• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimi nasil düzeltebilirim...

senistanbulsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
30
13
3
33
Yoruldum gerçekten çok yoruldum kendimi ifade etmeye çalışmaktan sürekli fedakarlik yapan taraf olmaktan adamin benim sesimi duymaya bile tahammulu yok hayatimiz sadece cinsellikten ibaret bize hic zaman ayirmiyo beni gun icinde hic aramiyo belki 1 belki hic zamaninda beni aldattiginada sahidim cocugum icin katlandim tabi esimide seviyorum ve bu evlilik icin cok fedakarlik yaptim buna ragmen baristim kendime cok kiziyorum ama isin icinde cagresizlikte var 7 yildir evliyim basimdan cok sey gecti kaynana ayri yerden esim ayri yerden biliorum oda sıkıldi surekli sikayet etmemden peki ben cok mu memlunum bu halimden ben sevilmek istiyorum artik kendime bakiyorum bakimsiz bir insan degilim unuversitede son senem aciktan okuyorum sevilmek istiyorum artik mutlu olmak istiyorum sevginin ne demek oldugunu unuttum insanlari gorup ozeniyorum cunku artik esimin beni sevmedigine eminim surekli beni kendi ailesinin yaninda rezil ediyo kardesinin esiyle arasi cok guzel annesinin yaninda sarilir kimse birsey demez zamaninda benim esim yapinca cok tepki almisti sinir oluyorum bende sevilmek istiyorum...

Yoruldum gerçekten çok yoruldum kendimi ifade etmeye çalışmaktan sürekli fedakarlik yapan taraf olmaktan adamin benim sesimi duymaya bile tahammulu yok hayatimiz sadece cinsellikten ibaret bize hic zaman ayirmiyo beni gun icinde hic aramiyo belki 1 belki hic zamaninda beni aldattiginada sahidim cocugum icin katlandim tabi esimide seviyorum ve bu evlilik icin cok fedakarlik yaptim buna ragmen baristim kendime cok kiziyorum ama isin icinde cagresizlikte var 7 yildir evliyim basimdan cok sey gecti kaynana ayri yerden esim ayri yerden biliorum oda sıkıldi surekli sikayet etmemden peki ben cok mu memlunum bu halimden ben sevilmek istiyorum artik kendime bakiyorum bakimsiz bir insan degilim unuversitede son senem aciktan okuyorum sevilmek istiyorum artik mutlu olmak istiyorum sevginin ne demek oldugunu unuttum insanlari gorup ozeniyorum cunku artik esimin beni sevmedigine eminim surekli beni kendi ailesinin yaninda rezil ediyo kardesinin esiyle arasi cok guzel annesinin yaninda sarilir kimse birsey demez zamaninda benim esim yapinca cok tepki almisti sinir oluyorum bende sevilmek istiyorum...
Esim cok soguk bana karsi isi dusunce canim cicim isi bitince umrunda bile degilim ben ne yapmaliyim kafam cok karisik bosanmayi defalarca denedim arada kizim var onun psikolojisi bozulsun istemiyorum esim 30 ben 24 yasindayim kendimi cok cagresiz degersiz hissediyorum

Evliligi degil, kendinizi duzeltin...Ne yaptiginizi disaridan biri gibi gozlemleyin, davranislarinizin farkina varin. Ne yapiyorsaniz tersini yapin.

Turk kadinini yabanci kadinlarla kiyasladigimda goruyorum, biz kendimizi paspas ediyoruz, daha da beteri farkina varmiyoruz. Hos, farkina varan kimi aklievveller yanlis oldugunu bile kabul etmiyor bu paspaslik halinin.

Kendinizin farkina varin, ufak ufak degisim gelecektir. Buna esinizin size karsi tutumundaki degisme de dahil.

Uzulmeyin, olumden baska her seye care var.

Daha çok gençsiniz, daha bu yaşta niye böyle sevgi aşk tutku azalsın. Eşiniz sizi sevmiş evlenmiş, ikiniz de birbirinizi yıprarıyorsunuz demek ki.
Eşinizi alın karşınıza konuşun, her şeye yeniden başlayalım, bana sevgini göster, toplum içinde bana değerli olduğumu hissettir, ben de sana hissettireyim, dırdır yapmayacağım ben de değişeceğim, senden de aynı çabayı bekliyorum vs gibi bi konuşma yapın. Karşılıklı anlayış ve çabayla düzeltebilirsiniz sadece. Tek taraflı olmaz.
Bu arada aldatmayı affetmekle hata yapmışsınız. Ayrılmayı düşünüyorum dediğiniz için yukarıdaki öneriyi yaptım.

