• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimiz yolundamı sizce ben mi abartiyorum

Yok ya o kadar da degil :) yanımda falan götürmem.ver parayi derim kendim giderim.ama inanin eşimden bunu beklemiodum.yani 2 ay önce oldu bu olay 2 aydir surekli soyledim halen zamanı var diyor.amâ peşini birakmiycagimi anladı bu ona yeter.nolur biraz akıl.verin ne yapmam lazim daha sadece ehliyet de deil genel olarak
Uzun yıllar evli kalmişsınız.baskıcı bir erkekle birliktesiniz.sizin daha aklınizın yeni başınıza gelmiş olması gayet normal.iki gün isyan edersiniz bu adam şaşar kalır benim kuzu gibi itaatkar karıma ne oldu diye.1 hafta, 2 hafta az birşey saygı duyuyormuş gibi yapar, baskıcılığını seviyorum, merak ediyorum, aklım kalıuor tarzı saçmalıklarla sevimli göstermeye çalışır.biz kadınlar da aman da beni ne güzel seviyor merak ediyor, galiba pişman oldu der tekrar bağrımıza basarız.sonra beyefendi ayaklanmanın bastirıldığını düşünerek kaldığı yerden devam eder 😂😂 yani kısaca ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.işine gelirse.sizinki böyle bir tip.

Ben zamdan önce başvuru yaptım.onuda sordum hayır ben senin ehliyet almani istemiorum diyor.tek dediği gözüm arkada kalır dedi.ama ben buna ikna olmadım sadece tek anladığım beni arabayı alip gezer diye o imkanım var cunki evin önünde hep araba.nunuda soyledim yoo diyor kafayı yicem yani
Direksiyon hocası erkek mi bubdan mı çekiniyor acaba ben öğretirim falan diye

Asiri tepki verilecek bir sey degil tabi ama bu hem bir surec, hem bir seye niyetleniyorsunuz hem de bir masraf. Boyle bir seye , izin alin demiyorum ama, en azindan haber vermeliydiniz. Gecen gun duydum toplam masref 15 bin falan olmus. Az para değil. Hatta eliniz sıkışık durumdaysa fazla tepki vermekte bile hakli esiniz. Kafaniza gore gidip yapilacak sonradan ben yaptim denilecek bir sey degil ki

Benim ozaman ne yapmam lazım kararlı olduğumun oda farkında hatta bugün tekrar gidicez.allah razı olsun ilk yazıldığında esim böle yapınca kayinvalideme soyledim oda ikna edemedi.o arkamda yani ben vericem dedi parasını bugünde onunla gidicem tekrar.yani zoruma giden Eşimin böle olmasını hem yeni anlamis olmam hemde böle yapması.
Yeni anlaman normal canim.ben de 26 yaşında karakter olarak çok değişmiştim.işte bu yüzden bas bas bağırıyor artık herkes erken evlilik yapmayın diye.siz bu duruma yakışan bir örnek olmuşsunuz.çok yorucu bir ilişki ben de deneyimlemiştim.çok çok yorucu, stresli.hayatın bir tane adama göre şekilleniyor, sürekli yapmak istediklerime ne tepki verecek, yapabilecek miyim, diye düşünmek zorunda kalıyorsun.onun tepkisini düşünmekten kendi hayatına konsantre olamıyorsun.çocuğun var galiba ama.kısaca ERKEN EVLiLiK PiŞMANLIKTIR

Ay neler söyledim sonrasından.islemlerim tam olmadığı için zaten kaydım silinmiş.eski fiyatı ile 3bucuktan yazılmıştim.simdi çoğaldı sayen de dedim sesi çıkmıyor.inanin boşanmaya kadar gelmişti.ehliyetini al koynuna yat felan dedi.
Bu sebeple nasıl boşanmaya kadar gelindi

Çok dogru açıklama evet aynen o şekil.ben ama buna taviz vermek istemiyorum.bu sene gidemiosam yazın yine ayaklancam bu sefer kendi elleriyle goturcek cjnki ben güzel dille ona ifade etdim.yine bana aynı tantanayi yaparsa zaten arkasına bile bakmadan gitsin.ben daha 26 yaşındayım yani.
26 yasinda 9 yildir evlisiniz???

valla bizde araba almayı düşünüyoruz benim ehliyetim otomatik eşimin manuel :KK70: o diyor ehliyetini manuele çevirelim manuel araç alalım otomatikler çok pahalı diye 6 aydır beni ikna etmeye çalışıyor ama ben vites işini çözemediğim için manuel istemiyorum. eşimde manuel araç ile otomatik arasında 100 bin oynuyor diyor yapacak bişey yok dedim bakalım alabilecek miyim
Güzel nispet yaptınız alkış bravo

Uzun yıllar evli kalmişsınız.baskıcı bir erkekle birliktesiniz.sizin daha aklınizın yeni başınıza gelmiş olması gayet normal.iki gün isyan edersiniz bu adam şaşar kalır benim kuzu gibi itaatkar karıma ne oldu diye.1 hafta, 2 hafta az birşey saygı duyuyormuş gibi yapar, baskıcılığını seviyorum, merak ediyorum, aklım kalıuor tarzı saçmalıklarla sevimli göstermeye çalışır.biz kadınlar da aman da beni ne güzel seviyor merak ediyor, galiba pişman oldu der tekrar bağrımıza basarız.sonra beyefendi ayaklanmanın bastirıldığını düşünerek kaldığı yerden devam eder 😂😂 yani kısaca ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.işine gelirse.sizinki böyle bir tip.

