• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimiz yolundamı sizce ben mi abartiyorum

Haber vermeden yazilmaniza kızdıysan bir sey diyemem belki maddi açıdan uygun zaman degildi ama hiç istemiyorsa ehliyetinizin olmasını o zaman sorun var demektir
Bir kadının ehliyeti kesinlikle olmalı
Dünyanın bin tane hali var her sey olabilir

Ay yok hayır öyle bir düşüncesi olmadı olmazda.sadece ben seni her istediğin yere götürmedimmi felan dusuncesinde o.ama ben bunu ona izah etdim.goturmuosun demedim diye.esime bende oda güvenir.
Sizde hala kaldırın kıllı totosunu savunmayada geçtiniz iyi yapmayın ehliyet o ne derse onu yapan bir köle İsaura olarak mutlu mesut yaşayın 😏

Telefonum arızalı ondan yazmakdan zorlanıyorum.ne ima ettiğinizi anladım ama bu cahil olmama gelmiyor.tel arızalı.erken evlendim ama lise mezunuyum.son senemi açıktan bitirdim evlendiğimde
Haber vermeden yazilmaniza kızdıysan bir sey diyemem belki maddi açıdan uygun zaman degildi ama hiç istemiyorsa ehliyetinizin olmasını o zaman sorun var demektir
Bir kadının ehliyeti kesinlikle olmalı
Dünyanın bin tane hali var her sey olabilir

Ehliyet almak bir özgürlüktür başkalarıyla olan bağının azalmasıdır eşinizin bu durumla alakalı bir sorunu var gibi. Profildeki yaşınız doğruysa çok erken evlenmişsiniz ve eşiniz sizin üzerinizde bir sahiplik hükmü kurmuş, basbayağı bunu kaybetmek istemiyor gibi geldi bana. Bence geri adım atıp ona bunu devam ettirme fırsatı vermeyin.

17 yaşında evlenmişsiniz, liseyi dışarıdan bitirmişsiniz, maddi özgürlüğünüz yok, iş güç yerine evlilik ve çocuk yapmayı ilk Şoray koymuşsunuz. Evliliğiniz boyunca şimdiye kadar kendiniz için bir talebiniz olmamış, ehliyet kursuna yazılma macereanızda kısa sürmüş. İstediğini yapan biri olsanız eksik evraklar nedeni ile kayır işleminiz iptal olmazdı, ne yapar ne eder tamamlardınız. Ocak ayından itibaren ehliyet kursları ve ehliyet alım işlemlerine gelecek ciddi zamlar düşünülünce, gerçek niyet ehliyet almak/aldırmak ise bir an önce kursa yazılmak mantıklı, eşiniz kabul etmemiş, zamanı var diyerek sizi oyalıyor. Ben seni istediğin her yere götürüyorum diyerek de köşe yastığı muamelesi yapıyor. Kısacası eşiniz sizi birey olarak değil sadece kendi eşi olarak görüyor, ne kadarını verirse o kadarına razı olduğunuz sürece evliliğinizde sorun olmaz. Hadi geçmiş olsun.

Kendiniz çalışıp ödeyin? Annem de ben gidiyorum diyr babama sormadan yazıldı. Babam sevindi. Annemin gelişeceği için.. eşiniz tam bir eski kafalı

9 yıldır alttan almaktan sıkılmış olamaz mı ?
Acaba 10. Yiliniza doğru devam ederken biraz da siz mi alttan alsanız..
Kocaniz haklı demiyorum ancak her zaman alttan alamaz.Biriktirmiş,bu konuyu da bahane edip patlamış.

ödemeyi siz yapacaksanız bir şey diyemez ama eğer tek çalışan kişiyse evet parasını kendisine sormadan harcayamazsınız maalesef

Evet şimdiye kadar böle bisi talep etmemistim.tek dedihi ben seni her yere goturuom.oglum 8 yaşında o bile ben sunnet paralarimdan verrim diyor ama eşimde para için değil zamanı var diyo kafayı yicem.bole dusunmesi gerçekten beni kendinden soguttu simdi

Zamani var = Sen konuyu kapatip ehliyet alma hevesini birakana kadar oteleyecegim, gerekirse her konuyu actiginda kavga cikartip burnundan getirecegim ki istemeyi birak.

Cunki bunu kendim yorumluyorum.ben evet erken evlendim ama benim He şeyin üstesinden geleceğini kendi bilir ben buna bagladim.belki hani ne bilim arabayı alır gider felan diyerek mi ne bilim
arabayı alıp gitseniz ne olacak bende bunu anlamadım? hani böyle mi düşünüyor acaba diyorsunuz da. zaten ehliyet arabayı alıp gitmek için alınmaz mı? evlenmeden ehliyet almıştım ama kaza yaptığım için kullanmamıştım. fakat evlendiğimden beri araç kullanıyorum, ne için düşünün bakalım.. arabayı alıp gitmek için :KK70: ehliyetin başka bir amacı yok zaten.

Ben
Mrb.biz severek evlendik.biras erken oldu ama bu baslarda bi problem yaratmıyordu.taki ben ehliyet için yazilmama rağmen.yani ben eşimle 9 yıldır evliyim 1 tane cocugumuz var.esim şimdiye kadar beni hep alttan almıştır.neyse ben eşime bazen diyordum araba sürmek istiyorum ehliyete yazilcam diye iyi bakalım diyordu.neyse bir arkadaş yazılmış onunla birlikte bende yazilayim dedim.haber vermemistim yazilayim mi diye.sonra söyledim ona.o çok büyük tepki verdi izinsiz haber vermeden olduğu icin.ama bu çok büyük sorun oldu.bende kötü bisi yapmadım sonucta diyerek usteledim sonucta yanlış bisi yapmadım yani.bu seneye kadar yani ne bilim böyle degersiz olduğumu anlamamistim.esimede söyledim bana değer verseydin sonrasindan bana gelip madem yazildin etdin demesini bekledim ama bunu neden bana nole yaptiki halen anlayamadım.sizce neden olabilir
de eşim bana danışsın isterim, izin almak değil de haberleşmek hani. Çok ağır laflar vs etmediyse saçma bir erkeklik gururuna verin bu olayları

Para için değil diyor tek dediği biraz öğren sonra yazil diyor.bende hep bilenler mi yazilio orda ogretilio dedim olsjn diyor.bole yorumlar da söyledikçe esim gerçekten böylemi düşünüyor diyip bu seferde evliligimi bitirmeyi gerekliki diyorum
Ee peki öğren de oyle al diyorsa, öğrenmen hususunda 9 yildir bir girişimi, bir yardimi oldu mu?

Ben zamdan önce başvuru yaptım.onuda sordum hayır ben senin ehliyet almani istemiorum diyor.tek dediği gözüm arkada kalır dedi.ama ben buna ikna olmadım sadece tek anladığım beni arabayı alip gezer diye o imkanım var cunki evin önünde hep araba.nunuda soyledim yoo diyor kafayı yicem yani
gözü arkada kalmasının iki sebebi ya kendinizi geliştirip sosyalleşmenizi katiyen kabul etmek istemiyor ikinci sebep ise sizin araç kullanmayı başaracagınızı düşünmeyip kaza yapmanızdan masraftan vs korkuyor. ikiside birbirinden kötü. kısaca verilecek cevap sen bile kullanıyorsan ben neden yapamayayım ki kocacıgımm?? :D

Back
X