- 23 Ağustos 2012
- 51.465
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.594
- 898
E
sEskisinden daha iyi olacak diyor bana iyi davraniyor pisnamim diyor bilmiyorum hava soguk ailemin evi buz gibiboyle nasil gidecem iste bilmiyorum off isim zor ama simdi daha iyiyim sadece kocamla deli gibi birbirimizi severken boyle yapmasi zoruma gidiyor.beni unutan simdikinide unutur diye dusunuyorum.insallah hakkimda guzel olur .
Ya bilmiyorumyorum faceden onu islettim git senn gibilerle isim olmaz diyor .birde aksam geldiginde ceketi kadin parfumu kokuyordu sordum dedi kuaforde siktim seker kokulu erkek parfumu olurmuDaha dün kıza yalvarıyordu inanmayın. Bu adam daha dün kıza evli değilim demiyor muydu , çok yalancı ve kaypak. Sakın kanmayın. Sizin evli olmanızın tek sebebi kızın istememesi. Kız isteseydi şu an sokaktaydınız. Yarın öbür gün her an sokağa düşebilirsiniz.
Gitmeyin bir yerei adamı evden atın. Ya ev tapusu ver ya da yallah diyin. Ben sana artık güvenemem, çocuklarımızın geleceği için garanti istiyorum diyin. Para mutlaka alın mutlaka.
Ya bilmiyorumyorum faceden onu islettim git senn gibilerle isim olmaz diyor .birde aksam geldiginde ceketi kadin parfumu kokuyordu sordum dedi kuaforde siktim seker kokulu erkek parfumu olurmu
Cebimde uc kurus para yok naail isteyim zaten yalancinin tekiBu adam hiiiiiiiiiiic saglam pabuc degil.
Siz beni dinleyin, saf olmayin. En azindan bir ev isteyin yoksa eve almayin. Hemen affetmis, caresiz gorunmeyin ve olmayin. Bu adama guvenip is yapmayin derim. Mutlaka ciddi ciddi konusun para+ev isterim yoksa bu evlilik biter diyin.
Ya bilmiyorumyorum faceden onu islettim git senn gibilerle isim olmaz diyor .birde aksam geldiginde ceketi kadin parfumu kokuyordu sordum dedi kuaforde siktim seker kokulu erkek parfumu olurmu
Cebimde uc kurus para yok naail isteyim zaten yalancinin teki
Bencede bakalim neler cikacak ankaraya desi kizin yanina gitmis ti telefonu hala gizliyor var birseyler gitmem yakindir hep cocuklardan daha bebekler yaYok parfüm yok face. Bunlarla ugrasmayin. Kocaniz ne mal oldugunu belli etmis zaten. Büyük ihtimal facede siz oldugunuzu anlamis.
Bunlarla yipratmayin kendinizi. Ama bundan sonrasi böyle olacak deyince inanmiyordunuz. Bunlar daha baslangic. Arkadaslarin dedigi gibi kendinize maddi bi güvence hazirlayin. Yoksa “ kuş uçtu baby” olmasi yakindir.
Konu sahibesine Yönelik söylemiyorum şu An ama hayat kadınların para için yapıyorlar o şeyi Gönül nikahı denen bişey kalmamış kağıtta olan imza mı bunu meşrulaştırıyor? Çocuğu küçükse büyük ihtimalle gençtir hanımefendi çalışıp kendi geçimini sağlayabilir çocuğa zaten nafaka bağlanır boşanmadan öncede mallara tedbir koydurur. Insan onuru için yaşamayacaksa ne için yaşar? Adamın bir eve getirmediği kalmış böyle bir ortamda zaten sağlıklı çocuk yetişmez . Çocuğun Büyüyünce de annesine babam seni aldatmış ama boşanarak hata etmişsin diyeceğini asla düşünmüyorum hiç mi evlat annesinin aldatılmasını annesine reva görmezİyi de k.s. nin yanlış anlamadıysam mesleği,geliri, parası yok.
Ben de duruma göre yorum yaptım. Bu saatten sonra bu adamdan da bu evlilikten de bir hayır bekleme kardeşim, ama maddi güvencen olsun adamdan para, ev tapusu iste dedim.
İnsanlar mesaj kutuma veryansın etmişler bu nasıl akıl diye. Ben de dedim ki ben pratik,çözüme yönelik akıl veririm. Gurur bu kadının da çocuklarının da karnını doyurmaz. Hayatta çaresizsen bazen gururu sallayıp en kestirme çıkışa yönelmek gerekiyor, bu da genelde para alıyor.
