• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimi nasil devam ettirecem bosanmalimiyim

Birlikteliğinizi evlilik yerine bir ortaklık, şirket gibi görüp, kar amaçlı (ki burada kar çocuklar ve onların anne babayla büyümesi oluyor) devam edebilirsiniz. Ama tekrar aldatılacağınızı bilerek devam edin. Her aldatılma halinde yıkılıp dağılmayın. Aşkmış sevgiymiş beklentinizi bitirin. Eşinize aynı evi paylaşan iki arkadaş gözüyle bakın. Hatta cinsel partner statüsüne yükseltmeniz de mümkün. Günün birinde ben aşık oldum gidiyorum diyebileceğini aklınızdan çıkartmayın. Maddi ve manevi yatırım yapın. Gittiği yere kadar gider.. Sonrası Allah kerim..

Yukarıdaki senaryo yaşanmıştır. Doğru yapılıp yapılmadığı konusunda hala şüpheler mevcuttur. Hakkımızda hayırlısı buymuş diye düşünülerek irdelenmemektedir.

Eski konumda aldatilmistim.simdi esim yalvaraiyor her gece agliyor.gecmisi unut diye ama sadece bunu yakaladim elimde belkide baska oldu ruhum duymadi buyuk bir koz var bunu nasil kullanayim kocam bana mecbur cunku ailesi benim arkamda ben gidersem burasi kucuk yer rezil olurlar.kocam farkinda eski ask sevgi heyecan nasil olur ne konusmaliyim ondan ne istemeliyim nasil davranmaliyim akliniza ihtiyacim var.bende aglamalimiyim karsisinda uzuntumu belli etmelimiyim.bundan sonra nasil davransam ona evliligim iyi gider.yadaveski guven gelir ilk bastaki gibi bosanmak istemiyorum bebeklerim cok kucuk onlara babasiz olma haksizligi yapamam baskalari icin
Iliskinizde bazi degerler eksik artik. Sadakat guven sevgi saygi gibi..
Bunlar zamanla yerine koyulacak seyler mi. Evet belki ama evlatlarinizla birlikte boyle bir aksiyona girmeniz sizi ayrica yoracaktir. Ben olsam cocuklar icin kalmaz onlar icin bosanirdim. Her yuzune baktigimda aklima gelecek utanmadan yanima yatacak.
Unutmak diye bisey yok alismak var. Hangi aci hatiraniz aklinizdan silindi bu silinecek mi. Ben yapmayin derim. Birde bu adamlar affedildikce yuzsuzlesiyor. Yine yapar yarin degilse obur gun. Ilk firsatta.. iyi dusunun

Hers

eHerseyin farkindayim ama babamlara gidersem perisan olurum.evim sicak maddi durumum iyi ama boyle oldu iste .

Aah simdi anlasildi. Senin derdin para. Iyi tamam af et. Ne konusayim diyorsun ya, daha fazla para talep et. En lüks magzalarda alis verisini yap, en lüks puset ile orda gezip, evliligin ile hava atarsin.

Ha ama o evlilik sadece kagitta olur. Gercek hayatta adi cok farkli, bilesin.. :KK14:

Offf yokmu olumlu bir akil verecek yahuu
Arkadaş nasıl "olumlu" akıl versin insanlar sana? Boşandığında bu senin ve çocuklarının yararına olacak. Hala anlamıyorsun.

Bende erkek olsam doya doya aldatırdım. Nasıl olsa böyle kadınlarla dolu ortalık. Ohh ne güzel ben aldatırım evliliği düzeltmeyi kadın düşünsün! Nasıl olsa beni bırakmayacak!!!!

Birlikteliğinizi evlilik yerine bir ortaklık, şirket gibi görüp, kar amaçlı (ki burada kar çocuklar ve onların anne babayla büyümesi oluyor) devam edebilirsiniz. Ama tekrar aldatılacağınızı bilerek devam edin. Her aldatılma halinde yıkılıp dağılmayın. Aşkmış sevgiymiş beklentinizi bitirin. Eşinize aynı evi paylaşan iki arkadaş gözüyle bakın. Hatta cinsel partner statüsüne yükseltmeniz de mümkün. Günün birinde ben aşık oldum gidiyorum diyebileceğini aklınızdan çıkartmayın. Maddi ve manevi yatırım yapın. Gittiği yere kadar gider.. Sonrası Allah kerim..

