çocuklar kaç yaşında?Arkadaşlar ben onu evde istemediğimi küsüp olayları ört bas etmesinden bıktımi söyledim konuşalım dedik çocukları çağırıp biz ayrilicaz kimi seçersiniz diye saçma bir soru sordu. Ve öz eleştiri yapmadı beni suçladı
17 , 14,12çocuklar kaç yaşında?
hepsi de kritik dönemde, konu nerden tutsam elimde kalacak, birakıyorum17 , 14,12
Nedense bir kesim çocukları hep sadece babanın çocuğuymuş gözüyle bakıyor. “Ondan çocuk yapma, neden yaptın? “ sorun bu mu şimdi. Kadın da çocuk sahibi olmak ister. Belki korundu ama oldu yine de. Belki uzun zaman olmadı sonra dan çocuk istedi. Bakın ilk başlarda ben çabalıyordum diyor konu sahibi. Belki de çocuklarla oyalanmak istedi. Yani çocuk sadece babanın değildir. Onu biz taşıyoruz , bizim de canımız. Ne olmuş 3 tane diye yani. Anneannem 11 çocukla boşanmış daha çocukları En küçük 5-6 yaşındayken. Olabilir evladı yani niye yaptım mı desin ananem şimdi. Hepsine de bakmış , dedeme vermemişMasallahh 3 cocuk yaparken anlasmisiniz
Yazık çocuklara yazık yürümeyen evliliğiniz varsa bir dusunun korunmaa diye birşey var
Yine de çok şükür bebek degoller böylesi daha kolay olurEh be ablam
hepsi de kritik dönemde, konu nerden tutsam elimde kalacak, birakıyorum
Ya çok şükür biride angut angut niye çocuk yaptın bu adamdan demek yerine olasılıkları söylemiş insanca yaklaşmış vs vs . Yorum sahibi tebrik ederm siziNedense bir kesim çocukları hep sadece babanın çocuğuymuş gözüyle bakıyor. “Ondan çocuk yapma, neden yaptın? “ sorun bu mu şimdi. Kadın da çocuk sahibi olmak ister. Belki korundu ama oldu yine de. Belki uzun zaman olmadı sonra dan çocuk istedi. Bakın ilk başlarda ben çabalıyordum diyor konu sahibi. Belki de çocuklarla oyalanmak istedi. Yani çocuk sadece babanın değildir. Onu biz taşıyoruz , bizim de canımız. Ne olmuş 3 tane diye yani. Anneannem 11 çocukla boşanmış daha çocukları En küçük 5-6 yaşındayken. Olabilir evladı yani niye yaptım mı desin ananem şimdi. Hepsine de bakmış , dedeme vermemiş
ablacım sen kaç yaşındasın?Yine de çok şükür bebek degoller böylesi daha kolay olur
Konu benim yaşım değil pedagoji aldım ...çok şükür ki bebek değiller baba sevgisiyle büyüdüler !!!ablacım sen kaç yaşındasın?
yeğenimi babasi cok seviyor. yigenim de babasini..ama yinede iliskileri ayni evde yasayacaklari zaman olacagi duzeyde degil. yani ister istemez bosanan ailelerin cocuklari biraz sevgiden mahrum kalabiliyor. ama bazen aile o kadar mutsuz oluyor ki anne, baba bosandigi zaman cocuga daha cok ilgisini ve sevgisini gosterebiliyor.boşanan bir ailedeki her çocuk baba veya anne sevgisinden mahrum mu kalıyor?emin misiniz?hepsi mi? bir de niye anneyi suçluyorlar?
Mantıklı olan bu. Neden yaptın deyip geçmişi konuşmak yerine, neler yapabiliriz deyip geleceği konuşmak lazımYa çok şükür biride angut angut niye çocuk yaptın bu adamdan demek yerine olasılıkları söylemiş insanca yaklaşmış vs vs . Yorum sahibi tebrik ederm sizi
Ulan benim ablamda kocasıyla mutluydu korunuyordu üstelik polikistik overdi da. O ara
Hamile kalivermis hamile olduğundan haberi de yokmuş . haberi yokken bebeklerden aldatiliyo.sonra ogreniyo hamile
Agliyo sizliyo bebek nasıl olur korunuyoduk diye .
Sonra bir sürpriz daha ..bebekler ikizmis .
Napsin şimdi napsaydi yani
Vay niye bebek yaptın vay bu adamdan niye ettin
vajinasının sorumlusu sizmissiniz gibi konusuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?