Şimdi bu kadına gurursuzsun demekle burdakilerin eline ne geçiyor? Kadın çaresiz, gidecek yeri,geliri yoksa ne yapsın? Gururu olsa ne olmasa ne bu kadın bu şartlar altında boşanamicak ki zaten.
Aklı olan kimse zaten şu durumda bu adama yapışmaz. Ama çaresizsen, gelir kaynağı adamsa aynen konu sahibesi gibi davranmak normal.
Konu sahibesi bu size 3. yazışım , para işini ne yaptınız? Rezalet sıcağı sıcağınayken adamdan hemen para, tapu isteyin derim. Çocuklarımın geleceği için diyin, ki zaten öyle. Kp den de isteyebilirsiniz belki? Sizi adamın ailesi barıştırmıştı galiba? O zaman diceksiniz ki ben üstüme ev istiyorum yoksa oğlunuzu eve almicam. Madem varlıklı insanlar, torunlarının hakkını koruyacaklar. Bedavaya sevgi olmaz.
Bence yeni adresi var oraya gidiyir aileside biliyor bana soylemiyor zaten bu olayida ogrendiler kiza agzinin payini verdiler.kiz sonra birakti bence simdide bir olayi var resmen ayran gonullu bu adam beni sevmiyor sevemez bundan sonra bosa kurek cekiyorumBencede bakalim neler cikacak ankaraya desi kizin yanina gitmis ti telefonu hala gizliyor var birseyler gitmem yakindir hep cocuklardan daha bebekler ya
Banada iki gun yalvadi agladi simdi eskiye dondu eeekolaymi elinden oyuncagi alinmis bebek gibi eskiyi istiyor ben degilde bu evlilii yurutemez .netDaha dün kıza yalvarıyordu inanmayın. Bu adam daha dün kıza evli değilim demiyor muydu , çok yalancı ve kaypak. Sakın kanmayın. Sizin evli olmanızın tek sebebi kızın istememesi. Kız isteseydi şu an sokaktaydınız. Yarın öbür gün her an sokağa düşebilirsiniz.
Gitmeyin bir yerei adamı evden atın. Ya ev tapusu ver ya da yallah diyin. Ben sana artık güvenemem, çocuklarımızın geleceği için garanti istiyorum diyin. Para mutlaka alın mutlaka.
Aldattığını belgeleyin tazminatınızıda alınBanada iki gun yalvadi agladi simdi eskiye dondu eeekolaymi elinden oyuncagi alinmis bebek gibi eskiyi istiyor ben degilde bu evlilii yurutemez .net
Konu sahibesine Yönelik söylemiyorum şu An ama hayat kadınların para için yapıyorlar o şeyi Gönül nikahı denen bişey kalmamış kağıtta olan imza mı bunu meşrulaştırıyor? Çocuğu küçükse büyük ihtimalle gençtir hanımefendi çalışıp kendi geçimini sağlayabilir çocuğa zaten nafaka bağlanır boşanmadan öncede mallara tedbir koydurur. Insan onuru için yaşamayacaksa ne için yaşar? Adamın bir eve getirmediği kalmış böyle bir ortamda zaten sağlıklı çocuk yetişmez . Çocuğun Büyüyünce de annesine babam seni aldatmış ama boşanarak hata etmişsin diyeceğini asla düşünmüyorum hiç mi evlat annesinin aldatılmasını annesine reva görmez
Bence yeni adresi var oraya gidiyir aileside biliyor bana soylemiyor zaten bu olayida ogrendiler kiza agzinin payini verdiler.kiz sonra birakti bence simdide bir olayi var resmen ayran gonullu bu adam beni sevmiyor sevemez bundan sonra bosa kurek cekiyorum
Iyiki o adam eski nişanlınız. Neden istemiyorlar çünkü böyle haltlar yediğinde çekip kapıyı çıkamasın diye. Böyle adamlarla olacağıma yalnız ölürüm daha iyiToranj çok haklısın, ben de aynen senin gibi düşünüyorum.
Bugün ekşisözlükte bir başlık vardı: Kadınlar satılık bedenlerdir diye. Yazılan her şey o kadar doğru ki.
