arkadaşlar yaklaşık 2 buçuk yıllık evliyim ve evlenip yurtdışına geldim eşime çok güvendim ama o hamileliğimde ve doğumdan sonra bana çok kötü davrandı aldattı eski sevgilisiyle maillerini gördüm kızla hiç bağlantısını kesmemiş biz evlendikten sonra sürekli arayıp onu yurtdışına çağırmış o zaten önce burdaymış kız gelince bi süre görüşmüşler sonra ayrılmışlar yine o aralar ben hep evdeyim tabi sonra şifresini bulunca öğrendim herşeyi bi ara ben türkiyeye gittim benim gittiğim gün kızı eve almış kızın künyesini buldum evden ve onun olduğu ortaya çıktı ve tüm bunları kabul etmedi hiç bi zaman kız tekrar türkiyeye döndü şu an görüştüklerin sanmıyorum ama bunun haricinre bi de bi ara romanyalı bi kadına mesajını gördüm onunla da gittim konuştum çok yeni tanışmışlar kadın evli olduğunu anlayınca bağlantıyı kesti bunun üzerine ayrılacaktık özür diledi ondan sonra bana karşı iyi ama benim hala şüphelerim var güvenemiyorum ve eskisi gibi değil hiçbişey çocuğumuz var 1 buçuk yaşında ben bunalıma girdim sağlıklı düşünemiyorum zaten burda da kimsem yok ne yapıcam bilmiyorum:çok üzgünüm: