Evliliğimin geleceği acısından sıkıntı oluşturur mu

Benim kizimda en erken gece 3 gibi uyuyo ben o zamana kadar bebegimle salonda vakit geciriyorum daha sonra esimle beraber uyuyoruz.eger gece devamli uyanmiyosa esinle yatman daha dogru olur

Gece geç saatte bebeğiniz uyuyunca hep beraber eşinizin yanına geçseniz olmaz mı?

Bu kadar düşünmeyin lütfen kocalarınızı!
Siz bebeğinizi 9 ay karnınızda türlü zorluklarla taşıdınız, doğum gibi çok zorlu bir şeyi atlattınız, bebeğinizle eminim ki kendinizden geçerek ilgileniyorsunuz, canınız pahasına onu koruyorsunuz.
Ağladığında eşiniz gidemez, bir bebek hep annesini ister biraz büyüyene kadar.
Dolayısıyla zaten bütün yük sizin omuzlarınızda.
Bir zahmet eşlerimiz de geceleri biraz uykusuz kalıversinler yahu!
Ayırmayın yatakları falan, evde bir canlının olduğuna o da alışmalı en azından gece uykuları bölünerek bunu yaşamalı.
Babalık da fedakarlık gerektirir, bunu esirgemeyin.

Ayrı yatma canım benim de kızım 1 buçuk aylık oğlum 2 buçuk yaşında aynı odadayiz ama herkes yatağında yatıyor kızım gece 2de uyuyor hatta ama yatak ayırmadım eşin de kulaklık taksın çok ağlıyorsa bebiş

Bence durumunuz boyleyse hicbir sikinti olmaz yani uyuyana kadar dolu dolu vakit geciriyorsaniz sikintisi olmaz diye dusunuyorum. Ama bebegimizin uykusunu erkene cekmek sizin elinizde daha cok kucuk ve anladigim kadariyla kolikte degil. yarin siz ise baslayinca cok uykusuz kalirsiniz bian once uykularini duzenleyin bence

Ben kesinlikle doğru bulmuyorum. Bizde, ben evdeydim, eşim sabah 6 da kalkardı. Ve 1,5 saatlik yol giderdi. Günde en az 3 saat araba kullanıyordu yani. Buna rağmen hiç bir gece deliksiz uyumadı. Ben emzirdim o kucağında gezdirip uyuttu. Hatta gece Altını değiştirdiği oldu. Zevkle de yaptı. Sen uyu , ben uyutur yatağına koyarım derdi. Bazen toplam 2-3 saat uyuduğu bile olurdu. Şimdi oğlum 1,5 Yaşında ve gece uyandığında babasını istiyor sadece. Uykusuz kaldığı için eşim Ölmedi çok şükür. Birbirinizden uzaklaşırsanız geri Dönüşü olmaz.

baba da biraz sıkıntı çekmeli bence.

bebeğiniz yanınızda aynı yatakdamı uyuyo ?

Her koca senin koca gibi degil canim masallah kocana

Gece 3 bir bebek için çok geç. Bebeği gerekirse sabah erken uyandırın. Bebekler sadece gece uyurken karanlıkta büyüme hormonu salgılar.

Bi sakincasi yok bence.aksine ikiniz de rahat uyku uyumalisiniz ki gun icinde enerjiniz olsun agresiflesmeyin diye.

Gece 3 bir bebek için çok geç. Bebeği gerekirse sabah erken uyandırın. Bebekler sadece gece uyurken karanlıkta büyüme hormonu salgılar.
Aralıksız üçe kadar ayakta değil canım gece ikiye doğru falan derin uykuya dalıyor onun öncesi bir iki saatlik uyuyor
Mesela 11 e kadar uyuyor sonra uyanıp ikiye doğru derin uykuya dalıp sabaha kadar uyanmıyor ama bu derin uyku olayını daha erkene çekmek istiyorum tabi de simdi iki aylık daha cok küçük eğitim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…