• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimi nasil devam ettirecem bosanmalimiyim

Kocam pesinde kosmus ask sadeve on bes gun olmus kiz ben bosanacam deyince anlatti.baslamadan bitti dedi aramizda en ufak bir sey gecmesi desi

Ben anlamadım bu kızla siz telefonda konuşmadınız mı? Eşinizi ailesi evlilik cüzdanınızı göstermedi mi? Bütün bunlar hepi topu 15 günde mi oldu? Ben sizin hikayenizden bunun çok daha uzun bir zaman dilimi olduğunu çıkarmıştım.

Ben anlamadım bu kızla siz telefonda konuşmadınız mı? Eşinizi ailesi evlilik cüzdanınızı göstermedi mi? Bütün bunlar hepi topu 15 günde mi oldu? Ben sizin hikayenizden bunun çok daha uzun bir zaman dilimi olduğunu çıkarmıştım.

Affedecek ya bence olaylari hafifletiyor. Onceki konuda birsuru sey anlatti. 15 gune sigmasi zor.

Bence rol yapmayın içinizden ne geliyorsa onu yapın ama güçsüz de görünmeyin derim
Bebekleriniz için yeniden şans veriyorsunuz eşinize açıkça belirtin derim
İnşallah herşey daha iyi olur sizin için

Haklisin ne kadar sure veriyim madem bana oynadi bende ona oynucam kadinin intikami fena olur ben onun gibi yapmam rezil eder cocuklarimi ona gpstermem tikir tikir nafakamida alirim

Nafaka dediğin kuş kadar bir şey
Sizin (sen ve çocukların) alıştığınız standardı sağlamanıza yetmez ki.

En güzeli sen hiç bir şeye sesini çıkarma.
Bak o çalgıcı adamın karısına. Hüsnü bilmem kim, klarnetçi. Deniz'le eğlendi, güldü, uyuşturucu kullandı, gününü gün etti, ama gene karısının ve çocuklarının başına döndü.
Deniz'e bak ne halde.
Hüsnü'nün karısı ne halde. Kocası başında, çocuklar yanında, kocasının parasını yiyor keyifle. Neden nafakayla yetinesin ki?

Unutma sen resmi nikahlı eşsin. Kendini öbür kadınların seviyesine düşürme. Rezil ederim bilmem ne uzak dur bu fikirden.

Sadece gözünü kapat, görme. Bırak kocan gitsin, nasılsa gelecek. Arada bir göz yum.

Aldatılıp da affetmeyen, bir çırpıda silebilen, hayatını yeniden şekillendirme gücüne ve cesaretine sahip kadını alkışlarım; bitirebilecek gücü varken affetmeyi tercih eden kadının da kendi seçimidir saygı duyarım; parasızlık, gidecek yeri olmama, aileden destek görmeme gibi sebeplerle sîneye çeken kadını anlarım. Ama ben burada çok büyük bir samimiyetsizlik görüyorum; mal bulmuş mağribi gibi bu durumu durmadan başa kakarak istediklerini yaptırmak için fırsat olarak görüyorsun. İşte bunu anlayamam ve hiçbir kadına da yakıştıramam.

Size katılıyorum... :KK9::KK9:

Evet zorumada ne gidiyor hem onu hem beni idare etti hem benle yatti o arada onun asik olsuguna inanmiyorumolsaydi benle yatmazsi bence tilkilik yap

erkekler bir başkasına aşıkken diğer bir kadınla yatabiliyorlar (?) yalnız.
uyandırayım da.
seks ne zamandan beri sevgi göstergesi olmuş.

Tamam boşanmak istemiyorsan anladım ama nasıl bu olanları unutacaksin, evde onunla birlikte huzurlu gecineceksin inan bilmiyorum. Çok üzüntü verici bir durum, aldatma var bir de pes y bu da yapılır mi aldatması var. Hanı boşlukta desen adam aşık olmuş, seni çocuğunu gözden çıkarmış, boşanmadan evlenme hayalleri kurmuş.. Bunlar gerçekten unutulmayacak şeyler. En iyisi doktor yardımı alman. Profesyonel yardim olmazsa bu yasadiklarini kaldıramazsın onunla beraber yasayamazsin.
Soruna gelince oturup onunla ağlama tabi. Güçlü dur karşısında. Her an ondan vazgecebilecek durumda olduğunu sansın.

