- 29 Ekim 2016
- 30
- 13
- 3
- 33
- Konu Sahibi senistanbulsun
Yoruldum gerçekten çok yoruldum kendimi ifade etmeye çalışmaktan sürekli fedakarlik yapan taraf olmaktan adamin benim sesimi duymaya bile tahammulu yok hayatimiz sadece cinsellikten ibaret bize hic zaman ayirmiyo beni gun icinde hic aramiyo belki 1 belki hic zamaninda beni aldattiginada sahidim cocugum icin katlandim tabi esimide seviyorum ve bu evlilik icin cok fedakarlik yaptim buna ragmen baristim kendime cok kiziyorum ama isin icinde cagresizlikte var 7 yildir evliyim basimdan cok sey gecti kaynana ayri yerden esim ayri yerden biliorum oda sıkıldi surekli sikayet etmemden peki ben cok mu memlunum bu halimden ben sevilmek istiyorum artik kendime bakiyorum bakimsiz bir insan degilim unuversitede son senem aciktan okuyorum sevilmek istiyorum artik mutlu olmak istiyorum sevginin ne demek oldugunu unuttum insanlari gorup ozeniyorum cunku artik esimin beni sevmedigine eminim surekli beni kendi ailesinin yaninda rezil ediyo kardesinin esiyle arasi cok guzel annesinin yaninda sarilir kimse birsey demez zamaninda benim esim yapinca cok tepki almisti sinir oluyorum bende sevilmek istiyorum...