evliligimi nasil devam ettirecem bosanmalimiyim

Hic buraya aldatilan kadinlar yazmadi bir sizi okudum simdi nasil esiniz evliliginiz
normal bir evlilik öle imrenilecek bir evliliğim olmadı asla.içim hep buruk sevgisi hep şüpheli böle hayatmı geçer ama insanoğlu herşeye alışıyor.ne versen sindiriyor.çocuklar için boşanmayanlara kızıyorlar ya burda işte onlar asla anlayamazlar.kızımın oğlumun bir bakışları yetti devam kararı almama öle bana yalvaran yakaranda olmadı.yani yapma etme dedi ama öle ağlamadı asla.normal seyrediyor şimdilik.

Sizin durumda uzucu peki nasil aldatildiniz nasil oldu

Sa
Sizi aldatan adamla eskisi gibi mi olacaksınız sanıyorsunuz. Eski heyecan eski aşk diyorsunuz da ortada aşk mi var?
nEvliligim boyunca zaten heyecen yoktuki oyle kabul ettim onu bu olaydan sonra degisti suclulukmusur evdeki bulgurdan olmamamodir inanin bilmiyorum

yanı aldatsın sorun etme dıyorsun yazıklar olsun sızın gıbı gurursuz bayanlara

ve siz bu adamla evlisiniz igrenc

Allah korusun ayni şey başıma gelse bilmiyorum napardim bende ağlardım gercekten normalde de sulu gözluyum zaten dünya bu insaniz Rabbim şeytana uydurmasin yarin bizimde eşimizin de aldatmayacaginin garantisi yok hatta hiç kimsenin herkezin en azindan kendim için diyorum büyük konuşmaya gelmez belki insan eşinden beklerken Allah korusun kendi yapar ben eşimle severek evlendik öyle bi durumda çok üzülürüm eminim perişan olurum ama eşimde pişmansa gerçekten bırakamam heralde ama hemende güvenemem tekrar güvenimi kazanması lazim iki günlük dünya Eğer gerçekten hataya düştüyse bizi zor günler bekler ama sonu ayrılık olmaz gibi canim benim bencede iyi düşün gerçekten pişman mi önemli olan bu

Ay deme öyle konu sahibi ciddiye alıyor

Canim benim işte oda annelik bilmiyorum ya ben çok polyanaciyim annem bizi çok zor şartlarda büyüttü babam hergun icer kavga eksik olmaz evimizden kaç kere ölümden döndü dayaklari yüzünden ama her seferinde olmadı yapamadi biz 4 kardeşiz birakamadi kardeşlerim küçüktü siz anlarsinizda yarin onlar baba derse napayim diye hep vazgeçti herkes için durum farkli tepkiler farkli ama bence kimse kimseyi kötü anlamda eleştirmesin kiminin durumu çok farklıdır nice kadınlarımız var kimsesiz Allah kimseye göstermesin eşim iş gezisine çıktığında bana demişlerdi güzel kizlar vardir şimdi orda diye etraftan kızdırmak için bende yapan kendine yapar ucu kendine dokunur dedim gerçekten de öyle eşime hep söylerim bakarsa da dahil yaparsanda vebali senin boynuna benim alnim açık diye Allah kimsee yasatmasin

Reactions: fyi
"Boşanmak istemiyorsanız" geçmişi unutacaksınız.
Sürekli ısıtıp, ısıtıp ne kendi önünüze, nede eşinizin önüne getirmeyeceksiniz.
Yolunuza devam edeceksiniz.

Siz gercekten bu sozlerde dalga mi geciyorsunuz arkadaslar oyle ima esiyor lutfen zor durumda insanla oynamayin ben size inandim ciddiye aldim

Iste sen 10 yil sonra stresten cidden fiziksel hasta oldugunda, saclarin beyazlandiginda o kizin, oglun "cok tesekkür ederim, iyikine evli kalmisin" mi diyecekler. Asla. "Biz mi sana dedik evli kal diye, bosasaydin madem aldatmis" derler.

Cocuklar huzursuzlugu, asksizligi seziyorlar. Bosansaydin hatta daha mutlu bile olabilirlerdi de. Bosanmak babasiz büyümek degil ki. Seven baba her zaman sever, illa evli olmak zorunda degil sevmek icin.

Bu arada adam yalvarmamis bile. Dogruyu söylemek gerekirse "cocuklarim icin" diyorsunda, aslinda onlar bahane. Sen bosanmaktan korktun, bellirsizlikten. Zaten mutsuz evliligin ne oldugunu biliyordun, bilmedigin seye adim atmak istemedin ve hazir cocuklari bahane ettin. Bu neden ile kiziliyor. Cocuklar mutlu bir anne ve mutlu bir yuva yi hak ediyorlar. Anne tarafindan bahane olarak kullanilmayi degil..

Son düzenleme:
Hayat senin hayatın, ister boşanırsın ister boşanmazsın.Ben bunu kaldıramam, bir daha aynı evin içnde kalamam diyorsan boşan tabiki.Ama ona bir şans vermek istiyorum, bu sefer mutlu olacağıma inanıyorum diyorsan, eskiyi kafandan atabileceksen boşanma.Bu seni gurursuz, çaresiz yapmaz mesela benim gözümde.Ama sadece çocuğun için ise çaban işte orada dur.Ömür boyu kavga gürültünün olduğu evde durmak emin ol onu daha çok yıpratacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…