="GelenKutusu, post: 44392141, member: 626514"]Nafaka dediğin kuş kadar bir şey

Bak o çalgıcı adamın karısına. Hüsnü bilmem kim, klarnetçi. Deniz'le eğlendi, güldü, uyuşturucu kullandı, gününü gün etti, ama gene karısının ve çocuklarının başına döndü.
Deniz'e bak ne halde.
Hüsnü'nün karısı ne halde. Kocası başında, çocuklar yanında, kocasının parasını yiyor keyifle. Neden nafakayla yetinesin ki?

Unutma sen resmi nikahlı eşsin. Kendini öbür kadınların seviyesine düşürme. Rezil ederim bilmem ne uzak dur bu fikirden.

Sadece gözünü kapat, görme. Bırak kocan gitsin, nasılsa gelecek. Arada bir göz yum.
İroni mi yapıyorsunuz ciddi misiniz?

senin süren, kocan bir daha böyle bişeye yeltenene kadar devam eder
bu arada yanlış anlama ama biraz saf bir insansın, yani kocanı yola getirebilecek akıl ve güç yok sende
çevrende varsa akıllı güçlü bir kadın yol göstersin sana
Zaten saf olmasaysim bunlar basima gelmezdi bilmiyorum araftayim selirecem resmen ya

Deniz'e bak ne halde.

:confused:

Kocam pesinde kosmus kiz son onbes gun kabul etmis.ben kocama ona yaptigini bin mislisini bana yapcan desim yoksa biter desim tamam bana yaparda gercekmi yapacak o malum

Eski konumda aldatilmistim.simdi esim yalvaraiyor her gece agliyor.gecmisi unut diye ama sadece bunu yakaladim elimde belkide baska oldu ruhum duymadi buyuk bir koz var bunu nasil kullanayim kocam bana mecbur cunku ailesi benim arkamda ben gidersem burasi kucuk yer rezil olurlar.kocam farkinda eski ask sevgi heyecan nasil olur ne konusmaliyim ondan ne istemeliyim nasil davranmaliyim akliniza ihtiyacim var.bende aglamalimiyim karsisinda uzuntumu belli etmelimiyim.bundan sonra nasil davransam ona evliligim iyi gider.yadaveski guven gelir ilk bastaki gibi bosanmak istemiyorum bebeklerim cok kucuk onlara babasiz olma haksizligi yapamam baskalari icin bu durumu yasayip bosanmayanlardanda yorum bekliyorum

Bana göre yavruların için bir şans daha verebilir sin. Kaybedecegin hicbirsey yok, olsa olsa tekrar şuanki konumuna Döneceksin olay bu. Yuva zaten kolay kurulmuyor.

Deniz'e bak ne halde.

Asil korkunc olan ne biliyormusun? Kk'de bircok kadinin böyle düsünmesi. Bak son sayfada halen yorum var "yuva kolay kurulmuyor, bir sans daha ver" . Hiii cünkü disi kus yuva'yi yapar ya. Hersey kadina bakiyor ya.. :KK14:

Ki tam tersi, yuva cok kolay kuruluyor. Dügünde iki göbek atmak ve bir imza ile evleniliyor. Önemli olan bu evliligi yürütmektir, karsilikli saygi, sevgi ve sadakat ile. Bunlar olmayinca zaten yuva denilen birsey kalmiyor. Bir erkege hersey mübahtir düsüncesi ne zaman bitecek merak ediyorum..

Asil korkunc olan ne biliyormusun? Kk'de bircok kadinin böyle düsünmesi. Bak son sayfada halen yorum var "yuva kolay kurulmuyor, bir sans daha ver" . Hiii cünkü disi kus yuva'yi yapar ya. Hersey kadina bakiyor ya.. :KK14:

Ki tam tersi, yuva cok kolay kuruluyor. Dügünde iki göbek atmak ve bir imza ile evleniliyor. Önemli olan bu evliligi yürütmektir, karsilikli saygi, sevgi ve sadakat ile. Bunlar olmayinca zaten yuva denilen birsey kalmiyor. Bir erkege hersey mübahtir düsüncesi ne zaman bitecek merak ediyorum..
aynen evlenmek gayet basit bir eylem, bir imza atmak yeterli..
önemli olan gerisini getirebilmek, sevgi saygı sadakat çerçevesinde bir ömür geçirebilmek, bu da emek ister. emek verilirse yuva olur, bu adamın yaptığı gibi sallamasyon olursa herşey orası yuva değildir

