• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin bitmesi gerekliliği

inanmiyorum size ya gercekmisiniz siz allah askina ?
o kadar sogudugunuz, bosanmayi ciddi ciddi dusundugunuz bi adamla bide ayni yatagimi paylasiyorsunuz ?
insallah hamile deilsinizdir eger hamileyseniz ne esinize nede size acirim
acirimda o sucsuz gunahsiz yavruya acirim ..
boyle calkantili bir evlilikte bir bebek dunyya getirmek o yavruya hayati boyunca yapacaginiz en buyuk haksizliktir !

senin fikrindir canım saygım var tabiki ama son 4 aydır ayrı ev tutma bahanesiyle 4 görümce bi kayınvalide ve bitmeyen kız arkadaşlarla aynı evde yaşamaktanda eşimin bana olan ilgisizliğinden de benim her an o düzelicek diye yaptığım fedakarlıklardan yoruldum. Ayrı eve geçmiş olsak bir sorun kalmıycaktı, ve o zaman gerçekten güzel bir evliliğimiz olacağını biliyodum çünkü daha önce herşey güzeldi.Sanırım olayın uzağından bakıp konuşmak kolay geliyo allah başına vermesin diyorum.Ayrıca o bebeğide hakedicek binlerce şey yaptım. Artık daha fazla fedakarlık yapamıycağımı ve 21 yaşımda saçlarımın tamamen beyazlağını 1.72 boyla 42 kilo kaldığımı farkettim.Sanırım o bebekten fazla kendime acımam gerekir.

bu akşam iş çıkışı alıcam artık kaçış yok gerçeklerden.
Cesaretin bittiği yerde esaret başlarmış, esaret başlamadan cesurluk yapıp sonucu görmem ve sonra doğru kişilerle konuşup yön bulmam lazım.
evet kaçış yokk bir an önce yapın testi ve
hayatınızı ona göre yönlendirim umarım hamile
değilsinizdir gerçekten yazık olur bebeğe

ohh aman olmussun butun sayfaları heydanla okudum dedım ıns hamıle degıldır:))

Kızlar mahkemeye bile çıktık. Ben karımı seviyorum boşanmak istemiyorum dedi. :) dava attı 3 ay sonraya. Hemen ertesi gün evini tuttu, eşyalarını sıfırdan dayadı döşedi.Ve bana çok güzel bir hayat yaşatmaya başlattı bile. Normalinde 3 günde bir kavga ederdik, 1 aydır ağzımın tadı kaçmadı çok şükür.Ailesinden de uzaktayız, aileme de çok yakınım. Ben istersem gidiyoruz ve beni anlayan birisi oldu. Başkalarının yanında beni koruyo, evinin ve benim eksiklerimizin ne olduğunu görüyo. Kısacası düzeldi ve ayrıca şuan 4 haftalık hamileyim. :):emir_bebek:

vay be önce bir ilk sayfayı okudum sonra son sayfayı.baktımki bitti mesele yazmış birisi dedim ne oluyor nasıl yani ne olmuş :21: başladım okumaya en baştan.sonunu görünce gerçekten çok şaşırdım.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah umarım mutlu olursunuz.Allah bebeğinizinde yüzüne bakar da mutluluğunuz daim olur inşallah

Neyse ki tatlıya bağlandı her şey. İnşallah eşinizin davasından da güzel sonuç çıkar. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle. :nazar:

sağolun kızlar, brezilya dizileri gibiydik.Şükürki normal insanlar gibi yaşamaya başladık. Belki bazı şeyleri yaşayıp ders alıp anlamamız lazımmış, şükür ki kıymetimizi anladık adam akıllı yola devam ediyoruz. Allahım bozmasın, kullar çomak sokamasın inşallah :)

Back
X