evliligimi kendim bozuyorum

hapywomen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
5
0
33
Selam arkadaşlar şuan cok sinirlemiyim beni hoş gorun ben 25yasinda 5yillik evliyim 2çocugum var kayinvalidemlerle yaşıyoruz bu yaz ayrılcaz ınş.benim sorunum berbat bi çocukluk yaşamak annemle babamın kavgalari babamın karı kiz düşkünlüğü annemi sürekli dövmesi ve abimi bana sadece bağırırdi defalarca boşanma eşiğinden dönüldü falan ben aynı şeyleri yasamak kaygısıyla evlenindim ana cok sabırlı bi kocam var bana ve çocuklarima düşkün evine bağlı kırk yılda bi çıkar akşam ama ben kendimi yer bitiririm gelene kadar telefonu calsa mesaj gelse gözüm döner oda hep benim yanımda bakar sadece küçük bi çapkınlıgi oldu oda yeni evliykendi cok basit bi olaydı ana ben günlerce ağladım hala cok pişman annem bana düşkün olduğuna inanmiyo sana değil sade çocuklsrina diyo niye ayrı eve çıkmadi kac senedir diyo bide ben anneme gitmek istemiyorum huzursuz bi evleri var oda kocam göndermiyo saniyo her gittiğimde beni dolduruyor kocamın eksileri Cok telefon oynar bazen yalvarırim bırak diye ana genelde mutluyuz bana sarılmadan uyumaz kalabalıkta hep gözlerime bakıp gülümser surat yapmassam asla kizmaz ana ben tahammülsüzüm pireyi deve yapıyorum hep şimdi arkadaşına okey oynamaya gitti ben dünyanın lafını saydım ağladım sonra farkettimki kocama değil babama hissettiklerimi sayıyorum ben oda kizip kapıyı vurup gitti gelince napiyim nasıl davranıyim bi akıl verin kendimi tuketiyirum çocuklarimla oynayacagima cam silen kaş bıyık alacagima Pogaca yapıp buzluga kaldıran tuhaf bi kadin oluyorum artık civil civil bi anne neşeli bi eş olmak istiyorum

üzüldüm kiz sana...belliki cevabini alamadigin bir sorunun var senin....bence herseyi geride birak esinle iyi gecinmeye bak.istersen özelden yazisalim

Canım evet sinirlisin ama hiç noktalama işareti yok, paragraf yok. Ben okumaya çalışırken boğuldum, devam edemedim, kusura bakma, anlamadım.

Poğaça buzlukta soğur sanki?
Onun dışında siz sorularınızın cevabını vermişsiniz bence.

Güzelce süslen püslen güler yüzünle karsıla esini konuyu acarsan hatanın farkında oldugunu söylersin tekrarlamamaya calış dr dan destek alabilirsin bu konuda

Sorunun farkındasınız.Çözümde belli.Eşinizi babanızla kıyaslamadan bir görmeden farklı bireyler olduğunu fark ederek davranıcaksınız.Eşiniz sadece gerçekten kötü bişey yaptığında tepki vericeksiniz ve adamın hayatını zindan etmiceksiniz.Sizin kendinizce haklı sebepleriniz olabilir ama eşinizde olsa bunları çekmek zorunda değil.Böyle böyle ortada bişey yokken bıktırırsınız adamı.Annenizede pek kulak asmayın derim.

Annenizin etkisinde neden kaliyosunuz hem kendine hem eşinie hayatı zehir ediyosun
Iyi birisi olduğunu soyluyosun

telefonla oynamayanmi var şimdi
Sizi ihmal etmiyorsa birakin oynasın

Çok üstüne gitmissin ne var yani arkadaşlarıyla guzel vakit geçirse zaten evden dışarı cikmiyomuş

Annenin zehiri ile hem kendini zehirliyosun hemde eşini

Annenin etkisinde kalma ..

Eşin iyi diyorsun da ne güzel. .

Eşinle ve çocuklarınla mutlu bir hayata devam edin..

