Evliliğimi kurtarayım diye uğraşıyorum ama o ..........

hayal2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
177
26
68
Muğla
Arkadaşlar 11 yıllık evliyim .11 yıldır ilgisizlikten,alakasızlıktan birlikte sohbet etmemekten,tatail yapmamaktan ve bir yerlere gitmemekten bıktım usandım.Ve adamdan buz gibi soğdum.onunla bu konu üstüne defalarca konuştum,değişen hiç bir şey yok.Çocuğumda var.Şimdi resmi olarak mahkeme kararı ile ayrı yaşıyoruz.Onun yüzünden psikolojim bozuldu.sevgi boşluğuna düştüm.Ve sevgi boşluğu beni öldürecek.Çevremde pek çok evlilik var benim gibi eşleri ile sorun yaşayan.Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz diyiyorlar.ama eşliklerini o şekilde devam ettiriyorlar.Nasıl devam ettiriyorlar anlamadım.Kafayı yiyecem artık.Bazen diliyorum bütün erkekler böylemi?Kızlar sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz?Yaşıyorsanız nasıl baş ediyorsunuz bu durumla.

cocugun için fedakarlık yapabilrisin ama kendinide sıkıntıya sokma iyi düşün güzel düşün:54:

Arkadaşlar 11 yıllık evliyim .11 yıldır ilgisizlikten,alakasızlıktan birlikte sohbet etmemekten,tatail yapmamaktan ve bir yerlere gitmemekten bıktım usandım.Ve adamdan buz gibi soğdum.onunla bu konu üstüne defalarca konuştum,değişen hiç bir şey yok.Çocuğumda var.Şimdi resmi olarak mahkeme kararı ile ayrı yaşıyoruz.Onun yüzünden psikolojim bozuldu.sevgi boşluğuna düştüm.Ve sevgi boşluğu beni öldürecek.Çevremde pek çok evlilik var benim gibi eşleri ile sorun yaşayan.Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz diyiyorlar.ama eşliklerini o şekilde devam ettiriyorlar.Nasıl devam ettiriyorlar anlamadım.Kafayı yiyecem artık.Bazen diliyorum bütün erkekler böylemi?Kızlar sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz?Yaşıyorsanız nasıl baş ediyorsunuz bu durumla.

durumlarımız çok benzer..konumu ve bana gelen cevapları oku istersen ..

kendi adıma ben de baş edemiyorum artık :43:

cok yakin seyleri ben de yasiorum 1,5 yildir evliyim ve edicek iki kelime yok o kadar zaman nasil katlandin onu merak ediorum ben

11 sene bi omur geldi bana ya walla ben 1,5 senede pes etmis durumdayim gecip giden gunlerim degersiz mi diorum sabir isi benden daha sabirlisin canim

Canım benim zaten ben mahkemeye verdim onu.Mahkemeliyiz yani.Yek düşündüğüm maddiyat artık.Şimdi ki aklım olsa bu kadar sabretmez baştan bitirirdim.İşte insan düşünemiyor.sabredeyim düzelir diyiyorsun.Ama canım inan bir kişi neyse o yıllarda geçse değişmiyor.Bence mutsuzsan ve maddi sıkıntında yoksa değmez.Geçen 1 senene bile yazık.Bir daha o yıllara geri dönemiyorsun.İyi düşün canım.Bu hayata bir kere geliyorsun çünkü.Ömür geçip gidiyor.Herkesin mutlu olmaya hakkı var.İnsanlar mutsuz olsun veya yanlız yaşasın diye mi evleniyor.Artık kimseye sabredin demiyorum.Biten kendin oluyorsun

11 sene az bir süre değil alışkanlık olmuştur artık eşin sende ayrıldığında çok ararsın içki, kumar, dayak yoksa ayrılma derim tekrar evlensen daha beteri de çıkabilir karşına pişman olursun birde çocuğun var

bence çevrenizde evliliklerini zorla sürdürenlerden siz daha iyi durumdasınız en azından zorla katlanmak durumunda değilsiniz istemediğiniz adama... sizinle aynı sorunları yaşayıp eş olmaya devam eden insanlar inanın hallerinden hiç de memnun değiller ve sizden daha mutsuzlar buna emin olun. sevgi boşluğuna düşecek bişey yok, önce kendinizi ve çocuğunuzu sevin bu size fazlasıyla yeter.

