evliliğimizde gerçek anlamda ne kadar mutluyuz

turko

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
3.747
6
316
Ankara
ewet kızlar ne kadar mutlusunuz cevap YAzmak istemezmisiniz.

BEN BAZEN OKADAR KARIŞIK DUYGULAR YAŞIYORUM Kİ EŞİME DAİR GÜLÜYORUM GÜLÜMSÜYORUM AMA NE KADAR MUTLUYUM BUNUN CEVABINI KENDİMDE CÖZEMEDİM ÇOK KIRGINLIKLARIM VAR BELKİDE ONDANDIR

sürekli bunu düşününce insan hiçbişeyden zevk alamazki...
huzurunu bozan şeyler hiç aklından çıkmıyorsa işte o zaman ciddi bi mutsuzluk var demektir...

aaa ne güzel konu açmışsınız öyle..
ben de aman ne mutlu evliliğim var kocama da oğluma da aşığım faland derken,moktan yere kavga gürültü kıyamet,1 saat sonra ayrı olmak daha mı iyi acaba derken buluyorum kendimi..
yalnız değilim galiba??

sonradan barşınca da sorunlar hallolmasa bile,süperiz diyorum,üstünü örtüyorum sanki,rol yapıyorum ne bilim,aynen karmaşa yaşıyorum..

karı-koca, ana-kız vs.. vs.. iki yakın ilişki olacakta kırgınlıklar olmayacak mümkün değil
bence mutluluğu sorgulamak yerine huzuru genel ağız tadını sorgulamak lazım

evlılığımın ilk yılları çok çelişkiliydim bu konuda galiba eşimide kendimide tanıyamamıştım ve fırsatta vermemiştim.sonra herşeyı saldım boşverdım 3 5 gun ve herşey değişti şimdi çok rahat mutluyum ve gercekten mutluyum diyebilirim :nazar:

benım evlılıgımde kendımı mutsuz hıssettıgım tek bı an var..oda kocamın sınırlendıgı an..

ıste ozaman cok kırıcı konusuyor,bende hepsını kaydedıyorum beynıme..

ama 5 dk. sonra hıcbıse yokmus gıbı canım cıcım oluyor..

ben ılk sene onun bu halıne hıc alısamadım..o kustu barıstı ben kın tutup konuyu uzattım..

megerse cozum;oyle anlarda soylenenlere takılmamak daha sonra hersey guzelken lafı gedıgıne oturtmakmıs..

bunları bılmedıgımden ılk sene cok afalladım,cok uzulup agladım kendı kendıme kurup..

sımdı hıcbıseyı duymuyorum o sınırlıyken..gul gıbı gecınıyoruz:1::1:

tabii cogu kocanın bu sekılde davrandıgını ögrenınce bende rahatlayıp,duymamaya basladım anca..

vallahi canım,ben şimdi desemki herşey harika, muhteşem ,aşığız deli gibi,her konuda anlaşırız desem yalan olur,elbette sorunlarımız var ,
eşimle tek derdim İLGİ,

seviyorum seni ya işte daha nasıl göstereyim diyor ,bak gezmeye gidiyoruz,eve bişeyler alıyorum ,çocuğumuza bakıyorum bazen daha ne yapayım diyor

ama benim açlığımı anlamıyor ,

ben şefkate ve aşk'a açım ,malesef bunu algılayamıyor çok hayal kuruyosun diyo,

filmlerdeki gibi bi hayat istiyosun diyo dizlerime yatırıp saçlarını mı okşıyım ,papatyalardan taç mı yapayım ,yada yatağına güller mi sereyim diyor ,bunlar zor şeyler değil üstelik ama ona tuhaf geliyor..

ama ben biliyorum ne istediğimi ,biraz jest ,birkaç küçük süpriz ,yani maddi boyutta değil küçük şeyler ..ama yok malesef bu konu da da hep çatışırz ..

ama kocamı elbette seviyorum çok iyi bir baba ,evinin sorumluluğunu bilir,saygılıdır,aramızda öyle çok şiddetli kavgalar olmadı ama işte bazen bende

evliliğimi sorguluyorum bende ..