Yukarıdaki senaryo yaşanmıştır. Doğru yapılıp yapılmadığı konusunda hala şüpheler mevcuttur. Hakkımızda hayırlısı buymuş diye düşünülerek irdelenmemektedir.

aynen böyle. ondan ne isteyeceksin? ya da şimdi ne bekleyeceksin ki? böyle devam edebilirsin. gözünü kapat. kâr amaçlı bir müessese olarak yürüt

İçinizde ufak bir aldatılma şüphesi bile varsa yol verin gitsin,uslanmazlar

ben evli değilim ama bütün ilişkilerimde şunu gördümki bi erkeğin karşısımda ağlarsan seni gücsüz görüyor daha çok eziyor sizin ona mecbur olmadığınızın farkına varmısı lazım yoksa çok zor nasıl olsa seviyor der baska hatalarda yapar siizin affedeceğinizden emin olur çünkü

Sanirim ya fake, yada zafer sarhosu. Neticede esi artik o kadin ile degil, konu sahibi ile beraber. O diger kadinin tekmeyi atmasi önemli degil. Sonucta esi simdi onun icin aglayip, zirliyor, laf döküyor. Konu sahibi kazanmis oldu yani. Hem egosu tatmin oldu, hem parada var.. Oh gel keyfim gel. Elbette bosanmak istemiyor.. :KK14:

Son düzenleme:
Sanirim ya fake, yada zafer sarhosu. Neticede esi artik o kadin ile degil, konu sahibi ile beraber. O diger kadinin tekmeyi atmasi önemli,degil. Sonucta esi simdi onun icin aglayip, zirliyor, laf döküyor. Konu sahibi kazanmis oldu yani. Hem egosu tatmin oldu, hem parada var.. Oh gel keyfi' gel. Elbette bosanmak istemiyor.. :KK14:

E boşanmasın o zaman burda zırt pırt konu açacak ne var o halde, sıcak evinde otur dur

Olumlu yorum ancak soda olur

Kesinlikle barışma , '' 1kere yapan 10 kere daha yapar. ''

Başlıkta boşanmalı mıyım diye sormuşsunuz ama konuda boşanmak istemiyorum demişsiniz.

Önce ne istediğinize karar verin.

Diğer bahsettiklerinize gelince; eski aşk, sevgi, heyecan artık olamaz. Kırılan bardak eskisi gibi olur mu, yapıştırsanız bile. Olmaz. Sizin aşk hayatınız da hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak.
Ondan ne istemeliyim diyorsunuz ya. Sadakat isteyin desem, siz de isteseniz, haaaa tamam diyecek mi. Bunları evlilikte zaten istemek gerekmez ki, istemeden vermek değil midir güzel evlilik olan.

Bundan sonra nasıl davransam evliliğim iyi gider diyorsunuz. Evlilik gider ama "iyi" gitmez. Bence gözlerinizi kapatın, sizi aldatmasına ses çıkarmayın. Bilmezden gelin, öğrenseniz bile sakın belli etmeyin. bu şekilde evlilik gider. Ama nasıl iyi gider derseniz, iyi gitmez.

Güven konusuna gelince çok sevdiğim bir söz var; "rüzgar kaybolursa onu tepede, su kaybolursa derede bulursun. ama kaybolan güveni bulabileceğin bir yer yoktur".

Bebeklerim küçük diyorsunuz, bebeklerinizin mutsuz, özgüveni sarsılmış bir anne ile büyümelerinde sakınca görmüyorsunuz. Diyecek bir şeyim yok.

Başkaları için onlara bu haksızlığı yapamam derken başkaları kim? Başka kadınalr mı? İyi de suçlu başkaları değil ki. Suçlu eşiniz. eşiniz sizi aldatmakta sakınca görmüyorsa bugün Ayşe gider, yarın Fatma gelir, öbür gün Leyla gelir...
Ne güzel yazmışsın.

Eşine dersin ki " Sana olan tüm güvenim ve sevgim artık bitti. Bundan sonra çocuklarım için senin yanındayım ama benden ne sevgi ne ilgi ne güler yüz ne de huzurlu bir yuva bekle. Sana en büyük cezayı beni her gün böyle ruhsuz görerek bana yaptığın şeyin pişmanlığını tekrar tekrar yaşatarak veriyorum. Bundan sonra da başka bir kadına gözünün ucuyla bile bakarsan beni ve çocuklarını unutursun."

Boşanmak istemiyorsan en azından kadınlık gururunu ayaklar altına almamalısın. Inşallah eşinin aklı başına gelir de bir daha böyle birşeye cesaret edemez...

eger eski kocani affedersen seni yine aldatir.. bitmez bu çile..
ben barişma derim.
yalvarsin ağlasin sen yüz verme affetme onu..
sen çok çektin kocandan.. sira artık o yüzsüz kocan çeksin!!!

Temmuzda kocamin telefonunda yakaladim mesajlari kizi aradim evli oldugunu soyledim.esim ardimdan kiza benim gibi birini aratmis.beni yalanlamis kizda inanmis.bir ay annemlerde kaldim kocam h bana hem ona ask mesajlari uc ay ona mesajlar pesinden kosmus eve dondugumde kocamin iki telefon kullandigin gordum kustum iki ay bana yanasmadi baska odada yatti.telefon cebindeydi.eski konularimdan bilen bilir bende sizlere sordum sizler bana uyan aldatma var desiniz inanmadim kocam ona asik olamustu heves miydi bilmiyorum .esimin ailesi ogrendi kiza nikah cuzdanimizin resmin yollladilar kiz inanmadi cunku esim fotomontaj demis.kizin sehrine gitmis iki gun yaninda kalmis evlilik cocuk hayalleri kurmuslar.benim hic biraey haberim yok bitti saniyodu. Yazin megerse devam etmis iki gun once kuskulandim kiza ulastim kiz on bes gun once bittigini soyledi.niye ben sana dedim evli oldugunu inanmadin kizda esiniz beni kandirdi.ben aile sosyalden evli oldugunuzu ogrendim sok oldum bitirdim hanfendi benim gunahim yok dedi.sonra esim evet esimle bosanacaktik mutsuzdum ondandemis.simdi aileler baristirdi ama ben bitigim yemek yemiyiorum cocugumda var.butun gece bana agladi yalvardi napiyim bana akil verin ona nasil inanacam nasil unutacam iki cocugum icinde kararsizim offff

