Yok canım iste ben gün içinde uyuyabildigim icin bende sıkıntı olmuyorO uykusuz kaliyorken siz de enerjisiz kaliyorsunuz.
Anne baba olmak feragat gerektirir uykudan, gunluk aktivitelerden.
Fakat ayri yatmak bence hic dogru degil
Bizde de Bi sıkıntı yok şimdilik hem o uykusuz kalınca daha kotu oluyoruz agresiflesiyor birazValla çocukta uyku sorununu en dibe kadar yaşadım ve neredeyse 1,5 yıl ayrı yattık eşimle. Bu bizim be iletişimimizi bozdu ne de cinsel hayatımızı. Ama herkes aynı olacak diye bir şey yok. Tavsiye etmem böyle alışmanızı. Burada toparlayamayanları çok okuyoruz. Riske girmeye değmez.
Amin cok teşekkür ederimBence hayır. Biz de 1 ay kadar ayrı uyuduk. Yine 1 ay civarı ailemin yanına gittim. Bebekten dolayı geçici değişiklikleri kaldıramayacak evlilikler zaten hiç olmasın bence. Önce bebek, sonra anne için bazı düzenlemeler yapmakta bir yanlışlık olamaz. Kaldı ki siz eşinizi düşünmüşsünüz, o da bunun kıymetini bilecektir emin olun. Aynı yatakta yatmaktan daha önemlisi; huzurla ve sağlıkla yatmaktır.
Güle güle büyütün yavrunuzu.
Yalnız olmadığıma cok sevindimAyni durumu bende yasadim Bence sorun olmaz bos zamanlarda telafi edin bu ayriligi esin uyudugu zamamn git yanina saril uykuda emin ol uyku ve uyanik haliyle hatirlar ve mutlu olur esim sonra soyluyor gordum geldigini ses etmedim diye
Ooo cok uzun olmuş sizinkide ben o kadar dayanamam sanırımBen yedi bucuk aydir ayri yatiyom ciddi bi zararini gormedim
Aynen ayri yatsakta esim bana sarilip sohbet eder iyi geceler diler ben bebegin yanina gecerim ve ikimizde huzurlu uyuruz sonucta kusluk dolayisiyla ayrilik degil hem bebege olan ilgi alakayi onu dusundugumuz icin yaninda yatmadigimizi gorunce daha bi kiymete biniyoAyni durumu bende yasadim Bence sorun olmaz bos zamanlarda telafi edin bu ayriligi esin uyudugu zamamn git yanina saril uykuda emin ol uyku ve uyanik haliyle hatirlar ve mutlu olur esim sonra soyluyor gordum geldigini ses etmedim diye
Evet daha detayli yazmissin cnm dek istedigim bu kiymet artiyor vallahiAynen ayri yatsakta esim bana sarilip sohbet eder iyi geceler diler ben bebegin yanina gecerim ve ikimizde huzurlu uyuruz sonucta kusluk dolayisiyla ayrilik degil hem bebege olan ilgi alakayi onu dusundugumuz icin yaninda yatmadigimizi gorunce daha bi kiymete biniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?