Öte yandan mesela ben, ve tanıdığım birkaç kız daha meslek sahibi, eğitimli, madden muhtaç olmayan, düzgün, kibar, kendine bakan, güzel kızlarız ama aşktan yana hiç şansımız yok. Eski nişanlım benden sonra işsiz güçsüz, bundan öte para+koca avcısı kendine baktırcak adam arayan bir tiple oldu. Şaka gibi. Yani erkekler bağımsız, birey olmuş kadın da istemiyor zaten. Kezban kezban diye para avcılarına hakaret edip, maddi gücü olan kadın görünce fersah fersah kaçıp kezban diyip aşağıldıkları kadınların peşinden gidiyorlar. Toplum da ikiyüzlü yani.
Iyiki o adam eski nişanlınız. Neden istemiyorlar çünkü böyle haltlar yediğinde çekip kapıyı çıkamasın diye. Böyle adamlarla olacağıma yalnız ölürüm daha iyi
işin zor
bence kabullen
aldatsa da tapusu sende adamın, gider gider gelir. belli ki başka kadınlardan vazgeçemiyor. boşanmam dediğin için bunları yazıyorum.
Aldattığını da kayıt altına al.
boşanmayacak olsan bile blöf yap.
bunları mahkemeye sunduğumda donuna kadar alırım diye korkut bari. mümkünse ondan para tırtıkla
tamda böle işte biz eşimle çocukların yanında tartışmayız ses tonumuz bile ayarlıdır.borç alacak mevzuları bile yanlarında konuşulmaz.eşim benden daha hassastır bu konuda.başarılı akıllı çocuklar çok şükür.onları parçalanmış bir ailede büyütmek istemedim eşimde aynı fikirde.çok küçüklerdi o zaman halada küçükler eğitimlerinin en önemli kısımındalar ve çok mutlular.derdi bu kadar sizi niye gerdi bilmem.anneyim ben ve önceliğim her zaman onlar.verdiğim karardan çok şükür eşim pişmanlık duydurmadı bana.ama kanadım kırık uçamıyorum ona yapacak bişi yok.sizin gibi ahkam keserdim bende zamanında eşime de sölerdim aldatırsan affı yok diye.ama başına gelince hiç bişi oturduğun yerden konuşmaya benzemiyormuş.Iste sen 10 yil sonra stresten cidden fiziksel hasta oldugunda, saclarin beyazlandiginda o kizin, oglun "cok tesekkür ederim, iyikine evli kalmisin" mi diyecekler. Asla. "Biz mi sana dedik evli kal diye, bosasaydin madem aldatmis" derler.
Cocuklar huzursuzlugu, asksizligi seziyorlar. Bosansaydin hatta daha mutlu bile olabilirlerdi de. Bosanmak babasiz büyümek degil ki. Seven baba her zaman sever, illa evli olmak zorunda degil sevmek icin.
Bu arada adam yalvarmamis bile. Dogruyu söylemek gerekirse "cocuklarim icin" diyorsunda, aslinda onlar bahane. Sen bosanmaktan korktun, bellirsizlikten. Zaten mutsuz evliligin ne oldugunu biliyordun, bilmedigin seye adim atmak istemedin ve hazir cocuklari bahane ettin. Bu neden ile kiziliyor. Cocuklar mutlu bir anne ve mutlu bir yuva yi hak ediyorlar. Anne tarafindan bahane olarak kullanilmayi degil..
amin canım.çok şükür benim eşim öle sıkıntı çıkarmaz evde çocuklara kıyamaz yüzleri yere düşsse napacağını şaşırır.çocuklar bilmez ne yaşadığımızı haberleri bile yok.Canim benim işte oda annelik bilmiyorum ya ben çok polyanaciyim annem bizi çok zor şartlarda büyüttü babam hergun icer kavga eksik olmaz evimizden kaç kere ölümden döndü dayaklari yüzünden ama her seferinde olmadı yapamadi biz 4 kardeşiz birakamadi kardeşlerim küçüktü siz anlarsinizda yarin onlar baba derse napayim diye hep vazgeçti herkes için durum farkli tepkiler farkli ama bence kimse kimseyi kötü anlamda eleştirmesin kiminin durumu çok farklıdır nice kadınlarımız var kimsesiz Allah kimseye göstermesin eşim iş gezisine çıktığında bana demişlerdi güzel kizlar vardir şimdi orda diye etraftan kızdırmak için bende yapan kendine yapar ucu kendine dokunur dedim gerçekten de öyle eşime hep söylerim bakarsa da dahil yaparsanda vebali senin boynuna benim alnim açık diye Allah kimsee yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?