Eşimde beni gün içinde aramaz. İşleri yoğunsa hiç aramaz anca akşam gelirken bişey Laz'ım mı diye mesaja atar yada arar,yada bi yere gidecekse işi çıkıp geç gelecekse atar haber verir ama ben aramamsını hiç problem etmem adam çalışıyor sonuçta. Ama eve gelince yemekte yemek sonrasında uyumadan önce mutlaka sohbet ederiz kızımla eşimle zaman geçiririz. Öyle sürekli mesajlaşmalar aramalar sevgiliyken olur adam akşam eve gelecek Zaten ne mesaj Atıcam :) ikincisi sizi aldatan adamı affettiniz diye sizi dünyanın kraliçesi olarak görmeye başlayacağını düşünmeyin. Siz afettim çok daha fazla değer vermeli diye düşünürsünüz, o bi hataydı oldu bitti abartmaya gerek Yok der.
Benim bi huyum var bi kişiyle yada bi konuyla alakalı sorunumu bir kere söylerim. Eğer eşimi çözebilecek kabiliyette görürsem sonra tekrar dile getiririm ha Yok adam da çözemiyorsan hiç lafını açmam o yüzden bende sıfır dırdır. Hayta eşim de der ben dırdırsjz model hanım almışım diye. Ve sürekli söylenen kadınlara gıcık olurum. O yüzden kv ile ilgili yada başka şeyle ilgili sorunun varsa ya kendin çöz ya akşama kadar çalışıp gelen insana sürekli şikayette bulunma yıksa adam ağzını açtığını bile görmek istemez.
Ben olsam aldatmayı affetmem ama sen affettiysen artık bunu da ödüllendirilmek gereken şey gibi ortaya sunma olmuş bitmiş üstüne sünger çekilmiş

Eğer ortada ihanet varsa o evlilik bitmiştir
O kocanız olacak adam yuvasını bozma cesareti gösterip sizden başka bir kadınla beraber olabiliyorsa sizi hak etmiyor demektir.
Ki siz affetmişsiniz. Yüz bulup tekrar aldatır tabii ki sonuçta karım beni affediyor diyip.
Bir daha aldatmasa bile ihanetin biri ikisi olmaz.. çocuğunuzu bahane etmeyin bitirin
Emin olun annesini mutsuz bir evlilikte görmektesi onun için daha kötü

Bence sen çok fazla eşine yoğunlaşmışsın bunu azalt , eşinde sanki şımarmış gibi senin bu yoğun ilginden dolayı , kendine odaklan kendini sev birde böyle dene

Bence sen çok fazla eşine yoğunlaşmışsın bunu azalt , eşinde sanki şımarmış gibi senin bu yoğun ilginden dolayı , kendine odaklan kendini sev birde böyle dene
Yapamiyorum hicbir seye yogunlasamiyorum ewt hak veriyorum ama zoruma gidiyo sabah saat 10da wapsapa girebiliyo ama beni aramiyo herseyi denedim kendimi ona sevdirmek icin ama yok olmuyo benden cok kotu sogumus susuyorum olmuyo konusuyorum olmuyo beni sevmedigi dusuncesi beni yiyip bitiriyo diger tanidiklarimi gordukce ozeniyorum herkez mutlu bir tek ben mutsuzum cikiyo kardesiyle geziyo tozuyo ama bizi hicbir yere goturmuyo birde zoruma giden kardeside evli 3 birlikte takilio sinirimden deliricen

