Arkadaşlar 11 yıllık evliyim .11 yıldır ilgisizlikten,alakasızlıktan birlikte sohbet etmemekten,tatail yapmamaktan ve bir yerlere gitmemekten bıktım usandım.Ve adamdan buz gibi soğdum.onunla bu konu üstüne defalarca konuştum,değişen hiç bir şey yok.Çocuğumda var.Şimdi resmi olarak mahkeme kararı ile ayrı yaşıyoruz.Onun yüzünden psikolojim bozuldu.sevgi boşluğuna düştüm.Ve sevgi boşluğu beni öldürecek.Çevremde pek çok evlilik var benim gibi eşleri ile sorun yaşayan.Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz diyiyorlar.ama eşliklerini o şekilde devam ettiriyorlar.Nasıl devam ettiriyorlar anlamadım.Kafayı yiyecem artık.Bazen diliyorum bütün erkekler böylemi?Kızlar sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz?Yaşıyorsanız nasıl baş ediyorsunuz bu durumla.
cok yakin seyleri ben de yasiorum 1,5 yildir evliyim ve edicek iki kelime yok o kadar zaman nasil katlandin onu merak ediorum ben
Katlanamıyorsun zaten psikolojim bozuldu.Çocuk için katlanalım diyeiyorsun ama olmuyor ya
11 sene bi omur geldi bana ya walla ben 1,5 senede pes etmis durumdayim gecip giden gunlerim degersiz mi diorum sabir isi benden daha sabirlisin canim
Arkadaşlar 11 yıllık evliyim .11 yıldır ilgisizlikten,alakasızlıktan birlikte sohbet etmemekten,tatail yapmamaktan ve bir yerlere gitmemekten bıktım usandım.Ve adamdan buz gibi soğdum.onunla bu konu üstüne defalarca konuştum,değişen hiç bir şey yok.Çocuğumda var.Şimdi resmi olarak mahkeme kararı ile ayrı yaşıyoruz.Onun yüzünden psikolojim bozuldu.sevgi boşluğuna düştüm.Ve sevgi boşluğu beni öldürecek.Çevremde pek çok evlilik var benim gibi eşleri ile sorun yaşayan.Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz diyiyorlar.ama eşliklerini o şekilde devam ettiriyorlar.Nasıl devam ettiriyorlar anlamadım.Kafayı yiyecem artık.Bazen diliyorum bütün erkekler böylemi?Kızlar sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz?Yaşıyorsanız nasıl baş ediyorsunuz bu durumla.
11 sene az bir süre değil alışkanlık olmuştur artık eşin sende ayrıldığında çok ararsın içki, kumar, dayak yoksa ayrılma derim tekrar evlensen daha beteri de çıkabilir karşına pişman olursun birde çocuğun var
bence çevrenizde evliliklerini zorla sürdürenlerden siz daha iyi durumdasınız en azından zorla katlanmak durumunda değilsiniz istemediğiniz adama... sizinle aynı sorunları yaşayıp eş olmaya devam eden insanlar inanın hallerinden hiç de memnun değiller ve sizden daha mutsuzlar buna emin olun. sevgi boşluğuna düşecek bişey yok, önce kendinizi ve çocuğunuzu sevin bu size fazlasıyla yeter.
Dün akşam televizyonda bir program vardı, "çocuklar kaç yaşında olurlarsa olsunlar anne-babalarının hissettiklerini hissederlermiş"... yani kısaca mutsuz anne-baba "mutsuz bir çocuk", kimse kusura bakmasın ama, çocuk için katlanıyorum lafı bana hiçç inandırıcı gelmiyor. Mutsuz aile ortamında büyüyen çocuklar ileri de illa ki sorunlu oluyorlar. Örnek aldıkları aile tipi kendi aile tipi olduğu için evlenince de kendi ailelerinde mutsuz oluyorlar.
Bir anne bence önce kendi mutlu olmalı, özgüveni olmalı ki, çocuğuna gerçek mutluluğu ve özgüveni verebilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?