• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin bitmesi gerekliliği

puffy123

Fenerbahçe <3
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
9.895
211
373
İstanbul
benimle hiç ilgilenmiyen bi eşim var, 3 yıllık evliyiz.
çok kıskancım kabul ediyorum ama kıskançlık yapmayıp rahat bırakınca aklı uçuyo kendini kaybediyo ne yapsam die şaşırıyo.Ayrılık noktasına geliyoruz bu sefer.Dün akşam sonuncusunu yaşadık ve sanırım bu sefer gerçekten bitiyo.Çok seviyorum acı çekiyorum ama onunlada yürütemiyorum.Bu arada bana ilgisizliği benden kaynaklanmıyo yani dışarı çıkınca 10 kişi varsa 9u dönüp bakıp bi iç çeker geçer.Acaba çokmu değer verdim,yada ona çokmu fazla geldim? akıl verin nolur çok yanlız hissediyorum kendimi,yaşamaktan yoruldum:gitme::gitme:

benimle hiç ilgilenmiyen bi eşim var, 3 yıllık evliyiz.
çok kıskancım kabul ediyorum ama kıskançlık yapmayıp rahat bırakınca aklı uçuyo kendini kaybediyo ne yapsam die şaşırıyo.Ayrılık noktasına geliyoruz bu sefer.Dün akşam sonuncusunu yaşadık ve sanırım bu sefer gerçekten bitiyo.Çok seviyorum acı çekiyorum ama onunlada yürütemiyorum.Bu arada bana ilgisizliği benden kaynaklanmıyo yani dışarı çıkınca 10 kişi varsa 9u dönüp bakıp bi iç çeker geçer.Acaba çokmu değer verdim,yada ona çokmu fazla geldim? akıl verin nolur çok yanlız hissediyorum kendimi,yaşamaktan yoruldum:gitme::gitme:

severekmi evlendiniz. acaba tartışmalarla çokmu sıkıyorsun. kıskançlıkların yerlimi yersizmi eğer yersiz ise bunalmış olabilir evliliğinizin ilk zamanların da da mı böyleydi

kızlar sorun benden kaynaklanmıyo artık kanaat getirdim,gerçekten kızmam gereken şeyler yapıyor kızmıyorum kızmayınca farklı bişeyler çıkarıp yine kavga ediyor.hiç kavga etmesem eve gelmiyo yiyne kavga ettiriyo.evlendiğimizdede ilgisizdi ama son 2 aydır bitmiyo sorunlar. ve galiba artık bitti evliliğimiz

sırf bu yüzdenmi ayrılmak istiyorsun yani. erkekler genelde öylelerdir. bende evlenmeden önce çok kızıyordum eşime neden bakıyorsun felan diye ama şimdi çok fazla sıkmıyorum. ne kadar sıkarsak o kadar inat ediyorlar.

Oturup konustunuz mu?

çok kere konuştuk canım çok seviyorum seni ben içime kapanık yaşıyorum diyo sadece ayrılık noktalarına bile geldik ama düzeldiği 2 gün, ben 21 yaşındayım ve artık pskiyatriler bile beni direk bakırköye sevk ediyolar, yıprandım 3 senede saçlarım beyazladı artık dayanamıyorum hayattan o kadar bıktımki her fırsatta ölüme yöneliyorum.Aslında onun gözlerimin içine bakması bile bana yetiyo çok şey istemiyorum ama her isteğime bi bahane bulduğu gibi bunada buluyo ve diyoki kaybetmekten korktuğum insanın gözünün içine bakamıyorum
Ben artık yaşayamıyorumda kızlar çok seviyorum olmadığınıda görüyorum ve sadece bitmiyo ölüyorumda galiba

sırf bu yüzdenmi ayrılmak istiyorsun yani. erkekler genelde öylelerdir. bende evlenmeden önce çok kızıyordum eşime neden bakıyorsun felan diye ama şimdi çok fazla sıkmıyorum. ne kadar sıkarsak o kadar inat ediyorlar.

canım o kimseye bakmıyo demek istediğim şu bakımsız ilgilenilmiycek bi kadın değilim herkes bana bakıyo bi kocam bakmıyo diyorum

kıskançlığa gelince kendi kız kardeşi bacağıma ağda yapsa 1 hafta surat asar bacağını niye gösterdin diye...

Bazı sevgilerde kıskançlık hat safada olur malesef.Bunun da epey zararı dokunur.

Eşiniz çok üstünüze düşüyor gördüğüm kadarıyla.

Oturup konuşmayı deneseniz,ayrılma nedeni olamaz heralde kıskançlık.

Başka sorunlarınız mı var ?

Canım benim bir diyosunki eşim yüzüme bakmıyo bile,ilgilenmiyo...
Bir diyosun ki kardeşi bacağıma ağda yapsa 1 hafta benimle konuşmuyo...
Anlamadım gitti..Sorun ne?

çok kere konuştuk canım çok seviyorum seni ben içime kapanık yaşıyorum diyo sadece ayrılık noktalarına bile geldik ama düzeldiği 2 gün, ben 21 yaşındayım ve artık pskiyatriler bile beni direk bakırköye sevk ediyolar, yıprandım 3 senede saçlarım beyazladı artık dayanamıyorum hayattan o kadar bıktımki her fırsatta ölüme yöneliyorum.Aslında onun gözlerimin içine bakması bile bana yetiyo çok şey istemiyorum ama her isteğime bi bahane bulduğu gibi bunada buluyo ve diyoki kaybetmekten korktuğum insanın gözünün içine bakamıyorum
Ben artık yaşayamıyorumda kızlar çok seviyorum olmadığınıda görüyorum ve sadece bitmiyo ölüyorumda galiba

Belki asıl problem eşinde değil sendedir?

ya bende oraya takıldım hem kıskanç diyorsun hem ilgilenmiyor çok güzelim ama bana bakmıyor diyiyorsun
bence biraz rahatlamaya çalış sadece eşine odaklanma başka seni oyalayabilecek şeyler bul
böyle yazık edersiniz kendinize

Canım benim bir diyosunki eşim yüzüme bakmıyo bile,ilgilenmiyo...
Bir diyosun ki kardeşi bacağıma ağda yapsa 1 hafta benimle konuşmuyo...
Anlamadım gitti..Sorun ne?

bende sorunu anlamadım kafam karıştı:bbo:
eşin kıskanç mı ilgisiz mi fisfisfisbiraz daha detaylı anlatsan daha çok yardımcı olabiliriz

Kıskanılacak ne yapıyor ki eşiniz.? Yani olmayacak bişeyi abartıyosanız eşinizin bunalmış olması normal. Fazla üzerine gitmeyin derim ben...

çoguu evlikte rutin olan şeyelrr bundan boşanılırmıııı

boşanmak bu kadar basite indirirlmeli...aklınızı başınıza alıp bidaha düşünün derimmCADIARZU

Back
X