Evet yasımız genç ama eşim işi kendi işimiz.evimizide aldik 25 yaşındaydı eşim.ev aldığında.yani yük omzunda çalışır didinir.26 yaşında ve 9 yıllık evli misiniz?Ben daha çok buraya takıldım.Calisiyor musunuz?Maddi bir geliriniz yoksa,tek maaş ile gecinmenin çok zor olduğunu sizde biliyorsunuzdur.Belki de maddiyat yönünden verdi bu tepkiyi eşiniz.
Niye goturmeyesiniz ki öyle yada böyle 9 seneyi devirmissiniz. Yasinizda daha gencmis kiskaniyorda olabilir. Ehliyete yazilinca hergun derslere filan gideceksiniz farkli ortama filan girmeniz yani bunlara da kendince sikinti yapıyor olabilir. Şimdi size takmayın gidin filan desem olmaz aile ortamınızı bilmiyorum eşinizi en iyi siz tanırsınız ama tartışarak çok biyere varamamis gibisiniz siz inat ettikce oda ediyor gibi. Bi süre üstüne gitmeyin bi kaç ay sonra tatlı dille konuşun. Gerekirse her akşam kendisinin sizi calistirmasini teklif edin inatlaşarak değilde alttan girerek istediğinizi yaptırınYok ya o kadar da degil :) yanımda falan götürmem.ver parayi derim kendim giderim.ama inanin eşimden bunu beklemiodum.yani 2 ay önce oldu bu olay 2 aydir surekli soyledim halen zamanı var diyor.amâ peşini birakmiycagimi anladı bu ona yeter.nolur biraz akıl.verin ne yapmam lazim daha sadece ehliyet de deil genel olarak
Siz karar verdikten sonra saat(çocuk bakımını paylaşmak vs adına ..) ve bütçe ayarlamasını yaptıktan sonra neden karışıyor?
Onun hayat veya işle ilgili bir kurs almasına siz karışıyor musunuz?
Birde şuna olabilir evet hata yapiorum farkındayım ben ama.bizim gözle görülür bi sorunumuz yok.ben ufak biseyi büyüten biriyim.erkekler bi tartisma olunca evden gider ya o gidince bende evden çıkarım annem ablam.vs.haber vermem.belki diorum ben alıp alıp gider yani beni düzelsin biraz da oylemi dusunuyorki diyorum.inanin çok kafam karışıkSiz karar verdikten sonra saat(çocuk bakımını paylaşmak vs adına ..) ve bütçe ayarlamasını yaptıktan sonra neden karışıyor?
Onun hayat veya işle ilgili bir kurs almasına siz karışıyor musunuz?
Birde şuna olabilir evet hata yapiorum farkındayım ben ama.bizim gözle görülür bi sorunumuz yok.ben ufak biseyi büyüten biriyim.erkekler bi tartisma olunca evden gider ya o gidince bende evden çıkarım annem ablam.vs.haber vermem.belki diorum ben alıp alıp gider yani beni düzelsin biraz da oylemi dusunuyorki diyorum.inanin çok kafam karışık
Erkekler bir tartişma olunca evden cikip cikip gitmez bu arada, doğru bir davraniş degil.
8 yillik evliyim hic bir tartişmada evden filan gitmedi eşim, bir kere cikti o da markete gidip gelmisti.
Bu adam size yaptigi sacmaliklari " erkek yapar diye" inandirmiş. Oylece oturup beklemişsiniz demek ki surekli.
17 yaşinda evlenen biri zaten ayrim yapmakta zorlanir.
Ehliyetinizi alin, oturmayin evde. Umarim yapabilirsiniz.
Birde şuna olabilir evet hata yapiorum farkındayım ben ama.bizim gözle görülür bi sorunumuz yok.ben ufak biseyi büyüten biriyim.erkekler bi tartisma olunca evden gider ya o gidince bende evden çıkarım annem ablam.vs.haber vermem.belki diorum ben alıp alıp gider yani beni düzelsin biraz da oylemi dusunuyorki diyorum.inanin çok kafam karışık
Bu konunun bu kadar büyük mevzu olması ilginç. Dokuz senedir hiç bir şey talep etmiyor muydunuz, her adımda eşinizden izin mi alıyordunuz?
Eee eşiniz sinirlenince çıkıp gidebiliyorsa siz neden gidemeyesiniz? Erkek yapınca hata olmayan şey kadın yapınca neden hata olsun.
Bence boşuna kendinizde hata aramayın. Eşiniz bir gerekçe bile sunamamış. Zaten ehliyet almamanız için ne gibi haklı bir gerekçe olabilir bilmiyorum. En fazla maddi sebeplerden ertelenmek istenebilir, ki öyle bir durum da yok anlaşılan.
Bugüne kadar hiç ederi birkaç binden yüksek bir şey istedin mi eşinden?
Kendin için ama,buzdolabı süpürge falan değil..tamamen sana özel bir şey ,keyfi bir şey.
Muhtemelen bunca zaman ayagini yorganına göre uzattığın için göremedin bu yüzünü, ilk isteğinde karsilastin.
9 yıllık evliysen çocuğun da artık bebek degildir. Bence işe gir, kendi paranı kazan. Üç kurus için de azar işitme. Biraz çalışıp çıksan bile eşinden gizli birikimin olsun,bilezik falan al
ilişki, yıllardır kademe kademe manüpilasyon ve şiddeti artan baskılarla devam ettiği için kişi bir süre sonra içinde bulunduğu durumun farkına bile varmamaya başlıyor.izin almak istemesen bile içten içe vereceği tepkiden korktuğun için kendini izin alırken buluyorsun.o tepkiyle uğraşmamak için çoğu isteğinden vazgeçiyorsun.yılların manüpilasyonu.kurtulmak kolay değil.benim de bu tarz bir ilişkim olmuştuboradan biliyorum.Gerçekten 9 yıldır ehliyet almak gibi şeyleri bile eşinizin izniyle mi yapıyorsunuz? Ne hayatlar yaşanıyor ya.
Aklı kalıyormuş işte.maazallah kurt kapıverir biricik karısını.koca gün gece yarısına kadar dışarıda gezen kadınlar kadın değil zaten.sebep söyler de sana bana adamakillı gelmez işte.Bizim üniveristede (Almanyadayim ben) bir kac türk erkek bu konu bir acildiginda "Kadinin ehliyeti olmamasi daha iyi. Kafasina göre saga sola gidemez" demisti. Yani esiniz o tiplerden mi bilmiyorum, ama ehliyet en gec cocuk olunca ihtiyac. Benim de uzun zaman ehliyetim yoktu. Oglum evde havale gecirdikten sonra aslinda ne kadar önemli oldugunu anlayip yaptim. Esiniz karsi cickiyorsa adam akilli bir sebep söylesin. Yoksa da susacak.
ilişki, yıllardır kademe kademe manüpilasyon ve şiddeti artan baskılarla devam ettiği için kişi bir süre sonra içinde bulunduğu durumun farkına bile varmamaya başlıyor.izin almak istemesen bile içten içe vereceği tepkiden korktuğun için kendini izin alırken buluyorsun.o tepkiyle uğraşmamak için çoğu isteğinden vazgeçiyorsun.yılların manüpilasyonu.kurtulmak kolay değil.benim de bu tarz bir ilişkim olmuştuboradan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?