Eski konumda aldatilmistim.simdi esim yalvaraiyor her gece agliyor.gecmisi unut diye ama sadece bunu yakaladim elimde belkide baska oldu ruhum duymadi buyuk bir koz var bunu nasil kullanayim kocam bana mecbur cunku ailesi benim arkamda ben gidersem burasi kucuk yer rezil olurlar.kocam farkinda eski ask sevgi heyecan nasil olur ne konusmaliyim ondan ne istemeliyim nasil davranmaliyim akliniza ihtiyacim var.bende aglamalimiyim karsisinda uzuntumu belli etmelimiyim.bundan sonra nasil davransam ona evliligim iyi gider.yadaveski guven gelir ilk bastaki gibi bosanmak istemiyorum bebeklerim cok kucuk onlara babasiz olma haksizligi yapamam baskalari icin bu durumu yasayip bosanmayanlardanda yorum bekliyorum
off çok zor aldatılmış ve affetmiş biri olarak söylüyorum.aradan 7 yıl geçti.hazım sorunu yaşıyorum hala.belli etmemek için kendimi yeyip bitiriyorum yıllardır.hiç konusu açılmadı bunca yıl.her hareketinden kıllanıp belli etmemek varya uff çok kötü spazm sebebi.çocuklar memnun mutlu analı babalı büyüyorlar.onlar büyüdükçe ben eziliyorum ağır bi durum.diyeceğim oki ister el üstünde tutsun ister yağ balla beslesin gayrı dert girdi çıkmaz üzgünüm.kendinle mücadele edeceksin.benim nasıl davranayım gibi bişi olmadı.spontan gelişti.

off çok zor aldatılmış ve affetmiş biri olarak söylüyorum.aradan 7 yıl geçti.hazım sorunu yaşıyorum hala.belli etmemek için kendimi yeyip bitiriyorum yıllardır.hiç konusu açılmadı bunca yıl.her hareketinden kıllanıp belli etmemek varya uff çok kötü spazm sebebi.çocuklar memnun mutlu analı babalı büyüyorlar.onlar büyüdükçe ben eziliyorum ağır bi durum.diyeceğim oki ister el üstünde tutsun ister yağ balla beslesin gayrı dert girdi çıkmaz üzgünüm.kendinle mücadele edeceksin.benim nasıl davranayım gibi bişi olmadı.spontan gelişti.
Hic buraya aldatilan kadinlar yazmadi bir sizi okudum simdi nasil esiniz evliliginiz

önemli olan gerisini getirebilmek, sevgi saygı sadakat çerçevesinde bir ömür geçirebilmek, bu da emek ister. emek verilirse yuva olur, bu adamın yaptığı gibi sallamasyon olursa herşey orası yuva değildir
Soyle nir durum var iki yil once eaim beni bir yere goturuyordu arkadasinin esinin yanina ve arabada gul gordum bir tane koparilmis oyle bir adeti yoktur neyse beni birakip gidecekti arkadasina bu gul nesir desim hemen desi sana kopardimbende inanmadim oyle kapandi anliyacagin bence kocam hep yapiyordu benim ruhum duymadi konustu bitti bir ara eve geldi yuzunde sim varsi yani heralde aktif capkinlardandi oyle tahmin ediyorum bir ara rusyaya gitti benden habersiz yani boyle iste

Bu emek iste sadece kadindan gelmeli diye düsünüyorlar. Sanki erkek sultan, kral da, kadin hem seksi cariye hem palyanco olmak zorunda. Durmadan erkegi tatmin etmek zorunda. Burda konu vardi, kiz yazin evleniyormus ve tutturmus zayiflayim mi, tüylerimi ne yapim diye.

Yahu ne yüzüysel bir düsünce ki kendine özel olan vücüdünü güya esine hediye edermis gibi. Bu cok asaglayici birsey. Sen bir bireysin, önemli olan beraber mutlu olmaktir. Zaten cinsellik karsindakinin fit vücüd oldugu icin degil, sevdigin icin harika bir duygu oluyor.

Gercekten ne hayatlar var bazen diye düsünüyorum. Kadinlar var, hem cocuk bakip, hem ise gidip, sonra aksam evde yemek ve temizlik yapan, sonrada esine cay, meyve servisi yapiyor. Ve burda konu actiginda "olsuun, her erkek yardim etmiyor iste, yeterki kumari, siddeti olmasin" gibi yorumlar geliyor. Artik kadinlarin erkekler icin standarti "kumar ve siddet olmasin". Ne aci :(

Umarim bu yeni 2016 yilinda kadinlar kendi degerini anlamaya baslarlar...

Back
X