Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Vallahi aynı şeyleri düşünerek bende Seçtim kelimeleri . Yoksa çok şey var söylenecek .
Zaten olan uykumu kaçırdı sıpa
Hey heylerim tepemde
Şimdi bu halde aklımdan geçenleri yazsam millet daha beter duruma düşer diye kapıyorum gagamı

Ama bi tepki vermek şart
İri ufak o kısmı konu sahibi bilir, kocasını o tanıyo çünkü

Uzun yazmışsınız ama ben iki kere evlenmiş biri olarak kısa ve net yazayım.
HİÇ DÜŞÜNME BOŞAN......
Sizin evliliğiniz aslın da başlamadan bitmiş.Ben kızımın babasından boşandığım zaman kızım el kadardı. Şimdi 19 yaşın da.Mesleğim vardı çalıştım ve kızımı kendim büyüttüm.Bundan 5 yıl önce tekrar evlendim şimdi 40 yaşındayım Allah kısmet ederse bir bebeğim daha olacak.
İlk boşandığım da hep şunu dedim.
"OH BEE İYİ Kİ BOŞANMIŞIM"

Aileme gidersem mesleğim tehlikeye girer. İlk yılım, asalet tasdik olmadan şehir dışına izin yok. Hem burda doğu görevini bitirmiş olurum hem de süreci düşünürüm. Bilemiyorum becerebilir miyim
Onu postalasan
Sevgili ailesinin eteklerine sığınsa
Yağlı bi kapı arasalar

Resmi işlemleri sonra da yaparsınız

Tepki verdikçe daha feci sindirmeye çalışıyor. Şiddet var ama psikolojik şiddet. İnş darp eder bir gün de raporunu alır sağlam boşarım. Çare gelmiyor aklıma çok üzgünüm

Canim şu zamana kadar sabretmekle zaten yeterince fedakarlık yapmıssın bence. Bende bi cok seye cocugum icin katlanırım sevgi aşk vs hikaye yani. Ama bu kadar ezilmen cocugunu korkutacak kadar dusuncesiz bi insanla olman kendine ve evladina yaptigin haksizlik olur.. Bosan , kendisini cekecek bi eş bulsun madem kendine. Sukur ki meslegin var gayette biraz zorlanirsin fakat düzenini kurarsin

Ses kaydı almak illegal olmasa bunları kaydeder dinletirdin ama. Allah bildiği gibi yapsın bu adamı, sana muhtaç olsun. Gerçi kötüye bir şey olmaz domuz gibi yaşar.

Ya sen iyi para kazanan adamsın. Ne yapıp edip günden kazandığım 900 liramı aldı onu da görümceme gönderdi. Sinirlerim o kadar yıprandı ki geri istemiyorum bile artık
Kısır partimize katılmayana gün parası yok diyeydin
Şaka bi yana, verme. Sende pintilik öğren şundan, at köşeye lazım olur

Dışardan gören de eşin ne kadar iyi efendi adam iyi baba der. Bir kez bile altını değiştirmiş değil. Sever bir iki dk sonra hoop bana. Hiçbir emeği yok oğlumda. Erken doğum riskim varken bana pişirdiği menemen hariç

Çünkü dışardan yemek söylese daha pahalı
Kır iki yımırta menemen yap en ucuzu
Sinir oldum

Kısır partimize katılmayana gün parası yok diyeydin
Şaka bi yana, verme. Sende pintilik öğren şundan, at köşeye lazım olur
Tektaş aldım kendime üç ay oldu hala lafını eder gerek yok bunlar para tuzağı fuzuli diye. Allaha havale ettim hepsini. Getirdiğim çeyiz bile suç oldu. Yemek takımına bir sürü tabağa ne gerek var vs. Kendi akrabaları geldiğinde kullanırken iyi ama. Yani kadın işine de karışıyor. Toz aldıktan sonra kurulama gerek yok vs. Çıldıracağım

Ay bez mi eskirmiş
Cinnetlik, ver eline kendi temizlesin çok biliyosa

Söyleyin bence. Nefretim artar da belki ona karşı sevgim biter işim daha kolay olur.
Herkes kendi yaşadığını bilir . Boşanma tecrübesini yaşayan , kolay kolay kimseye boşan demez eğer elle tutulur bir sebep yoksa . Sizin bu anlattıklarınız kadarıyla bile herkes aynı düşünüyor . Kimbilir daha neler var . Bunu haketmedim diye düşünmeyin . Hepimizin hayatta bir sınavı var . Evliliğinizle imtihan olacakmışsınız demekki . Allah eşinize mevki vermiş diye böbürlenmesin okadar . Veren Allah almasınıda bilir . Aslında şükredecek herseye sahip . İş eş çocuk . Sevmiyorsa neden evlendi ozaman . Derdi ne acaba . Terapi falan teklif edin . En azından her yolu denemiş olursunuz sonuç ne olursa olsun

eli ekmek tutar tutmaz eşını boşadı derler kesın.senın ve cocugun huzurundan daha önemlı degıl gerçi.bende gelecek goremedım ama bence son bi şans ver ve buarada saglam delıller bul boş durma.hemde gorevını tehlıkeye atma ilk senenmış.eşın özguven patlaması yasıyo ona vazgecılmez olmadıgını goster.korkar belkı gıdebılecegını anlarsa..

Terapi gördü bıraktı. Aile dostumuz psikiyatr zaten kayıtlara adı geçmediği için kabul etti. Ama yine aynı. Onların da tayini çıkınca kaldık yine baş başa. Aile terapisi desem bilemiyorum ne tepki verir. Boşanmayı duyunca tutuşup kabul edebilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…