- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iliskinizde bazi degerler eksik artik. Sadakat guven sevgi saygi gibi..Eski konumda aldatilmistim.simdi esim yalvaraiyor her gece agliyor.gecmisi unut diye ama sadece bunu yakaladim elimde belkide baska oldu ruhum duymadi buyuk bir koz var bunu nasil kullanayim kocam bana mecbur cunku ailesi benim arkamda ben gidersem burasi kucuk yer rezil olurlar.kocam farkinda eski ask sevgi heyecan nasil olur ne konusmaliyim ondan ne istemeliyim nasil davranmaliyim akliniza ihtiyacim var.bende aglamalimiyim karsisinda uzuntumu belli etmelimiyim.bundan sonra nasil davransam ona evliligim iyi gider.yadaveski guven gelir ilk bastaki gibi bosanmak istemiyorum bebeklerim cok kucuk onlara babasiz olma haksizligi yapamam baskalari icin
Hers
eHerseyin farkindayim ama babamlara gidersem perisan olurum.evim sicak maddi durumum iyi ama boyle oldu iste .
Arkadaş nasıl "olumlu" akıl versin insanlar sana? Boşandığında bu senin ve çocuklarının yararına olacak. Hala anlamıyorsun.Offf yokmu olumlu bir akil verecek yahuu
Birlikteliğinizi evlilik yerine bir ortaklık, şirket gibi görüp, kar amaçlı (ki burada kar çocuklar ve onların anne babayla büyümesi oluyor) devam edebilirsiniz. Ama tekrar aldatılacağınızı bilerek devam edin. Her aldatılma halinde yıkılıp dağılmayın. Aşkmış sevgiymiş beklentinizi bitirin. Eşinize aynı evi paylaşan iki arkadaş gözüyle bakın. Hatta cinsel partner statüsüne yükseltmeniz de mümkün. Günün birinde ben aşık oldum gidiyorum diyebileceğini aklınızdan çıkartmayın. Maddi ve manevi yatırım yapın. Gittiği yere kadar gider.. Sonrası Allah kerim..
Yukarıdaki senaryo yaşanmıştır. Doğru yapılıp yapılmadığı konusunda hala şüpheler mevcuttur. Hakkımızda hayırlısı buymuş diye düşünülerek irdelenmemektedir.
Evetttt hihihikızlar boşuna yazmayın. Konu sahibinin sadece OLUMLU yorumlara ihtiyacı var..............................
Evetttt hihihi
hihihi derken?
Sanirim ya fake, yada zafer sarhosu. Neticede esi artik o kadin ile degil, konu sahibi ile beraber. O diger kadinin tekmeyi atmasi önemli,degil. Sonucta esi simdi onun icin aglayip, zirliyor, laf döküyor. Konu sahibi kazanmis oldu yani. Hem egosu tatmin oldu, hem parada var.. Oh gel keyfi' gel. Elbette bosanmak istemiyor..![]()
Ne güzel yazmışsın.Başlıkta boşanmalı mıyım diye sormuşsunuz ama konuda boşanmak istemiyorum demişsiniz.
Önce ne istediğinize karar verin.
Diğer bahsettiklerinize gelince; eski aşk, sevgi, heyecan artık olamaz. Kırılan bardak eskisi gibi olur mu, yapıştırsanız bile. Olmaz. Sizin aşk hayatınız da hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak.
Ondan ne istemeliyim diyorsunuz ya. Sadakat isteyin desem, siz de isteseniz, haaaa tamam diyecek mi. Bunları evlilikte zaten istemek gerekmez ki, istemeden vermek değil midir güzel evlilik olan.
Bundan sonra nasıl davransam evliliğim iyi gider diyorsunuz. Evlilik gider ama "iyi" gitmez. Bence gözlerinizi kapatın, sizi aldatmasına ses çıkarmayın. Bilmezden gelin, öğrenseniz bile sakın belli etmeyin. bu şekilde evlilik gider. Ama nasıl iyi gider derseniz, iyi gitmez.
Güven konusuna gelince çok sevdiğim bir söz var; "rüzgar kaybolursa onu tepede, su kaybolursa derede bulursun. ama kaybolan güveni bulabileceğin bir yer yoktur".
