Evliliğimin sonuna geldim..

Yorgunbeden

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
140
86
18
Merhaba kızlar. 3 yıllık evliyim bir tane oglum var. Eş kişisi ile alamadığımız sorunlar sonrasi bende artık ipler tamami ile koptu suan baba evindeyim. Kaynana sorunsalı yüzünden can çekişen bir evliliğim vardı. Gittigi yere kadar sürdürdüm ama artık kendi sağlığımdan olduğumu farkettim. Kaynananin en son çocuğum kucagimdayken bana vurmasindan dolayı artik sesini dahi duymuyorum. Ama eş kisisi surekli hafta da bir gece iki gun oğlumu annesine goturuyordu kalmaya cocuk orda kalinca benle iletisimi olmuyordu ve onu biraktigimi hissedip eve gelince bana tavri degisiyrodu. Kalmasin dedikce annem cocugu ozluyor vs diyordu. Çocuğuma tramva yaşatan o asaglik mahluka yuzunu gostermek dahi istemiyordum (o kavgadan sonra kim bana dokunsa oglum agliyor ve ciglik atiyor) ama babannesi deyip tolere ettim ama ben he dedikce daha fazlasini istediklerinee kendimi baba evinde buldum. O es kisisi en ufak seyde bosanicam diyordu. Biktim artik. Bir haftayi gecti burdayim henuz bosanma davasi acilmadi anlasmali bosanmak istiyorum bian once kurtulmak icin. Anlaşmalı bosanma hakkinda bilgi verir misiniz. Cocugum 18 aylik ne kadar sürede onlari gormeli ve kalmasina mi karar veriliyor.

Katıksız h ö d ü k !
Şimdi anası ile kendi kalsın!
Aynen öyle. Benim cocugumun da psikolojisini bozmasinlar yeter bana. Ya cocugu mamadan kestim gece de yemeden kestim ona soyle dedim ama o devam etmis cocuga bi duzen kuramiyorum yapacak bisey yok diyor. Kendi degil annesinin gormesi etmesi onemli onun icin. Nedem evliyim ki o zaman bosananlar bile o kadar kucuk cocuktan durdukyere oyle ayri kalmiyorlar ben kaynana gorecek diye her hafta cocugimdan ayri kaliyorum. Insan olsa zaten gorecekti. Surekli bosatacam sizi benim oglum annesini atamayacak ama seni atacak gorursun diyordu. Yaksin kinasini

ne anlıyorlar boyle kötülüklerden beraber huzurlu yaşamak varken... ne güzel çocuk var mis gibi yuva ama yoook illa pislik illa kötülük
Alaha havale ettim. Surekli ugrasti benimle yarıştı ruh hastası. Ogluyla ilgili bisey soyle benim seyimden cikma sen benden iyi mi bileceksin diyordu. tabi neresinden çıkma oldugunu acik acik soyluyor burda yazamiyorum. Şimdi ister yanında tutsun ister geri soksun

Çok sinirlendim ne demek aşağılık kadın sana vursun.Eş denen kişinin hiçmi onuruna dokunmadı bir sey demedi.Niye kalmali gonderiyorsunuz.Buna cesaret eden kadin cocuguda goremez.Taviz vermeyin en fazla bosar sizin icin bu insanlardan kurtulmak iyi olur.Zayif gorunmeyin çocugumu goturursen ben seni bosayacagim deyin.Sanirim 15 gunde bir hafta sonu verirler.Anlasmali bosanmayin.Mahkemedede soyleyin kayinvaldem cocugum kucagimdayken bana vurdu psikolojisi bozuldu.Baba aldiginda oraya kalmaya goturecek diye.Hatta imkaniniz varsa baska sehire yerlesin gelsin burada görsün psikolojisi bozuluyor dersiniz.Cocuk bebek daha zaten.Onlarida yol masrafi otel parasi zora sokar hasret kalsin pislik kadin.Herkes yaptiginin ceremesini cekmeli.

Merhaba kızlar. 3 yıllık evliyim bir tane oglum var. Eş kişisi ile alamadığımız sorunlar sonrasi bende artık ipler tamami ile koptu suan baba evindeyim. Kaynana sorunsalı yüzünden can çekişen bir evliliğim vardı. Gittigi yere kadar sürdürdüm ama artık kendi sağlığımdan olduğumu farkettim. Kaynananin en son çocuğum kucagimdayken bana vurmasindan dolayı artik sesini dahi duymuyorum. Ama eş kisisi surekli hafta da bir gece iki gun oğlumu annesine goturuyordu kalmaya cocuk orda kalinca benle iletisimi olmuyordu ve onu biraktigimi hissedip eve gelince bana tavri degisiyrodu. Kalmasin dedikce annem cocugu ozluyor vs diyordu. Çocuğuma tramva yaşatan o asaglik mahluka yuzunu gostermek dahi istemiyordum (o kavgadan sonra kim bana dokunsa oglum agliyor ve ciglik atiyor) ama babannesi deyip tolere ettim ama ben he dedikce daha fazlasini istediklerinee kendimi baba evinde buldum. O es kisisi en ufak seyde bosanicam diyordu. Biktim artik. Bir haftayi gecti burdayim henuz bosanma davasi acilmadi anlasmali bosanmak istiyorum bian once kurtulmak icin. Anlaşmalı bosanma hakkinda bilgi verir misiniz. Cocugum 18 aylik ne kadar sürede onlari gormeli ve kalmasina mi karar veriliyor.
Bir insanın bir insana el kaldırması affedilir birşey değil, çok sinirlendim. Anlaşmalı boşanacaksanız tüm haklarınızı talep edin ve mutlaka alın, eğer haklarınızdan vazgeçerseniz sonra pişman olursunuz. İnsanın gözü o dönemde birşey görmüyor bir an önce kurtulmaya bakıyor siz böyle yapmayın.

