda çocuk yapiverir senden korun sende çaktırmadan hapini filan sakla ictifini bilmesin bnce.korun yani.cocuklu olursan ayrilmaz die dusunur sonra elinde tutar cocuk oluncada eve koyar seni allah korusun yapmayadabilir ama onlemini al sadece yolsa yine şans vericeksen ver tbiki de gozlerin onun ustunde olsun

Bisey yaparsa buraya yaz.cok mrk ederim cok uzuldum cunku ins duzelorr ama blmiorm

Back