Bebeklerim küçük diyorsunuz, bebeklerinizin mutsuz, özgüveni sarsılmış bir anne ile büyümelerinde sakınca görmüyorsunuz. Diyecek bir şeyim yok.
Başkaları için onlara bu haksızlığı yapamam derken başkaları kim? Başka kadınalr mı? İyi de suçlu başkaları değil ki. Suçlu eşiniz. eşiniz sizi aldatmakta sakınca görmüyorsa bugün Ayşe gider, yarın Fatma gelir, öbür gün Leyla gelir...
Temmuzda kocamin telefonunda yakaladim mesajlari kizi aradim evli oldugunu soyledim.esim ardimdan kiza benim gibi birini aratmis.beni yalanlamis kizda inanmis.bir ay annemlerde kaldim kocam h bana hem ona ask mesajlari uc ay ona mesajlar pesinden kosmus eve dondugumde kocamin iki telefon kullandigin gordum kustum iki ay bana yanasmadi baska odada yatti.telefon cebindeydi.eski konularimdan bilen bilir bende sizlere sordum sizler bana uyan aldatma var desiniz inanmadim kocam ona asik olamustu heves miydi bilmiyorum .esimin ailesi ogrendi kiza nikah cuzdanimizin resmin yollladilar kiz inanmadi cunku esim fotomontaj demis.kizin sehrine gitmis iki gun yaninda kalmis evlilik cocuk hayalleri kurmuslar.benim hic biraey haberim yok bitti saniyodu. Yazin megerse devam etmis iki gun once kuskulandim kiza ulastim kiz on bes gun once bittigini soyledi.niye ben sana dedim evli oldugunu inanmadin kizda esiniz beni kandirdi.ben aile sosyalden evli oldugunuzu ogrendim sok oldum bitirdim hanfendi benim gunahim yok dedi.sonra esim evet esimle bosanacaktik mutsuzdum ondandemis.simdi aileler baristirdi ama ben bitigim yemek yemiyiorum cocugumda var.butun gece bana agladi yalvardi napiyim bana akil verin ona nasil inanacam nasil unutacam iki cocugum icinde kararsizim offff
Başlıkta boşanmalı mıyım diye sormuşsunuz ama konuda boşanmak istemiyorum demişsiniz.
Önce ne istediğinize karar verin.
Diğer bahsettiklerinize gelince; eski aşk, sevgi, heyecan artık olamaz. Kırılan bardak eskisi gibi olur mu, yapıştırsanız bile. Olmaz. Sizin aşk hayatınız da hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak.
Ondan ne istemeliyim diyorsunuz ya. Sadakat isteyin desem, siz de isteseniz, haaaa tamam diyecek mi. Bunları evlilikte zaten istemek gerekmez ki, istemeden vermek değil midir güzel evlilik olan.
Bundan sonra nasıl davransam evliliğim iyi gider diyorsunuz. Evlilik gider ama "iyi" gitmez. Bence gözlerinizi kapatın, sizi aldatmasına ses çıkarmayın. Bilmezden gelin, öğrenseniz bile sakın belli etmeyin. bu şekilde evlilik gider. Ama nasıl iyi gider derseniz, iyi gitmez.
Güven konusuna gelince çok sevdiğim bir söz var; "rüzgar kaybolursa onu tepede, su kaybolursa derede bulursun. ama kaybolan güveni bulabileceğin bir yer yoktur".
Bebeklerim küçük diyorsunuz, bebeklerinizin mutsuz, özgüveni sarsılmış bir anne ile büyümelerinde sakınca görmüyorsunuz. Diyecek bir şeyim yok.
Başkaları için onlara bu haksızlığı yapamam derken başkaları kim? Başka kadınalr mı? İyi de suçlu başkaları değil ki. Suçlu eşiniz. eşiniz sizi aldatmakta sakınca görmüyorsa bugün Ayşe gider, yarın Fatma gelir, öbür gün Leyla gelir...
Hers
eHerseyin farkindayim ama babamlara gidersem perisan olurum.evim sicak maddi durumum iyi ama boyle oldu iste .