11 sene az bir süre değil alışkanlık olmuştur artık eşin sende ayrıldığında çok ararsın içki, kumar, dayak yoksa ayrılma derim tekrar evlensen daha beteri de çıkabilir karşına pişman olursun birde çocuğun var

bence çevrenizde evliliklerini zorla sürdürenlerden siz daha iyi durumdasınız en azından zorla katlanmak durumunda değilsiniz istemediğiniz adama... sizinle aynı sorunları yaşayıp eş olmaya devam eden insanlar inanın hallerinden hiç de memnun değiller ve sizden daha mutsuzlar buna emin olun. sevgi boşluğuna düşecek bişey yok, önce kendinizi ve çocuğunuzu sevin bu size fazlasıyla yeter.

Katılıyorum size.Şu dünyaya insan bir kere geliyor.Oda mutsuz olmak için değil.İnsanlar sanıyorki mutsuz evliliği sürdürürsem çocuğuma fedakarlık etmiş olurum.Mutsuz evlilikte çocuklarda mutlu olmuyor inanın.

Dün akşam televizyonda bir program vardı, "çocuklar kaç yaşında olurlarsa olsunlar anne-babalarının hissettiklerini hissederlermiş"... yani kısaca mutsuz anne-baba "mutsuz bir çocuk", kimse kusura bakmasın ama, çocuk için katlanıyorum lafı bana hiçç inandırıcı gelmiyor. Mutsuz aile ortamında büyüyen çocuklar ileri de illa ki sorunlu oluyorlar. Örnek aldıkları aile tipi kendi aile tipi olduğu için evlenince de kendi ailelerinde mutsuz oluyorlar.
Bir anne bence önce kendi mutlu olmalı, özgüveni olmalı ki, çocuğuna gerçek mutluluğu ve özgüveni verebilsin.

Dün akşam televizyonda bir program vardı, "çocuklar kaç yaşında olurlarsa olsunlar anne-babalarının hissettiklerini hissederlermiş"... yani kısaca mutsuz anne-baba "mutsuz bir çocuk", kimse kusura bakmasın ama, çocuk için katlanıyorum lafı bana hiçç inandırıcı gelmiyor. Mutsuz aile ortamında büyüyen çocuklar ileri de illa ki sorunlu oluyorlar. Örnek aldıkları aile tipi kendi aile tipi olduğu için evlenince de kendi ailelerinde mutsuz oluyorlar.
Bir anne bence önce kendi mutlu olmalı, özgüveni olmalı ki, çocuğuna gerçek mutluluğu ve özgüveni verebilsin.

Aynen dediğinize çok katılıyorum.Bazen düşünüyorum çocuklarım için evliliğimi sürdüreyim diyiyorum ama o kadar mutsuzum ki onunla.Bu mutsuzluğum çocuklarımda yansıyor ne yazık ki.

Aslında çoğunun evliliği seninki gibi.Hatta benimde öyle,nerdeyse 15 yıllık evliyim.Birden boşanayımda diyemiyorsun,çocukta olunca aman katlanırım deyip bir şekilde sürdürmeye çalışıyorsun.Evet hayata bir kere geldim şahsım adına bir kere evlendim ,eşimle devam etsemde etmesemde artık başka evlilik düşünemiyorum.Tekrar hayata sil baştan çocuklarımla devam edemem sadece yapabileceğim çocuklarımla yaşamak ya da eşime katlanarak hayatımıza böyle devam etmek.Sende iyi düşün.Dayanılmaz bir noktada isen çocuklarınla inşallah mutlu olursun.Erkeklerin çoğu aynı,al birini vur ötekini.İşini gücünü bul ilerisine bak.Sana hayat inşallah artık güler.....:16:

Back
X