• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimi nasil kurtarabilirim

Allah yardımcın olsun adınıza çok üzüldüm. Ailenize yük olacağınızı kendiniz mi düşünüyorsunuz onlardan öyle mi hissettiniz? Bazen gözümüzde çok büyüyen şeyler için Allah öyle bir kolaylık sağlıyor ki büyütüp canımızı sıktığımızla kalıyoruz. Ailenizle konuşun onları arkanıza alın ve ayrılın. Lütfen çocuğunuzu bırakmayın biraz büyüdükten sonra çalışır bakarsınız kreşe verirsiniz.

Allah yardımcın olsun adınıza çok üzüldüm. Ailenize yük olacağınızı kendiniz mi düşünüyorsunuz onlardan öyle mi hissettiniz? Bazen gözümüzde çok büyüyen şeyler için Allah öyle bir kolaylık sağlıyor ki büyütüp canımızı sıktığımızla kalıyoruz. Ailenizle konuşun onları arkanıza alın ve ayrılın. Lütfen çocuğunuzu bırakmayın biraz büyüdükten sonra çalışır bakarsınız kreşe verirsiniz.
Ailem her zaman arkamda ama yasadim bi kere ikinci kez yasamak istemiyorum evlenip ayrildiktan sonra hic bisey eskisi gibi olmuyo. Ya bi laf vuran oluyo yada gecmisi basa kakan

Kurtulacak bir yani kalmamis evliliginizin.
Kiziniz icin sabrediyorsunuz ama ya sizin hayatiniz?

Canım seni aldatan yada buna teşebbüs edenden sana fayda gelmez aksine zarar gelir...
Bir an önce ayrılmanın yollarına bak..

Senden ayrı yatması onun işine geliyor rahat rahat mesajlaşmak için fırsat...

Hazır elinde delillerin varken aç davanı donuna kadar alırsın...

Siddet yok bu huyu disinda bi dedigimi iki etmez belki siddet olsa bi an bile

Bence şiddet olsa bile aaaa kumarı yok deyip boşanmayacak, oturacak potansiyel gördüm yazdıklarınızdan. Ayrıca ne olur ne olur lütfen cesaretsizliğinizin sebebini masum yavrularınıza yüklemeyin. 2 çocukla boşanmış bir kadın olarak yazıyorum

Ayrılmak kolay deyip duruyorlar da, ayrılmak kurulu düzeni bozmak daha büyük cesaret. Kızınız için affettiğiniz kesinlikle doğru değil, ikinci kocamdan boşanamam mantığı tamamen. Buldumcuk veya kocişim olmadan aslacı değilsiniz öyle olsanız ilk kocanızı boşamazdınız, öyle olsaydınız oturup o yalanları dinlemek size müstahak derdim. Kendi iyiliğiniz için boşanın, o hayatı elalem yaşamayacak. Aldatıldığı halde birlikte kalan gurursuz kadınlardan olmayın. Hele öyle onursuz bir koca ve kayın valide ile bir hayata mahkum değilsiniz. İlk kocanızdan boşanmışsınız ve hırsızmış, ikinciden boşanmışsınız çünkü ahlaksız, suç sizde değil, öyle olduğunu düşünen varsa da "sen aldatıldığın halde birlikte olacak kadar gurursuzsun demek ki" diyebilme lüksünüz var.

Slm arkadaslar. Lutfen biraz akil verin bana. 2 yillik evliyim 7 aylik kizim var. Ustelik ikinci evliligim. Esim cok yalan soyluyor bana. Surekli akli baska yerlerde. Farkli farkli sosyal med. Hesaplari var. Bi kac defa da yakaladim telefonuna erkek ismiyle kaydediyo kadinlari. Her defasinda benim abarttigimi yersiz kiskanclik yaptigimi soyluyor kac defa ayriligin esigine geldik ailelleri dahil ediyorum en azindan birseyler soylesinler bu huyundan vazgecirsinler diye ama faydasiz. Karsima alip konusuyorum olmuyo. Yuzune vuruyorum olmuyo. Pisikolojim iyice bozuldu. Ayri odalarda yatiyorz iki yabanci gibiyiz elimden geleni yapiyorm. Katlanacak gucum kalmadi. Kizim icin katlaniyorum ama nereye kadar:KK43:
Sorun başka birşey olsaydı belki çözüm önerisi gelebilirdi ama siz konusu sorun yalan ise malesef bunun çaresi yok

Böyle bir evliliği kurtarma çabasına giriyorsa denemesi gereken tek yol kırmızı gecelik zaten bence. Adamın beynini kafasından akıtamayacağına göre, uçkuruna belki sahip çıkar.
Valla sizin tek çözümünüz kalmış bu hayat için ama ona niyetiniz yok sanirim.
"Kırmızı gecelik"ciler gelirse onlarla beyin fırtınası yaparsiniz.

Diğer huyları iyi ise katlanacaksın o zman bir gözün kapalı olacak

Ailem her zaman arkamda ama yasadim bi kere ikinci kez yasamak istemiyorum evlenip ayrildiktan sonra hic bisey eskisi gibi olmuyo. Ya bi laf vuran oluyo yada gecmisi basa kakan
O zaman gormezden geleceksin canim. Kocanin da huyu bu demekki. Sen telefonuna kadin adiyla erkekler kaydetsen kocan da bosanmazdi bence. Sonucta cocuk var arada.

Böyle bir evliliği kurtarma çabasına giriyorsa denemesi gereken tek yol kırmızı gecelik zaten bence. Adamın beynini kafasından akıtamayacağına göre, uçkuruna belki sahip çıkar.
Bence de katiliyorum. Kirmizi sari yesil pembe tutturana kadar ne renk varsa denesin. Aksesuarlar da denenebilir diye dusunuyorum.

Ayrılmak kolay deyip duruyorlar da, ayrılmak kurulu düzeni bozmak daha büyük cesaret. Kızınız için affettiğiniz kesinlikle doğru değil, ikinci kocamdan boşanamam mantığı tamamen. Buldumcuk veya kocişim olmadan aslacı değilsiniz öyle olsanız ilk kocanızı boşamazdınız, öyle olsaydınız oturup o yalanları dinlemek size müstahak derdim. Kendi iyiliğiniz için boşanın, o hayatı elalem yaşamayacak. Aldatıldığı halde birlikte kalan gurursuz kadınlardan olmayın. Hele öyle onursuz bir koca ve kayın valide ile bir hayata mahkum değilsiniz. İlk kocanızdan boşanmışsınız ve hırsızmış, ikinciden boşanmışsınız çünkü ahlaksız, suç sizde değil, öyle olduğunu düşünen varsa da "sen aldatıldığın halde birlikte olacak kadar gurursuzsun demek ki" diyebilme lüksünüz var.
Bosanma konusunda kizimi vermiyo bana.

Back
X