Selam arkadaşlar şuan cok sinirlemiyim beni hoş gorun ben 25yasinda 5yillik evliyim 2çocugum var kayinvalidemlerle yaşıyoruz bu yaz ayrılcaz ınş.benim sorunum berbat bi çocukluk yaşamak annemle babamın kavgalari babamın karı kiz düşkünlüğü annemi sürekli dövmesi ve abimi bana sadece bağırırdi defalarca boşanma eşiğinden dönüldü falan ben aynı şeyleri yasamak kaygısıyla evlenindim ana cok sabırlı bi kocam var bana ve çocuklarima düşkün evine bağlı kırk yılda bi çıkar akşam ama ben kendimi yer bitiririm gelene kadar telefonu calsa mesaj gelse gözüm döner oda hep benim yanımda bakar sadece küçük bi çapkınlıgi oldu oda yeni evliykendi cok basit bi olaydı ana ben günlerce ağladım hala cok pişman annem bana düşkün olduğuna inanmiyo sana değil sade çocuklsrina diyo niye ayrı eve çıkmadi kac senedir diyo bide ben anneme gitmek istemiyorum huzursuz bi evleri var oda kocam göndermiyo saniyo her gittiğimde beni dolduruyor kocamın eksileri Cok telefon oynar bazen yalvarırim bırak diye ana genelde mutluyuz bana sarılmadan uyumaz kalabalıkta hep gözlerime bakıp gülümser surat yapmassam asla kizmaz ana ben tahammülsüzüm pireyi deve yapıyorum hep şimdi arkadaşına okey oynamaya gitti ben dünyanın lafını saydım ağladım sonra farkettimki kocama değil babama hissettiklerimi sayıyorum ben oda kizip kapıyı vurup gitti gelince napiyim nasıl davranıyim bi akıl verin kendimi tuketiyirum çocuklarimla oynayacagima cam silen kaş bıyık alacagima Pogaca yapıp buzluga kaldıran tuhaf bi kadin oluyorum artık civil civil bi anne neşeli bi eş olmak istiyorum
Kocan baban değil. Sen annen değilsin. Kocanı cezalandırmaktan vazgeç. Annen kocanı kötülediğinde kocanı korumakla başla. Kocanın iyi yönlerini buraya yazmışsın. Kızacağın zaman onları hatırla. Bu gereksiz korkularla ve öfkeyle sonunuz annen ve baban gibi olur. Yapma.

Buzluktaki poğaçayla sakal bıyık kısmını pek anlamadım ama her şey sende bitiyor.

5 senedir niye hala ayrı eve çıkmadınız 2 çocuk olmuş kim nereye sığıyo evde, kabile hayatında kocanla ne kadar yakın olacaksın ki,evlilik mi bu

babanın sinirini kendinden ve eşinden çıkarma
adama kötü davrama
adamı kısıtlama
bunaltırsın, annenin dediği gibi olur sonra

Poğaçamı da yaparım bıyığımı da kaşımı alırım.
Herikisi de olur yeter ki siz isteyin.

Ah bu bazı anneler sussalar keşke. kendileri de nelerden geçmiştir biraz da o yüzden kızları çekmesin ister ama hayat öyle değil işte, karıştırmayın nolur kimseyi, yuvanıza bakın, huzur veren bir eş olun.

Poğaça buzlukta soğur sanki?
Onun dışında siz sorularınızın cevabını vermişsiniz bence.
Ahh Metisa ne olacak senin bu halin? Poğaca buzlukta soğur tabii.

Konu sahibesi beş yıl aynı evde durulur mu? Ben apartmanda tanımadığım insanlarla zor duruyorum, biran evvel ayrılmaya bak.

Zor. Benim çocukluğumda berbat geçti. Bu sebeple 7 yılda üniversiteyi bitirdim. Ama son sene şunu yaptım. Üzüldüm şeyler bana değil onlara ait. Ben aldatilmadim,ben kötülük görmedim onları yaşayan annemdi. Ama açısına beni hep ortak etti 7 yaşından beri. Beraber ağladım geceleri çocukken. Ama benim hiç suçum yok. Bu acıları neden ben çekiyorum dedim . Benim kendime ait bir hayatım olmalı. Derslerime konsantre olup okulu bitirip kendi hayatımı kurmaliyim dedim. Sabaha kadar geçmişin hesabını durdum. Beynime talimatlar verdim. Düşünmeye başladığım an yaptığım işi değiştirdim. Ders çalışıyorsam tv açtım, yürüdüm vs. Düşünmemek için çaba gösterdim. Sonunda kurtuldum. Şuan hiç aklıma gelmiyor yaşadıklarım. Hafızam çoğu şeyi silmiş. Bosaninca bitecek mi? Hayır daha fazla üstüne gelecek . Gerekirse anneden bile uzaklas. Bu senin hayatın. Kimsenin mahvetmesine izin verme. Kocan gelince Özür dile sıkı sıkı sarıl sabaha kadar seviş. Geçmişini tamamen sil. Adam ada kendine de çocuklarda yazık etme.

Ahh Metisa ne olacak senin bu halin? Poğaca buzlukta soğur tabii.

Konu sahibesi beş yıl aynı evde durulur mu? Ben apartmanda tanımadığım insanlarla zor duruyorum, biran evvel ayrılmaya bak.
Poğaça dondurulup saklanabilen bir yiyecek de kasten mi koymuş, yoksa dalgınlığından mı koymuş onu anlayamamıştım. :) Hani cidden bilmediğim bir saklama yöntemi olabilir diye sordum.

X