Evliliğimiz bitti artık......

Cnm benim ne kadar altli ustlu otursanda aynı evde yaşıyormuş gibi olur. Ayrıca kauinpederinin dedigi az b.klu değil falan terbiyesizlik yani. Eğer tekrar dönersen kocanin yanına tekrar aynı seyler yaşarsın ki her defasında level atlanarak yaşanıyor. Kocan ağırlık koymadigi sürecede böyle olucak. Dediğin gibi hadi senle küs insan evladını merak etmez mi ya valla yazıklar olsun bence boşan derim babasını rol model almasin bide.
Oysa ikimizde çalışıyoruz. Benim param bankaya gidiyor para biriktiriyoruz. Ama ev almak için yeterli değil. Bu yüzden eşim olumsuz bakıyor kredi almaya

eşin gelip özür dilese gidecek gibisin. ama gitmeden önce şart koş bari. altlı üstlü oturmam diye. bir odan olsun ayrı olsun. afedersin k.ça yakın yerden ekmek yemeyin derler bizde. hiç olmasa kavganız yine patlak verir bir yerde.
Eşim olumsuz bakıyor ayrı eve şuan. İlerde olur diyor beni oyalıyor.

Arkadaşlar oğlumla 2 haftadır baba evindeyim. Eşimin ailesinle altlı üstlü oturuyoruz. Altlı üstlü oturan arkadaşlarımız vardır burda. Kimi çok iyi geçiniyordur. Kimide geçinemiyordurr. Ben altı üstlü oturmaya olumsuz düşünmedim. Çalışan biriyim kayınvalidem her işten geldiğimde çat kapı yapıyırdu. Yemeğe gelcenmi ? Misafir gelicek gel. Ben misafirliğe gidiyorum sende gel ilk zamanlar her şeye tamam anne diyordum sonra eşimle özel hayatımız bile kalmadı. Kıyafetlerime karıştı emrivaki yaptı vs vs yüz göz olduk. Ben ise farklı düşünüyordum rahat olmak ama altlı üstlü olunca ne yazakki bu olmuyor belki daha farklı olanlar vadır kayınvalideler çok sıkmayan rahat bırakanı var mesala benm arkadaşım nasılda özenirim onlara her misafir geldiğinde çağırmadığı hiç bu güne kadar emri vaki yapmadığını söyler düşünceli bir kayınvalidemiş herkes bir değil tabi ...her gelen misafirede gidilmez ki ama yinede ilk başta kırmamak için gittim ardıarkası kesilmedi. Evimde işim olur işten yorgun gelirim keyfim olmaz gidemem anlamıyordu. Gün geçtikçe eşimin ailesi ve eşimle huzursuzluk oluyordu. Ben bir iki derken kayınvalidemin emrivakilerine hayır diyordum. Hayır dedikçe eşimle huzursuzluk olmaya başladı. Hayır dedikçe o daha çok çağırıyordu. Kayınvalidemi eleştirmek için değil herkesin huyu suyu başka tamam dedim ilk başta onun huyu böyle dedim ama beni o da benim huyum böyleyim diye kabul etmedi. Hep kendine göre cevirmeye çalıştı. Bide bir lafınıda unutmuyorum siz bu gidişle ayrılırsınız dedi. Özel günümüzü kutlayacağız misafir gelmiş kayınvalidem bize onlar bizimle gelmez şimdi.. öyle acındırarak konuştuki eğlenceye gidicekken öyle kala kaldık sanki onlara bağımlı olarak yaşıyoruz. Onlarla yatıp kalkıyoruz sanki. Böyle böyle aramızda soğukluk oluştu. Cocuk cocuk hareketleri var kayınvalidemin bel boyun fıtığı var hastalık anlıyorum ona bir şey anlatayım güzellikle ona her zaman emri vaki yapıyorsun lütfen bidaha yapma diye uyardığımda ay tansiyonum yükseldi ay fenalaştım diye bana söylenir.. Oğlum doğdu. Torunu olucak kız olucak diye 4 ay boyunca konuştu kız torun istiyormuş sonra oğlan olduğu duyunca şok oldu. Kayınpederimde eşimle olan tartırtışmamızda sesimizi duyup evimize geldi ve bana bunlarda az b... klu değil oğlum dedi bu sözünü hiç unutmayacağım her ne olursa olsun bana böyle iğrenç kelime söylememesi lazımdı. Torunuda böyle kelime kullanmış oldu nedemek bu biz hayatımızda hiç kimseden böyle bir laf duymadık. Ve hiç kimseye iğrenç laflar söylemedik Biz bunlara rağmen yine barıştık eşime geri döndüm ve yine şuan ayrıldık. Eşim bir küstümü haftalarca sürdürüyor 2 haftayı geçti oğlunu görmüyor benmle küssen oğlunladamı küser insan. Bir ayrılıp bir barışmaktan bıktım eşim tamam bir daha olmuyacak diyor yine aynı şeyler. Bir de eşim 4 sene anlayamadım eşim esnaf mesleyi gereyi benm çalıştığım patronUmun işini yapıcak 1 sene oldu yapıcak yok yarın yapıcam yaptım toplanacak gidilecek yok bayramdan sonra patronuma nediyeyim bilmiyorum. Eşin gelicekti hani nezaman gelicek. Diyorlar ben utanıyorum o utanmıyor söz verdiysen yapar insan. Bu gibi bazı sorunlarda yaşıyoruz eşimle. Kusura bakmayın uzun oldu ben hangi birini anlatsam bilemedim. Bir ayrılıp bir barışmaktan bıktımmmmm
Bende ayrılma asamasındaym ve eşin yani eşlerimiz asla değişmicek bliosun dmi? Her seferinde aynı acıları belki kat kat artarak yasatıcaklar bize tekrardan eşimde cok soz verdi ama milim değişmedi ömür gecmiyo yani dicem su ki bırak anasyla mutlu olsun işinde varmış yoluna bak boyle adamlrdan hayır gelmez yok yuvam yıklmasın cocugum var diosan muhakkak ordan uzaga ayrı eve tasının

