Evliliğimi bitirmeli miyim..mantıklı düşünemiyorum

canim ya cok zor bir durum ne diyecegimi sasirdim.Allah yardimcin olsun,esine de akil versin ki senin degerini anlasin bir dhaa boyle seyler yapmasin.bebegin de varmis bosan desem bir turlu bosanma desem obur turlu.
ama anladigim kadariyla esin sana haksizlik yapmis cok bence biraz burnunun surtmesi gerek.baksana snein calismana birak dil kursuna gitmene bile izin vermemis.snei de kendi gibi saniyor heralde.hani herseyi ogrenir de bana bakmaz saniyor galiba.Allah yardimcin olsun canim bir de cocugun var ne karar vereceksen iyice dusun oyle karar ver.en onemlisi de sonradan pisman olma..

çok üzüldüm canım allah ıslah etsin ne diyim.ne denilebilirki bu durumda...

Turkiyedeki ailenize durumunuzu anlattiniz mi? Anlatmadiysaniz ailenizin size geri dondugunuzde cocugunuza ve size bakacak imkanlari var mi? Sizin egitim duzeyinizi bilmiyorum ama ailenize muhtac olmasaniz bile, is bulup hem kendinize hemde cocugunuza bakabilirsiniz sanirim?

bence ise once turkiyedeki ailenize acin, bakin onlar ne diyecek. o zaman mantikli dusunmeye devam edebilirsiniz.
Allaha emanet olun.

O sözleri okuyunca gercekten cok sasdim.
Ne demek yani istedigini yapsinda önemli olan evinizde yapmamasi mi?
Gercekten cok sasti.
Böyle düsünen kadinlar oldugu sürece erkekler aldatmaya devam eder...

bu durumda sadece kadınları suçlamak haksızlık olur degilmi hanımefendi.

Turkiyedeki ailenize durumunuzu anlattiniz mi? Anlatmadiysaniz ailenizin size geri dondugunuzde cocugunuza ve size bakacak imkanlari var mi? Sizin egitim duzeyinizi bilmiyorum ama ailenize muhtac olmasaniz bile, is bulup hem kendinize hemde cocugunuza bakabilirsiniz sanirim?

bence ise once turkiyedeki ailenize acin, bakin onlar ne diyecek. o zaman mantikli dusunmeye devam edebilirsiniz.
Allaha emanet olun.

ailem biliyo ve gel diyorlar imkanları kısıtlı olsa da işe girerim lisans mezunuyum zaten gidiyorum bu hafta içi annem hastaymış beni düşünmekten hasta oldu orda iyice düşüneceğim ama büyük ihtimalle dönmem tüm yolları denedim çıkış yolu kalmadı ve artık tahammülümde bitti canım çok bunaldım ve garip bi sevinç var gideceği için sanki kurtulacam diye seviniyorum ve bir yandan da buruğum

ailem biliyo ve gel diyorlar imkanları kısıtlı olsa da işe girerim lisans mezunuyum zaten gidiyorum bu hafta içi annem hastaymış beni düşünmekten hasta oldu orda iyice düşüneceğim ama büyük ihtimalle dönmem tüm yolları denedim çıkış yolu kalmadı ve artık tahammülümde bitti canım çok bunaldım ve garip bi sevinç var gideceği için sanki kurtulacam diye seviniyorum ve bir yandan da buruğum

Biliyorum canim, cok iyi biliyorum. Uzuldum gercekten, dualarim seninle! Rabbim yardimcin olsun, annenede acil sifalar cok gecmis olsun. Belki esinin akli basina gelir diyecegim ama orasina sen karar ver artik, Zamana birak, bakalim ne getirecek. Hersey gonlunce olsun.
ne olur uzulme, hayat o kadar kisa ki, geriye baktigimizda bu basit acilarla gecirdigimiz gune yanmayalim, zaten pismanliklarimiz az degil, birin ustune bir daha eklenmesin.

Allah bundan sonra yuzumuzu guldursun insAllah.