Eğer ortada ihanet varsa o evlilik bitmiştir
O kocanız olacak adam yuvasını bozma cesareti gösterip sizden başka bir kadınla beraber olabiliyorsa sizi hak etmiyor demektir.
Ki siz affetmişsiniz. Yüz bulup tekrar aldatır tabii ki sonuçta karım beni affediyor diyip.
Bir daha aldatmasa bile ihanetin biri ikisi olmaz.. çocuğunuzu bahane etmeyin bitirin
Emin olun annesini mutsuz bir evlilikte görmektesi onun için daha kötü
Aynen haklisin cok yuz verdim kendimden cok fedakarlik ettim ewt ama nasil bosanirim 3 kez annemin evine gittim zaten annem istemiyo artik ben dul damgasi yemek istemiyorum aslinda kendi ayaklarinin ustunde durabilen kadin herzaman gucludur ama benim cevremde sokaga bile cikinca farkli anlamlar yukluyolar ama icimden bir ses bu isin sonu oraya varicak diyo adam beni sevmiyo resmen benden sogumus birde araba aldi kendine varsa yoksa arabasi ve kardesiyle karisi ben yokum hayatinda nasil basa cikican bu durumla bilmiyorum sevginin nasil birsey oldugunu unuttum insan bir sabah ise giderken opmezmi ya bazen ben cikiyorum bile demiyo sabah kalkiyorum yuzume bile bakmiyo degersiz hissediyorum kendimi sanki bu evin hizmetcisi cocuk bakicisiyim

Düzelmez..

Eşiniz sizi sevmiyor. Sevmediği için ilgilenmiyor, zaman geçirmiyor. Bir de aldatma var işin içinde.

Siz şimdi ayrılmayın nasıl olsa günün birinde hayatına başka bir kadın girecek ve o sizden ayrılacak.

Eşimde beni gün içinde aramaz. İşleri yoğunsa hiç aramaz anca akşam gelirken bişey Laz'ım mı diye mesaja atar yada arar,yada bi yere gidecekse işi çıkıp geç gelecekse atar haber verir ama ben aramamsını hiç problem etmem adam çalışıyor sonuçta. Ama eve gelince yemekte yemek sonrasında uyumadan önce mutlaka sohbet ederiz kızımla eşimle zaman geçiririz. Öyle sürekli mesajlaşmalar aramalar sevgiliyken olur adam akşam eve gelecek Zaten ne mesaj Atıcam :) ikincisi sizi aldatan adamı affettiniz diye sizi dünyanın kraliçesi olarak görmeye başlayacağını düşünmeyin. Siz afettim çok daha fazla değer vermeli diye düşünürsünüz, o bi hataydı oldu bitti abartmaya gerek Yok der.
Benim bi huyum var bi kişiyle yada bi konuyla alakalı sorunumu bir kere söylerim. Eğer eşimi çözebilecek kabiliyette görürsem sonra tekrar dile getiririm ha Yok adam da çözemiyorsan hiç lafını açmam o yüzden bende sıfır dırdır. Hayta eşim de der ben dırdırsjz model hanım almışım diye. Ve sürekli söylenen kadınlara gıcık olurum. O yüzden kv ile ilgili yada başka şeyle ilgili sorunun varsa ya kendin çöz ya akşama kadar çalışıp gelen insana sürekli şikayette bulunma yıksa adam ağzını açtığını bile görmek istemez.
Ben olsam aldatmayı affetmem ama sen affettiysen artık bunu da ödüllendirilmek gereken şey gibi ortaya sunma olmuş bitmiş üstüne sünger çekilmiş
Ewt msjlar aramalar evliyken bunlarin ustune dusmek dogru bir is degil ama sabah wapsappa girip beni oglen 3de aramasi sirf ben sesimi cikarmiyim diye aramasi zoruma gidiyo evde hicbir sıcaklik yok buzdolabi gibi kendimi cok sorguladim eksigim ne neden boyle davraniyo diye kimse kusursuz degildir ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum karsina gecip konustum defalarca kez ama benle konusurken uzaniyo uyuyo gozler kapali beni takmiyo bile yoruldum artik ben mutlu olmak icin evlendim boyle bir adamla hayat nasil gecer bilmiyorum
Bu evlilik düzeltilmese daha iyi sanki :)
Bu evlilik düzeltilmese daha iyi sanki :)
Neden böyle düşünüyosun?ben her gece agliyorum küçük bir kızım var bende mutlu olmak istiyorum ayni seylerin senin basina geldigini dusun allah korusun lutfen boyle kirici yorumlar yapma sende bir bayansin anlaman lazim

Eşiniz, onun kardeşi ve karısı üçü çıkıyo ve sizi götürmüyor öyle mi, Doğru mu anlamışım?

