Evliliğimin geleceği acısından sıkıntı oluşturur mu

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
İyi geceler kızlar
İki aylık bir bebegim var Allah bağışlasın ve dileyen herkese nasip olsun inşallah
Ben izinliyim malum ama eşim sabah ise gidiyor
İlk Zaman'lar hep birlikte yattık ama o yorulmaya uykusuz kalmaya başladı
Neticede ben sabahları on, onbire kadar uyuyabiliyorum cok şükür bebeğimde gece geç uyuyor ama sabahta erken kalkmıyor
Biz artık esimle hafta içleri ayrı yatıyoruz
Böyle içime sinmiyor ama onada kıyamıyorum gün içinde zorlanıyor
Sizce bu durum evliliğim acısından sorun oluşturur mu
Uzaklaşır miyiz birbirimizden

Allahım bebegine sağlık sıhhat versin. hamileyim bende düşünüyorum kesin böyle olur e sonucta ise gidiyorlar uykusuz nereye kadar. Ama ayrı yatmakta kötü iki tarafta alisiyo. Bakalım bizim nasıl olacak.

Valla çocukta uyku sorununu en dibe kadar yaşadım ve neredeyse 1,5 yıl ayrı yattık eşimle. Bu bizim be iletişimimizi bozdu ne de cinsel hayatımızı. Ama herkes aynı olacak diye bir şey yok. Tavsiye etmem böyle alışmanızı. Burada toparlayamayanları çok okuyoruz. Riske girmeye değmez.

Eşim uykusuz kalmasın diye düşünmedim valla hiç. Bizimki başka sebeplerdendi. Yoksa Bebek ağladığı Zaman kalkıp birlikte baktık. Bizim 1 yaşından sonra başlamıştı :) baba olmak biraz fedakarlık gerektirir.

O uykusuz kaliyorken siz de enerjisiz kaliyorsunuz.
Anne baba olmak feragat gerektirir uykudan, gunluk aktivitelerden.
Fakat ayri yatmak bence hic dogru degil
Yok canım iste ben gün içinde uyuyabildigim icin bende sıkıntı olmuyor
Cok şükür bebegim öyle yormuyor beni sadece biraz geç dalıyor derin uykuya onu da ben sabah telafi edebiliyorum ama onun böyle bir şansı yok
Hatta birgun sabah boşluğu var o gün kahvaltımı hazırlıyor sagolsun
Bide uykusuz kalınca is dönüşü Pert oluyor o Zaman'da aksam hic vakit geçiremiyoruz uyuyup kalıyor simdi en azından akşamları guzel vakit geçiriyoruz ama yine de ayrı yatmak kotu oluyor tabi

Bence hayır. Biz de 1 ay kadar ayrı uyuduk. Yine 1 ay civarı ailemin yanına gittim. Bebekten dolayı geçici değişiklikleri kaldıramayacak evlilikler zaten hiç olmasın bence. Önce bebek, sonra anne için bazı düzenlemeler yapmakta bir yanlışlık olamaz. Kaldı ki siz eşinizi düşünmüşsünüz, o da bunun kıymetini bilecektir emin olun. Aynı yatakta yatmaktan daha önemlisi; huzurla ve sağlıkla yatmaktır.
Güle güle büyütün yavrunuzu.

Bizde de Bi sıkıntı yok şimdilik hem o uykusuz kalınca daha kotu oluyoruz agresiflesiyor biraz
Ben de çalısmaya başlayınca buna izin vermem tabi

Ayni durumu bende yasadim Bence sorun olmaz bos zamanlarda telafi edin bu ayriligi esin uyudugu zamamn git yanina saril uykuda emin ol uyku ve uyanik haliyle hatirlar ve mutlu olur esim sonra soyluyor gordum geldigini ses etmedim diye

Amin cok teşekkür ederim
Bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama yinde de Bi kurt düşüyor içime

Ayni durumu bende yasadim Bence sorun olmaz bos zamanlarda telafi edin bu ayriligi esin uyudugu zamamn git yanina saril uykuda emin ol uyku ve uyanik haliyle hatirlar ve mutlu olur esim sonra soyluyor gordum geldigini ses etmedim diye
Yalnız olmadığıma cok sevindim
Uyku saatleri dışında dip dibeyiz zaten

Aynen ayri yatsakta esim bana sarilip sohbet eder iyi geceler diler ben bebegin yanina gecerim ve ikimizde huzurlu uyuruz sonucta kusluk dolayisiyla ayrilik degil hem bebege olan ilgi alakayi onu dusundugumuz icin yaninda yatmadigimizi gorunce daha bi kiymete biniyo

Evet daha detayli yazmissin cnm dek istedigim bu kiymet artiyor vallahi

Çocuk olupta ayrı yatan erkekler kadın anasından getirdi sanki çocuğu ayrı yatma git yanına uykusuz kalsın ki seni de anlasın

[QUOTE="irem irem, post: 45188856, member: 73747kalkiyk olupta ayrı yatan erkekler kadın anasından getirdi sanki çocuğu ayrı yatma git yanına uykusuz kalsın ki sende anlasın[/QUOTE]

Ah kiyamiyoruz bacim kocalara bebek cok kalkiyo uyaniyo tv izliyom sicak biseyler iciyom acikiyom yiyorum kk ya giriyom adamin yaninda olsam yapamam bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…