Mrb.biz severek evlendik.biras erken oldu ama bu baslarda bi problem yaratmıyordu.taki ben ehliyet için yazilmama rağmen.yani ben eşimle 9 yıldır evliyim 1 tane cocugumuz var.esim şimdiye kadar beni hep alttan almıştır.neyse ben eşime bazen diyordum araba sürmek istiyorum ehliyete yazilcam diye iyi bakalım diyordu.neyse bir arkadaş yazılmış onunla birlikte bende yazilayim dedim.haber vermemistim yazilayim mi diye.sonra söyledim ona.o çok büyük tepki verdi izinsiz haber vermeden olduğu icin.ama bu çok büyük sorun oldu.bende kötü bisi yapmadım sonucta diyerek usteledim sonucta yanlış bisi yapmadım yani.bu seneye kadar yani ne bilim böyle degersiz olduğumu anlamamistim.esimede söyledim bana değer verseydin sonrasindan bana gelip madem yazildin etdin demesini bekledim ama bunu neden bana nole yaptiki halen anlayamadım.sizce neden olabilir
Bende çok istiyorum gayette kullaniyorum kendi arabamizi boş arazi yerlerinde kimsenin olmadığı. Eşim pratik yaptırıyor ama ehliyet ciddi anlamda pahalı ve hala cesaret edemedik .

Çıkıp gidiyor derken evi terketmek değil yani.bixim burası küçük bi yer Eşimin kötü alışkanlığı yok.1 2 saat ya durur ya durmaz yani.her zaman da böle deil evde olduğu da olur ama benim çene de biraz var ben hatalarımı kabul ediyorum.cunki kendi söyler senin lafların ağır diye
Bu kadar ağır lafla bile bu baskıcılıgı kıramamak da ilginç.demek ki daha fazlasını hakediyor.ayy ben çok sinirlenoyorum bu tarz kadınların kararlarına saygı duymayan adamlara.

Tam olarak ne için izin almanız gerektiğini anlamadım.
Kendi gelişiminiz ve ihtiyaç duyduğunuz alelade bir durum bu. Araç kullanmak birinden izin alarak yapılacak bir eylem değil ki.
Hani ona sormadan ortak birikiminizi kendi keyfi herhangi bir harcamaya gömseniz, haklı diyeceğim ama.
Zaten baştan beri sizin böyle bir amacınız olduğunu da biliyormuş.
Eşlerin birbirinden izin alması kavramını oturtamıyorum kafamda.
Araba alacak olsanız, birbirinize fikir danışır, ortak bir karar verirsiniz, bu da anlaşılır bir şey ama anlattığımız hikayede, uzaktan bakan birine ip kuklası gibi görünüyorsunuz.
Eşiniz saçmalamış.

Sorun baskıcılık, eşinin hayatına, kararlarına saygı duymama.neresini anlamadınız.ee yılların birikmişliği de var.
Güzel nispet yaptınız alkış bravo

Tam olarak ne için izin almanız gerektiğini anlamadım.
Kendi gelişiminiz ve ihtiyaç duyduğunuz alelade bir durum bu. Araç kullanmak birinden izin alarak yapılacak bir eylem değil ki.
Hani ona sormadan ortak birikiminizi kendi keyfi herhangi bir harcamaya gömseniz, haklı diyeceğim ama.
Zaten baştan beri sizin böyle bir amacınız olduğunu da biliyormuş.
Eşlerin birbirinden izin alması kavramını oturtamıyorum kafamda.
Araba alacak olsanız, birbirinize fikir danışır, ortak bir karar verirsiniz, bu da anlaşılır bir şey ama anlattığımız hikayede, uzaktan bakan birine ip kuklası gibi görünüyorsunuz.
Eşiniz saçmalamış.
Allah oturtacak ilişki vermesin diyelim.

Nasıl yani anlayamadım.pek abla.ben bu yazdığınızı yani ne demek istediginizi de

Sorun baskıcılık, eşinin hayatına, kararlarına saygı duymama.neresini anlamadınız.ee yılların birikmişliği de var.
Genel anlamda mı baskıcı her konuda belki sadece ehliyet sorun oldu bundan mı boşanma konusu açıldı sadece yazılırken bi haber etseydi yine adamı dinlemesin o ayrı tabi

valla bizde araba almayı düşünüyoruz benim ehliyetim otomatik eşimin manuel :KK70: o diyor ehliyetini manuele çevirelim manuel araç alalım otomatikler çok pahalı diye 6 aydır beni ikna etmeye çalışıyor ama ben vites işini çözemediğim için manuel istemiyorum. eşimde manuel araç ile otomatik arasında 100 bin oynuyor diyor yapacak bişey yok dedim bakalım alabilecek miyim
Yani?

Yok abla baskıcı insan deildir.bende zaten yazılırken öyle düşündüm konuşur halleriz bisi demex diye ama böle olacağını bilmiordum

Back
X