Beyfendi depresyonda ise herkese ve herseye karşı ilgisini yitirmiştir. İlaç kullanacak ve siz destek olacaksınız. Geçmiş olsun.
O kadar güzel naif ifade ediyorsunuz ki kendinizi beni gerçekten üzen bir konu oldu sizinkisiUmarım her şey iyi olur ya tüm sabrettiklerinize değer...
Tipik depresyon senromudur. Kişi resmen şalteri indirir hayata karşı.çok zor. Ama 4 ayda ilaç etkisini göstermeliydi.Gercekten herkese karşı mesafeli durumda. En sevdigi yakin arkadasi geldi geçen o zaman bile keyifsizdi. Ilac kullaniyor 4 aydır. Teşekkür ederim
Adam bir yıldur neden depresyonda, bunu atlatmasını sağlayın bir şekilde.. sizin ilişkiniz ancak sonrasında düzelebilir düzelirse..
Çocuğunuz var, son noktanıza kadar dayanın, ilişkiniz için çabalayın derim.. bırakıp gitmek en kolayı..
çok zor, kolaylıklar ve sabırlar diliyorum size
Tipik depresyon senromudur. Kişi resmen şalteri indirir hayata karşı.çok zor. Ama 4 ayda ilaç etkisini göstermeliydi.
Belki depresyon da olabilir ama uzun bir süreç değil tedavi olunmadığı zaman uzayabilir normal en azından cinsellik istemesi güzel olumlu bişey bence sizi hiç sevmese beğenmese asla sizinle cinsellik yaşamaz sizden soğumuş olsa cinsel manada da soğur ve farklı yollar arar kendisine insanız ve dönem dönem bu tarz şeyler yaşayabiliyoruz eşiniz biraz uzun sürmüş tedavi olmadığı için
Boşanacak kadar da kötü bir şey yok aslında. İndanlar bazen yorgun olup kendi başına kalmak isteyebilir. Bu konu üzerinde çok konuşarak ve çok çaba sarfederek bunu alevlendirmişsiniz bence. Çocuklar gibi düşünün. Mesela yeme problemi varsa üstüne gittikçe artar bu sorun, daha komplike hale gelir. Her soruya bir cevap bulmak ya da her her şeye çözüm sağlamak zorunda hissetmeyin. Bırakın kendi haline. Fakat bunu afta tafra yapmadan normal bir şekilde kendi hayatınızı yaşayarak yapın. Bazen zamana bırakmak daha iyi olur
Erkeklerde inat da oluyor belki inat ediyor siz uzerıne gittikçe. İste bende sızın gibiyim soru soruyorum cvp vermeyince çok uzerıne gidiyorum o da bunalıyor. Ne bilim geçmişiyle ilgili aklında bulunan bısey olabilir mi?Haklısınız boğmuş olabilirim. Ben bekledigim cevabi duyamayınca daha cok üstüne gidenlerdenim. Halbuki bana seni tabiki cok seviyorum ama bana biraz musaade et rahat birak dese vallahi hic üstüne gitmezdim. Tek duymak istedigim sey sevdiğini soylemesi..
Erkeklerde inat da oluyor belki inat ediyor siz uzerıne gittikçe. İste bende sızın gibiyim soru soruyorum cvp vermeyince çok uzerıne gidiyorum o da bunalıyor. Ne bilim geçmişiyle ilgili aklında bulunan bısey olabilir mi?
Suan için demiyorum ne bilim sevdıgı falan. Cunku gecmiş te takılabilirOlabilir vallahi erkekleri anlamak çok zor.. geçmişle ilgili bir sey derken baska bir kadin yok eminim..
Suan için demiyorum ne bilim sevdıgı falan. Cunku gecmiş te takılabilir
Umursamam muhtemelen gecici Bi süreçtir. Bide evreler var Bi insan sürekli deliler gibi sevemez ilgi gösteremez, bazen yavaş modda yaşar. Sürekli ilgi ve sevgi beklemek Bi hastalık. Adı da bağımlı kişilik bozukluğuDaha önce deli gibi seven eşiniz tarafindan sevilmediginizi umursanmadiginizi suratiniza bile bakilmadigini dokunmaktan rahatsiz oldugunu hissetseniz uzulmez miydiniz?
Umursamam muhtemelen gecici Bi süreçtir. Bide evreler var Bi insan sürekli deliler gibi sevemez ilgi gösteremez, bazen yavaş modda yaşar. Sürekli ilgi ve sevgi beklemek Bi hastalık. Adı da bağımlı kişilik bozukluğu
Bende de var o yüzden anlıyorum siziEmin olun sizin düşündüğünüz gibi hastalıklı bir tip degilim
2 3 ay ne ki cinsellik biz 6 ay mıydı 7 ay mıydı yoktu ayrılmaya bile karar vermiştimBir süre cinsellik de yoktu aramizda. 2 3 ay bile yakinlasmadigimiz oldu. Simdi de duygusuz geliyor bu şekilde. Birbirimizin ihtiyacını gidermek gibi..
Eşiniz depresyon geçiriyor ve bence yavaş yavaş iyileşme sürecine girmiş. Şu aşamada onu yalnız bırakmanız, şimdiye kadar katettiği sürecide sıfırlayabilir. Çok anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekiyor. Ailesinin mahvettiği psikolojisini düzeltmek için eşi olmanızdan dolayı,ona bütün desteği ancak siz verebilirsiniz. Ama, zaman içinde sizde kendi ilişkinize yansıyan sorunlardan, haklı olarak etkilenip, beni sevmiyor mu yoksa diye sorgulamaya başlamışız ve buna devam ediyorsunuz.Siz depresyonun bir insanı nasıl değiştirebileceğini bilmiyor olabilirsiniz. Ama, insanın hayatını resmen kaydıran birşey, bu kadar söyleyebilirim.Atlatırken aile, eş, arkadaş desteği çok ama, çok önemli. Tek başına ilaç kullanmak yetmez, psikoterapi de almalı. Şurada yapacağınız bir süre daha sabredip, doğru şekilde yaklaşımda bulunmak. Nasıl davranmalısınız konusunda, terapistlerden sizde bilgi almalısınız. Aile olmak, eş olmak öyle kolay değil. Sevdiklerimiz için fedakarlık yapmamız, destek olmamız ve sabretmemiz gerekiyor.
Bu zamanlarda eşlerin yanliz kalmasini dogru bulmuyorum. Beraber degisiklikler yapmalisiniz. Bittiğini düsünmeyin hemen zaman zaman inis cikislar olabilir
Insan esini her zaman ayni dozda sevmeyebilir bazen roller degisebilir
O yuzden birlikte olun el ele olun ama ustelemeyin biraz bekleyin. Degisiklikleri de bi yere gidecekseniz beraber gidin. Monotonlaşan durumlar degistirebilir
2 3 ay ne ki cinsellik biz 6 ay mıydı 7 ay mıydı yoktu ayrılmaya bile karar vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?