evlılığımın ilk yılları çok çelişkiliydim bu konuda galiba eşimide kendimide tanıyamamıştım ve fırsatta vermemiştim.sonra herşeyı saldım boşverdım 3 5 gun ve herşey değişti şimdi çok rahat mutluyum ve gercekten mutluyum diyebilirim :nazar:

bunu yazabilmeniz ne güzel mutlulugunuz daim olsun inşalalh canım :)

Son 3-4 yıldır ciddi ciddi sorguluyorum kendimi niye evlendim diye. Keşkelerim fazlalaştı. Sanırım aşkımız bitti. Yada can çekişiyor.

Son 3-4 yıldır ciddi ciddi sorguluyorum kendimi niye evlendim diye. Keşkelerim fazlalaştı. Sanırım aşkımız bitti. Yada can çekişiyor.

inşalalh öyle degildir hemen hemen her evlikte bu dönem oluyor herşey bitti dediğimiz anlar muhakkak oluyor inşallah kısa zamnda herşey düzelir canım olayları büyütmeden halletmeye çalışırsak belkide daha huzurlu oluruz ben artık öyle yapmaya çalışıyorum işede yarıyor şükür

hani çok bilenler diyor ya ,sende renklendir evliliğini diye ,nasıl renkleniyo ben anlamıyorum arkadaş ,herşey aynı işte olmuyo ,adam aynı adam kadın aynı kadın olunca değişmiyo bazı şeyler,ancak herkes kendi sosyal hayatında bişeylerle meşgul olursa biraz kafa dağılıyo ,sonrası yine aynı

yemin ederim bazen geç gelicem diye aradığında seviniyorum ohh kumanda bende yan gel yat diye, bi geliyo abi ,ne yemeği bitiyo ne çayı ,kavunu karpuzu ,banyosu çamaşırı ,bişeyi de kendi beceremez eylüüüll şunu getir eylüüüll bunu getir popom yer görmüyo valla .ahhh ahh bekarlık günlerim nerdesiniz :)))))))

Dış mihraplar burnunu sokup huzursuz etmediği sürece gerçekten çok mutluyum... :49:

hani çok bilenler diyor ya ,sende renklendir evliliğini diye ,nasıl renkleniyo ben anlamıyorum arkadaş ,herşey aynı işte olmuyo ,adam aynı adam kadın aynı kadın olunca değişmiyo bazı şeyler,ancak herkes kendi sosyal hayatında bişeylerle meşgul olursa biraz kafa dağılıyo ,sonrası yine aynı

yemin ederim bazen geç gelicem diye aradığında seviniyorum ohh kumanda bende yan gel yat diye, bi geliyo abi ,ne yemeği bitiyo ne çayı ,kavunu karpuzu ,banyosu çamaşırı ,bişeyi de kendi beceremez eylüüüll şunu getir eylüüüll bunu getir popom yer görmüyo valla .ahhh ahh bekarlık günlerim nerdesiniz :)))))))

ahahahhaha:1::1: ama cogumuz boyleyız zaten..
adamlar hızmet ettırmekten hoslanıyor..
benımkı nerdeyse burnunu bıle bana kaşıtıyor..
ona gore benım ona hızmet etmem,orasına burasına masaj yapmam,dipdibe oturmamız,benımle ugrasması hep ilgi görmek ıstedıgındenmiş..
bende halısaha gunlerını ıple cekıyorum,gece gec gelıyor ozaman..istedıgım gıbı burda dolanıyorum:1::1:
adamlarda ne yapsa kabahat..baska kadına gıdıp eve gec gelse,kıyametı koparırız ama:27::27:

2 yıllık evliyim ve evliliğim hakkında diyebileceğim en önemli şey maşallah.Eşim mükemmel bir insan, çok anlayışlı, şakacı, iyi niyetli,yardımsever, ilgili,sorumluluk sahibi, karısına hep yardım eden, en güzelide güzel vakit geçirten bir insan, işe giderken bile onu çok özlüyorum. Canım kocam benim :)

Back
X