evliliğimi sorguluyorum, yardım eder misiniz

Canım çok masum düşünüyorsun bence. Erkekler biraz şeydir. Sen tamamen eşine odaklanmış durumdasın. Biraz sal kendini. Kendinle ilgilen. Bebeğinin eşyalarıyla ilgilen . Elinden geldikçe dışarı çık. Bir hobi kursuna yazıl. Bebeğin olunca odak Noktan değişecek zaten. Ayrıca bebek stresi basmış olabilir eşini. Kadınlar gibi değil baba olmayı kabul etmeleri ve babalığı öğrenmeleri daha uzun zaman sürüyor. Eşin sinirlenince uzaklaş yanından .

Ayy bizdede oyle oldu. Yani sevgiliyken asla ev isi,yemek,market,sosyallesme gibi konularda tartismayiz demistim hepsi icin tartistik :)) zamanla alisicaksiniz birbirinize merak etmeyin

Ayy bizdede oyle oldu. Yani sevgiliyken asla ev isi,yemek,market,sosyallesme gibi konularda tartismayiz demistim hepsi icin tartistik :)) zamanla alisicaksiniz birbirinize merak etmeyin
Herkes daha yeni evlendiniz onun etkisi var düzen oturur zamanla diyor. Bizim yine sevgililik dönemimizde aynı evde kaldığımız oldu 1-2 gün ama hiç beraber yaşamadık. Yavas yavaş alışıyoruz.

Eşini tanımlamanı çok iyi anladım, benim nişanlımın da benzer bir problemi var. Ufak tefek şeylere aşırı fevri ve inatçı yanıtlar verebiliyor. Genelde bu tarz şeylerin altında rutin streslerin üstüne yıktığı bir yük oluyor. Daha sakin zamanında bak bu aslında o kadar büyütülecek bir şey değildi, neden böyle bir tepki verdin benim söylediğim şey seni rahatsız mı etti veya söyleme tarzım seni tetikledi mi tarzı konuşabilirsin. Ben de başta senin gibi çok geriliyordum ve üzülüp hemen ağlıyordum. Zamanla şunu anladım; stres yükünü duygusal olarak regüle edemediğinde ufak şeylere aşırı tetikleniyorlar. Daha sakin bir zamanda tatlı dille konuşup gerçek niyetini belirtmen ve onun da gerçek hislerini anlatması durumu çözüyor.

Bir de çok afedersin ama erkekler fıtraten biraz empatiden ve zaman zaman mantıklı düşünmeden yoksun varlıklar o yüzden aşağıdaki mesajındaki mantıksızlığı herhangi bir kadın anlarken erkek anlamaz.
önümü göremeyim mi istiyosun?” falan diye saçmalıyor resmen.

Bence hamile olduğunuz için duygularınız yoğun ama buna rağmen sakinliğinizi korumanız çok güzel.Eşinize gelince aslında eşiniz klasik bir erkek tepkisi vermiş ,erkekler genelde ev işlerini kendi görevleri gibi görmez ve en ufak yaptıkları şeyde övülmek ister mesela sizde şöyle yaklaşabilirdiniz oo herşeyi halletmişsin ellerine sağlık bende tezgahı sileyim beraber kahve içelim falan gibi hem tezgahı silmesi gerektiğini anlar hemde suçluluk hissetmez ,erkekler bir işi bitirdiklerini düşündüğünde en ufak şeyi eleştiri olarak algılıyor belki bunu daha sonra söyleyebilirsiniz ama inanın bunlar hiç önemli şeyler değil ve eşiniz sizi seviyor çünkü nice elini hiçbişeye sürmeyen ve hamilede olsa herşeyi eşinden bekleyen erkekler var

`