Bir insanın bir insana el kaldırması affedilir birşey değil, çok sinirlendim. Anlaşmalı boşanacaksanız tüm haklarınızı talep edin ve mutlaka alın, eğer haklarınızdan vazgeçerseniz sonra pişman olursunuz. İnsanın gözü o dönemde birşey görmüyor bir an önce kurtulmaya bakıyor siz böyle yapmayın.
Haklarım nedir. Evim kiraydi ben evden gidince bosa eve kira vermeyevem esyalari satacam dedi tamam dedim. Benim gozumde zerre degerleri yok bosanmak istiyorum is cekismeliye gitsin sursun istemiyorum. Ve kadinin yaptigini nasil kanitlayacam yalan diyecekler evet diyecek halleri yok

Çok sinirlendim ne demek aşağılık kadın sana vursun.Eş denen kişinin hiçmi onuruna dokunmadı bir sey demedi.Niye kalmali gonderiyorsunuz.Buna cesaret eden kadin cocuguda goremez.Taviz vermeyin en fazla bosar sizin icin bu insanlardan kurtulmak iyi olur.Zayif gorunmeyin çocugumu goturursen ben seni bosayacagim deyin.Sanirim 15 gunde bir hafta sonu verirler.Anlasmali bosanmayin.Mahkemedede soyleyin kayinvaldem cocugum kucagimdayken bana vurdu psikolojisi bozuldu.Baba aldiginda oraya kalmaya goturecek diye.Hatta imkaniniz varsa baska sehire yerlesin gelsin burada görsün psikolojisi bozuluyor dersiniz.Cocuk bebek daha zaten.Onlarida yol masrafi otel parasi zora sokar hasret kalsin pislik kadin.Herkes yaptiginin ceremesini cekmeli.
Baska sehire gidecek imkanim yok malesef. He bi sey demeyi atladim. O pislik es kisisi ile araba da birlikte dovduler beni cocuk kucagimda iken caddeyi biliyorum ama tam olarak nerde o olay olduğunu o an hatirlamiyorum uzun bir cadde idi. Polisi aradim acmadi 155 telefonu. O an orda bende onalra kufurler ettim. Sonra telefonumu düşürmüşüm esimin dedesi olayi öğrenip benim yanimda oldu bi kac gun onlarda kalsim. Adam yaptigini degil anneme nasil kufur edersinin derdine dustu. olaylarin bu noktaya gelmesinin sebebi annesi ile gorusmek istemedigimi soylemem . Bu olaydan sonra zaten o adamla evliligi kafamda bitirdim sadece cocugum buyusun ise gireyim kendi ekonomik gucum olsun derdindeydim ama cekilecek insan degiller.. simdi neden durdun diyebilirsin hakli olarak ailem evet arkamda ama ben kacarak evlendim bunun verdigi utancla onlara sığınıp yük olmak istememistim. Kacma konusuna gelince en basindan beri en buyuk pişmanlığım ve aptalligim zaten ama o konuda gule oynaya bisey degildi

Allah hakkınızda hayırlısını versin.
İnsanlar insanoğulları vs.
Zaman inşaallah lehinize işler. Hersey sabırla.

Benim kocam kadar anacı adam yoktur ama annesine de beni dövdürmez yani. Bunlar ailece ruh hastası. Boşanmakla en doğru kararı vermişsin. Çocuk çok küçük olduğundan belki kalmasına izin vermezler.

Şu konu var ya tansiyon hastası olmayan birinin bile tansiyonunu yükseltir.
Inanamiyorum okuduklarıma
Kanım dondu resmen ! Ana oğul seni dövdüler öyle mi? Ve cocugunun önünde
Sen sakın anlaşmalı boşanma
Kaybedecek birseyin mi var? Cok cok asılsız iftiralar atarlar sana senide bilen bilir hakimler de insan sarrafı en nihayetinde yaptıkları yanlarına kar kalmamalı
Kaynanaya da dava aç
Ciddiyim.
Yanlarına kâr kalmamali. Cocugu da oyle istedikleri zaman göremezler zaten belirli bir suresi var onun 15 gunde bir ayda bir haftasonu gibi
Ay cok sinirliyim. Pislikler.

senin durumuna uzuldum esine hayretle bakiyorum sadece hakkinda hayirlidi olsun

Çok geçmiş olsun. Sanırım artık eşinize zerre sevginiz de kalmamış. Bu her şeyin üstesinden daha kolay gelmenizi sağlayacak. Her şey çok güzel olur inşallah bundan sonra sizin ve oğlunuz için bi

Back
X