Evliliğimin 2. Haftasında ayrılık kararım psikolojim çöktü

Teşekkrüler, nişanlıklık dönemimizde ve evliliğimize çok az süre kala iki ayrı psikoloğa gittik. fakat şuan kendisi onlara da inanmıyor. Aslında inanmadığı kişi benim. Benim yaptığım hiçbirşeye güvenmiyor, hiçbir davranışım onu tatmin etmiyor. Gerçekten çok kötü durumdayım, düşünemiyorum. Neyi nasıl yapmalıyım bilemiyorum. Psikoloğa gidelim diyorum hayret sen böyle birşeyi nasıl akıl ettin gibi tepkiler veriyor. Kafasında bu zamana kadar ona hiç destek olmadığım gibi sabit bir fikre kapılmış. Bu nebze haklı, bir dönem iş hayatıma çok önem verip onu ihmal ettim ama bu bizi bu noktaya gietirebilecek bir durum değildi.

Ailesi ile alakası yok, 5 yıldır uzun bir süredir ailesinden ayrı ve aynı şehirde eşimle birlikte yaşıyoruz. Ailesini ayda yılda 1 görüyor ve annesi kanser hastalığını atlattı, ve oldukça pozitif bir insan kimsenin eksikliği ya da olumsuz davranışını eleştirecek durumda değil.

Bu tamamen benim eşiimin kafasında olan şeylerden ibaret...

Eşiniz ne istediğini anlamamış mı bu kadar zamanda? Bu da farklı bir cins. Daha neler göreceğiz kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…