Gurbet kuşusun bi nevi ama asla yalnız değilsin. Konumun çok zor bi durum allah kolaylık versin.Senin ne yaşadığını bizler bilemeyiz ama söylediğin bu birkaç şey bile yetiyor. Tatlım özür dilese ne hadi başta yaptığı hataydı diyelim ya sonra tekrardan başka kadın ne oluyor. Bence bunda alışkanlık yapmış. sen böyle taviz verdikçe oda bu yola devam diyecek. Vereceğin karar senin ve çocuğun için çok önemli sen mutlu ol ki evladın da mutlu olsun. Allah yardımcın olsun canım..

arkadaşlar yaklaşık 2 buçuk yıllık evliyim ve evlenip yurtdışına geldim eşime çok güvendim ama o hamileliğimde ve doğumdan sonra bana çok kötü davrandı aldattı eski sevgilisiyle maillerini gördüm kızla hiç bağlantısını kesmemiş biz evlendikten sonra sürekli arayıp onu yurtdışına çağırmış o zaten önce burdaymış kız gelince bi süre görüşmüşler sonra ayrılmışlar yine o aralar ben hep evdeyim tabi sonra şifresini bulunca öğrendim herşeyi bi ara ben türkiyeye gittim benim gittiğim gün kızı eve almış kızın künyesini buldum evden ve onun olduğu ortaya çıktı ve tüm bunları kabul etmedi hiç bi zaman kız tekrar türkiyeye döndü şu an görüştüklerin sanmıyorum ama bunun haricinre bi de bi ara romanyalı bi kadına mesajını gördüm onunla da gittim konuştum çok yeni tanışmışlar kadın evli olduğunu anlayınca bağlantıyı kesti bunun üzerine ayrılacaktık özür diledi ondan sonra bana karşı iyi ama benim hala şüphelerim var güvenemiyorum ve eskisi gibi değil hiçbişey çocuğumuz var 1 buçuk yaşında ben bunalıma girdim sağlıklı düşünemiyorum zaten burda da kimsem yok ne yapıcam bilmiyorum:çok üzgünüm:

Canim Sen boylesi bir durumun icinemi dustun bilmiyorum ama bunlar Hayatin gercekleri :
Oncelikle gulum soyle ifade edeyim galiba sen gorucu usuluyle evlenmissin. Genelde yurtdisinda yasayan erkeklerin (hepsi degil tabikide) yabanci veya turk dostu olur. Aileleride ogullarinin bu iliskilerini kabul etmedikleri icin turkiyeden bir gelin adayinin daha iyi olacagini dusunurler. Ve ogullarina baski yaparlar bu konuda. Aslinda cok buyuk bir hatanin icerisindedirler ama bunu gecte olsa anlarlar. Ogullarini alip turkiyedeki kizi istemeye giderler dostu oldugunu bile bile yeterki yuvasini kursun coluk cocuga karissin yolunu cizssin ve yola gelsin mantigiyla ama oyle olmaz maalesef. Isteme safasinda gercek yuzleri kesinlikle gostermezler.
Yahu oglunun dostu var biliyorsun degilmi neden hala turkiyedeki bir kizla evlenmesi icin baski yapiyorsun neden o kizin gunahina giriyorsun diyecem su ki ailelerdede cok hata yapiyor bu konuda.
Sonra evlendirirler ve olan o uzaklardan gelen saf ve masum kiza olur. Ben orneklerini cok gordum bitanem o yuzden soyluyorum. Kimi aldatildigini bile bile cocuklari icin eslerine katlaniyorlar kimide ailelerine siginiyor tekrardan.

Neyse konuya gircem Seven insan aldatmaz cnm. Su an aldatmaktan bahsediyorsun bu bir degil iki degil artik bunun sonuda gelmez boyle evlilikte olmaz zaten kadin evine kadar girmis esinin siniri miniri kalmamis !!!
sana karsi neden iyi davraniyor biliyormusun ozetle seni istedigi gibi elinde tutabildigi icin
"nasil olsa bu kadin yaptiklarimi kabulleniyor istedigim gibi aldatirim ve gonlunu almak icinde (yapmacik bir sekilde) iyi davranirim cocugumuzda var zaten bu evden kolay kolay gidemez" dusuncesiyle ve mantigiyla hareket eden bir insan senin esin anladigim kadariyla.

Boylesi bir insana guvenilmez zaten suphe'mi kalmis cnm zaten aldattigi bir gercek muhakkak tekrarlayacaktir !!! aliskanlik edinmis kendisine !!! tabikide bitir bu evliligi boyle omurmu gecer oncelikle cocugunun ve kendinn sagligini ve gelecegini dusun sakin evlilik duzelirmi acaba diyerektende ikinci cocuk yapma oda birak ne hali varsa gorsun
yurtdisinda kadinlara yardim eden kuruluslar cok fazla birinden yardim alaraktan randevunu al ve eminim onlar sana yol gosterecektir !!
BOYLESI BIR ADAMLA EVLI KALMAN HATA BILIYORUM KOLAY DEGIL SENIN ICIN AMA ALDATILMAK HIC BIRSEYE BENZEMEZ CANIM

Bu arada hangi ulkede yasiyorsun ???

Bu konu 2008 yilinda acilmis ama umarim konu sahibi okur yorumumu yillar gecmis olsa bile

Back
X