Bu bi önceki konunuz..daha önce de burdaki yorumlara pek inanmamissiniz,sonra gercek ortaya cikmis..

Sizinki bi anlik heves degil..kendinizi kandirmayin..adam belki sizden bosanacakmis..esiniz tam bi sahtekar..

buna ragmen sicak yuva,maddi imkan demisdiniz ya esiniz bu yüzden cesaretliymis..sizin bu özelliginizi biliyomus..

Başlıkta boşanmalı mıyım diye sormuşsunuz ama konuda boşanmak istemiyorum demişsiniz.

Önce ne istediğinize karar verin.

Diğer bahsettiklerinize gelince; eski aşk, sevgi, heyecan artık olamaz. Kırılan bardak eskisi gibi olur mu, yapıştırsanız bile. Olmaz. Sizin aşk hayatınız da hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak.
Ondan ne istemeliyim diyorsunuz ya. Sadakat isteyin desem, siz de isteseniz, haaaa tamam diyecek mi. Bunları evlilikte zaten istemek gerekmez ki, istemeden vermek değil midir güzel evlilik olan.

Bundan sonra nasıl davransam evliliğim iyi gider diyorsunuz. Evlilik gider ama "iyi" gitmez. Bence gözlerinizi kapatın, sizi aldatmasına ses çıkarmayın. Bilmezden gelin, öğrenseniz bile sakın belli etmeyin. bu şekilde evlilik gider. Ama nasıl iyi gider derseniz, iyi gitmez.

Güven konusuna gelince çok sevdiğim bir söz var; "rüzgar kaybolursa onu tepede, su kaybolursa derede bulursun. ama kaybolan güveni bulabileceğin bir yer yoktur".

Bebeklerim küçük diyorsunuz, bebeklerinizin mutsuz, özgüveni sarsılmış bir anne ile büyümelerinde sakınca görmüyorsunuz. Diyecek bir şeyim yok.

Başkaları için onlara bu haksızlığı yapamam derken başkaları kim? Başka kadınalr mı? İyi de suçlu başkaları değil ki. Suçlu eşiniz. eşiniz sizi aldatmakta sakınca görmüyorsa bugün Ayşe gider, yarın Fatma gelir, öbür gün Leyla gelir...

Aynı şeyleri yazacaktım ki çok daha güzeliyle anlatmışsınız.

Hers

eHerseyin farkindayim ama babamlara gidersem perisan olurum.evim sicak maddi durumum iyi ama boyle oldu iste .

Bak canım
Havalar soğuk
Öğle tatili diye dışarı çıktım, ellerim dondu. Sakın sıcak evini bırakma.

Boşanıp ne yapacaksın? Başına kuş mu konacak? Sana madalya mı takacaklar? Bir sürü aldatılan kadın var bu dünyada. Sen tek olmayacaksın ki. İlk de değilsin, son da olmayacaksın.

Aldatılıyorsun diye yuva(!)nı yıkmak neden?

Boşandın diyelim, ne olacak o zavallı çocuklara?
Ah bizim onurlu babamız, ah dürüst babamız diye bütün gün ağlayacaklar. Nasıl teselli edeceksin onları?
Büyüyüp ergenlik dönemine girince nasıl baş edeceksin onlarla? Hem anne hem baba olmak kolay mı sanıyorsun?

Babanın evinde mutlu mu olacaksın? Kuşak farkı olacak bir kere. İnsan evlenip evinden çıkınca bir daha geri dönmesi çok ağır oluyor. Çocuklarına annen baban ters bir şey dese sen üzüleceksin. Laf ağırdır, taşıması zordur. Ama evinde hiç olmazsa babalarıdır dersin. Sineye çekersin.

Sonuçta bu adam aldatıyor, aldatıyor ama yine sana geri dönüyor değil mi?
Demek ki sen vazgeçilmezsin. Senin yerin ayrı, o diğer kadınlar ayrı. Sana nikah kıymış, eşi olarak kabul etmiş. Diğerleri sadece diğer kadın, o kadar.

Haaaa onur mu neydi, o sadece bir erkek adı şimdi.

ihaneti hazmedebiliceksen devam et şahsen ben bhazmedemezdim ona baktıkça midem bulanırdı

Back
X