Bende ayrılma asamasındaym ve eşin yani eşlerimiz asla değişmicek bliosun dmi? Her seferinde aynı acıları belki kat kat artarak yasatıcaklar bize tekrardan eşimde cok soz verdi ama milim değişmedi ömür gecmiyo yani dicem su ki bırak anasyla mutlu olsun işinde varmış yoluna bak boyle adamlrdan hayır gelmez yok yuvam yıklmasın cocugum var diosan muhakkak ordan uzaga ayrı eve tasının[/QUOT

Bende ayrılma asamasındaym ve eşin yani eşlerimiz asla değişmicek bliosun dmi? Her seferinde aynı acıları belki kat kat artarak yasatıcaklar bize tekrardan eşimde cok soz verdi ama milim değişmedi ömür gecmiyo yani dicem su ki bırak anasyla mutlu olsun işinde varmış yoluna bak boyle adamlrdan hayır gelmez yok yuvam yıklmasın cocugum var diosan muhakkak ordan uzaga ayrı eve tasının
Doğru artıyor kat kar daha acı çekiyorum.allah yardımcımız olsun canm. Ayrılmaktan başka care yok

Kendi ayakların üzerind e duran birisiymiş son kimseye boyun eğme aferin çocuğunu da yanına almışsın bırak o pişman olsun ayrı eve çıkmadığı sürece affetme

Tamam kv hırlı b..k değil de kocanın da aşağıda kalır yanı yok iki hafta küsmek ne ya hiç tahammül edemediğim insan tipi. Kocan seni sahiplenemiyorsa bu iş çok zor. Sizin kavganızda kp in ne işi var o ne hakla burnunu sokuyor. Terbiyesiz insanlar

Tamam kv hırlı b..k değil de kocanın da aşağıda kalır yanı yok iki hafta küsmek ne ya hiç tahammül edemediğim insan tipi. Kocan seni sahiplenemiyorsa bu iş çok zor. Sizin kavganızda kp in ne işi var o ne hakla burnunu sokuyor. Terbiyesiz insanlar
2 hafta 1 ay bile sürer küsüyor konuşmuyor. Ve enson yine 2 hafta küstü. Sonra bende dayanamayıp baba evine gelfim kaç defa söyledim bu kadar küslük yapma uzatöa diye ama anlamıyor

Baban eşin ve eşinin ailesi ile konusşa, kızımızı zorlamayın sıkboğaz etmeyin diye olmaz mı? Bir de mutlaka ayrı eve çıkın.

Baban eşin ve eşinin ailesi ile konusşa, kızımızı zorlamayın sıkboğaz etmeyin diye olmaz mı? Bir de mutlaka ayrı eve çıkın.
Babam bize b.. Klu dediği için konuşmam diyor. Konuşsam anlamaz diyor çümkü 1 kere demedi. Farklı düşüncelerdeyiz Olmuyor. Keşke ayrı eve çıkabilseydik çook zor eşim asla kabul etmez oyalıyor

Siz ayrilmazsiniz bence katlanirsiniz. Rest cek bacim ya ayri ev ya ayrilik. Net.

Babam bize b.. Klu dediği için konuşmam diyor. Konuşsam anlamaz diyor çümkü 1 kere demedi. Farklı düşüncelerdeyiz Olmuyor. Keşke ayrı eve çıkabilseydik çook zor eşim asla kabul etmez oyalıyor

Konuşmayacak ki göz dağı verecek. Babanın o eve gidip göz dağı vermesi bile çok şeyi değiştirir.

Resti çekeceksiniz yoksa başka türlü olmaz. Çalışan kadınsınız zaten ya bir geliriniz olmasaydı? Bir yandan böyle düşünün.

Sanırım eşinin aılesıne aıt evde yasadıgınız ıcın aynı apartmanda kaldınız..Baştan nasıl gıderse oyle oluyor heralde,tavız tavızı dogurmus ve sen hayır dedıkce sorunlar artmıs:(( Bır kere kayınpederın tam bı okuz kusura bakma..Bence bu aıleyle olamazsın sen ;ya ayrı ew ya da bız yokuz de ac davanı kurtul bunlardan..Zaten aılesıne laf gecırıp karısını savunamayan erkege de erkek denmez bence..

Back
X