Neden böyle düşünüyosun?ben her gece agliyorum küçük bir kızım var bende mutlu olmak istiyorum ayni seylerin senin basina geldigini dusun allah korusun lutfen boyle kirici yorumlar yapma sende bir bayansin anlaman lazim
Of kınadım mı şimdi hemen başına gelse melse tek savunmanız bu olmasın lütfen hayatımı biliyormuşsun gibi konuşma belki buna benzer şeyler yaşadım duydum olamaz mı geniş düşünmüyorsunuz hiç...
Beni aldatan adamla niye evli kalayım ki bir amacım yoksa sevmek benim bu hayatta artık inanmadığım bir şey kusura bakma neler duyuyorum kalkıp aldatan herifi sevmeye devam mı edeyim
Kızını bahane etme zaten sen adamı sevdiğini demişsin ama adam seni sevmiyor sevmeyen için ağlayalım öyle mi

Bosanabileceksen bosan. Bosanamam diyosan bosadin farzedip sende hayatini yasayacaksin. O kardesiyle geliniyle geziyorsa sende kendi ailenle cocuklarinla gez. Ayni onun davrandigi gibi davran. Toparlanirsa ancak bpyle toparlanir.

Derdinizi okuyunca sanırım 40lı bir yaşta diye düşündüm ama daha genceciksin. Önünde uzun yıllar var, sürer mi böyle bir evlilik? :/

Can'ım bak çok küçüksün
Sen evliliği değil kendini düzelt evliliğin düzelir ya da düzelmesini bile beklemez basarsın tekmeyi
Sen eğitimini tamamlamak üzere olan güçlü bir kadınsın bunu böyle düşün ona muhtaç değilsin onunilgisine sevgisine de muhtaç değilsin evet verse iyi olur ama vermiyor ne yapabilirsin
İçinden onu karşına al ve ona de ki sen hakkaniyetli bir not verici değilsin ben iyi bir insanım annecim gencim güzelim üstün meziyetlerim var senin için yaptığım fedakarlıklar var ama sen bunların kıymetini bildin mi? Hayır o Zaman ben artık senden herhangi bir takdir ve değer beklemeyeceğim kendi doğrularımla kızım ve kendim için olabilecek en doğrular la yaşayacağım sende bu yolda bize eşlik etmek istersen edebilirsin istemezsen de bu dünyanın sonu değil sen bilirsin!
Bu konuşma senin de içine sinmeli güzelim ve sonra her ne kadar zor olsa da eşinden bu beklentilerini sıfıra indirmelisin ona tavır alma ya da kötü davranma trio yapma ama üstünden kendini çek hiçbir beklentinden bahsetme onu elinden geldiğince umursama veya umursadığını ona gösterme! Kızına yönel kendi hayatına yönel kendini ve kızını geliştirecek kararlar al ve bunları uygula imkanların dahilinde ufaktan da olsa başla
Ailesiyle sürtüşme sorun yaşamamaya gayret et ama yaşadığın Zaman'larda da eşine sakın yansıtma
Kaynın ve eltin ile ilgili birşey düşünme bir toplulukta Ada'm karısına sarılıyor diye onlar dünyanın en Mutlu'su olmuyor herkesin derdi sorunu var
Ama senin derdin kendinle ben öyle hissettim birazcık da olsa özgüven eksikliği ve kendini sevmeme durumun var sanırım
Eğer dediklerimi yaparsan ki bunları yapmaz biraz zordur ama sabredip yaparsan inan herşey düzelecek ama ben bunu senin için diyorum elin belki hiç düzlemeyecek bunu bilemeyiz
Belki sen karar verip düzelmesin bu evlilik diyeceksin !

Of kınadım mı şimdi hemen başına gelse melse tek savunmanız bu olmasın lütfen hayatımı biliyormuşsun gibi konuşma belki buna benzer şeyler yaşadım duydum olamaz mı geniş düşünmüyorsunuz hiç...
Beni aldatan adamla niye evli kalayım ki bir amacım yoksa sevmek benim bu hayatta artık inanmadığım bir şey kusura bakma neler duyuyorum kalkıp aldatan herifi sevmeye devam mı edeyim
Kızını bahane etme zaten sen adamı sevdiğini demişsin ama adam seni sevmiyor sevmeyen için ağlayalım öyle mi
Haklisin yasadiklarini bilmiyorum ama gidicek yerim yok kaldiricak gucumde hem maddi hem manevi ayrica kizim 2 yasinda ben ona bu kotulugu yapmak istemiyorum onu benim elimden alirlarsa ben yasayamam zaten icimden bir ses beni kizim yuzunden bu evde tutuyor diyo ama daha ne kadar boyle devam edicek bilmiyorum ve suanda evimizi satiyo odeyemiyorum diyo yalan

Back
X